АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ОБОВ’ЯЗКИ СТУДЕНТІВ НА ПРАКТИЦІ

Читайте также:
  1. Cамостійна робота студентів
  2. I. Організація студентів до практичного заняття
  3. I. Організація студентів до практичного заняття
  4. II. Індивідуальна робота студентів.
  5. II. Індивідуальна робота студентів.
  6. III. Основні правила та обов’язки працівників
  7. IV. Основні обов’язки власника або уповноваженого ним органу
  8. VII. РОЗВИТОК САМОВРЯДУВАННЯ ТА СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ СТУДЕНТІВ
  9. А) розподіл навчального часу за темами для студентів-магістрів за спеціальністю 8.030109 – «Управління персоналом та економіка праці» стаціонарної форми навчання
  10. Адаптація студентів нового набору
  11. Аналіз захисту дипломних робіт студентів ФМТЗ 2011-2012 р. р. День 2(24.05.2012)
  12. В комунікативній практиці це правило говорить насамперед про те, що

Щоденник

Переддипломної практики

Зі спеціальності 5. 12010101 Лікувальна справа

галузь знань 1201 „Медицина”

На базі повної середньої освіти

Студентки (та) ІV курсу

___________________________________________________________

(прізвище, ім’я, по батькові)

 

Термін проходження практики _________________________________

 

База проходження практики _________________________________

_________________________________

_________________________________

_________________________________

 

Загальний керівник практики _________________________________

 

Безпосередні керівники практики _________________________________

__________________________________

__________________________________

__________________________________

__________________________________

__________________________________

__________________________________

 

 

Методичний керівник практики __________________________________

ОБОВ’ЯЗКИ СТУДЕНТІВ НА ПРАКТИЦІ

1. Своєчасно прибути на базу практики.

2. Вивчити і суворо дотримуватись правила охорони праці, техніки безпеки і виробничої санітарії.

3. Виконувати всі завдання, передбачені програмою практики та правила внутрішнього розпорядку лікувально-профілактичного закладу.

4. Нести відповідальність за виконану роботу і її результати на рівні зі штатними працівниками лікувальної установи.

5. Подавати в коледж щоденник практики, характеристику та індивідуально виконані завдання (при наявності).

6. Брати активну участь у суспільному житті колективу лікарні (п’ятихвилинки, конференції, конкурси тощо).

7. По закінчення практики брати участь у підсумковій конференції.

8. Дотримуватися правил медичної етики та деонтології.

9. Проводити санітарно-освітню роботу з хворими та їх родичами.

10. Своєчасно складати залік з практики.

 

 

ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ ПРАКТИКИ СТУДЕНТ ПОВИНЕН ЗНАТИ:

Ø Основи законодавства України про охорону здоров’я, постанови і рішення Уряду України з питань охорони здоров’я і навколишнього середовища; нормативні документи з дотримання санітарно-протиепідемічного режиму в лікувально-профілактичних установах, організації роботи пологових та гінекологічних відділень, жіночих консультацій, правила техніки безпеки під час роботи з медичним інструментарієм і обладнанням; питання організації діяльності екстремальної медицини та медичної служби цивільної оборони.

Ø Основні положення медико-біологічних та загальноспеціальних дисциплін, потрібні для вирішення професійних завдань: анатомо-фізіологічні, вікові, статеві, психологічні особливості здорової і хворої людини (дитини), причини і фактори ризику виникнення патологічних процесів в організмі; механізм їх виникнення і розвитку; основи фармакотерапії, дозування та методику введення в організм лікарських засобів; правила обліку, виписування і зберігання лікарських препаратів.

Ø Методики обстеження, встановлення діагнозу та терміну вагітності, прийняття пологів (у відсутності лікаря), маніпуляційну техніку, правила асептики і антисептики; проведення профілактичних оглядів жінок.

Ø Принципи і норми медичної етики та деонтології, вирішення деонтологічних завдань в процесі надання медичної допомоги і догляду за хворими.

Ø Планування роботи ФАПу; принципи вирішення питань фінансово-матеріального забезпечення діяльності ФАПу, здійснення статистичної звітності та її аналізу; систему ведення медичної документації, організацію амбулаторного прийому.

Ø Принципи профілактики захворювань та основи здорового способу життя, методи диспансерного обслуговування населення; основи імунопрофілактики; питання охорони здоров’я дітей; методи санітарно-освітньої роботи.

 

 

СТУДЕНТ ПОВИНЕН УМІТИ:

Ø Проводити загальне і клінічне обстеження хворих та оцінювати результати; діагностувати типові випадки найбільш поширених захворювань, призначати лікування, виписувати рецепти; володіти сучасними методами терапії та профілактики захворювань; володіти методами обстеження дітей і вагітних жінок.

Ø Надавати невідкладну долікарську допомогу; здійснювати спостереження і догляд за хворими, дітьми, людьми похилого віку в умовах лікувально-профілактичних установ і вдома; готувати пацієнтів та інструментарій для лікувально-профілактичних процедур.

Ø Здійснювати санітарний нагляд за установами для дітей і підлітків; організувати проведення протиепідемічних заходів у вогнищах інфекційних захворювань, в тому числі карантинних.

Ø Вести затверджену медичну документацію; вирішувати деонтологічні завдання в процесі надання медичної допомоги і догляду за вагітними, породіллями, гінекологічними хворими.

Ø Проводити санітарно-освітню роботу серед населення з питань профілактичної медицини, раціонального харчування. Проводити профілактичні огляди жінок, давати їм допомогу, пропагувати здоровий спосіб життя.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)