АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Для зовнішньої СВБ ключові фактори успіху та стратегічні цілі

Читайте также:
  1. Апам'ятовуючі пристрої комп'ютера. Поняття внутрішньої та зовнішньої пам'яті
  2. Біотичні фактори.
  3. Види швидкісних здібностей і фактори, які їх визначають
  4. Визначальні фактори Нового часу (наукова революція і формування буржуазного громадянського суспільства)
  5. Визначення ключових факторів успіху в галузі
  6. Вплив зовнішньої торгівлі на ВВП.
  7. Географічна структура зовнішньої торгівлі товарами області за 2004 р.
  8. Гідрометеорологічні фактори коливання рівня
  9. Гуморальні фактори імунного захисту
  10. ДЕВІАНТНА ПОВЕДІНКА: ФАКТОРИ РИЗИКУ
  11. Динаміка та тенденції розвитку світової зовнішньої торгівлі

Ст. Панченко Олександра

Гр. БМР-3-09

 

Дерево цілей компанії «ОБОЛОНЬ»

 

1. Генеральні цілі СВБ стратегії

Метою Стратегії сталого розвитку «ОБОЛОНЬ» є:

1. Ефективне використання можливостей та ресурсів:

*Надійне постачання стабільного асортименту товарів, що задовольняє всі потреби клієнтів;

*Використання всіх можливостей економії ресурсів та коштів компанії;

*Використання всіх можливостей розвитку бізнесу при виході на нові ринки, залученні нових груп клієнтів, розширенні асортиментного ряду тощо.

2. Виявлення ризиків та запобігання негативним наслідкам:

*Постійна гарантія наявності ресурсів, продуктів та товарів;

*Забезпечення екологічних, соціальних та стандартів якості з метою зниження репутаційних та комерційних ризиків;

*Зменшення наслідків непередбачуваних витрат, що можуть виникнути через нестабільні ціни на енергію та сировину.

3. Зміцнення репутації та впевненості суспільства в компанії:

*Посилення наших конкурентних позицій; покращення сприйняття компанії «ОБОЛНЬ» стейкхолдерами як відповідальної прозорої компанії;

*Управління очікуваннями суспільства за допомогою конструктивного діалогу зі стейкхолдерами;

*Посилення соціального значення цінностей компанії як відповідального корпоративного громадянина суспільства.

Цілі спрямовані на забезпечення внутрішньої та зовнішньої СВБ

Основними цілями внітрішньої та зовнішньої СВБ «ОБОЛОНЬ» є:

*Навчання та розвиток

*Спорт та командні заходи

*Пільги так компенсації

*Медичне страхування

*Відпочинок та події для дітей

*Пільгове працевлаштування

* Освіта з «ОБОЛОНЬ»

Для внутрішньої СВБ ключові фактори успіху та стратегічні цілі

*Відповідальний працедавець

Наші співробітники – це одна із ключових цінностей компанії «ОБОЛОНЬ». Підтримка та розвиток співробітників є одним із стратегічних пріоритетів компанії.

Станом на квітень 2012 року підприємство «ОБОЛОНЬ» забезпечує понад 8500 українців стабільними робочими місцями із усіма соціальними гарантіями.

Компанія забезпечує своїм працівникам медичне страхування, станом на 2012 рік в «МЕТРО Кеш енд Кері» застраховано понад 5000 співробітників та членів їх родин.

Для зовнішньої СВБ ключові фактори успіху та стратегічні цілі.

*Підтримка місцевих громад

Корпоративна філантропія займає вагому частину корпоративної соціальної відповідальності. Від початку своєї роботи фірма «ОБОЛОНЬ» приділяє значну увагу соціальній сфері, підтримуючи школи, інтернати, дитсадки, професійні заходи та культурні події. Сьогодні соціальні проекти вже очікувана суспільством поведінка компанії.

* Благодійність

Цей напрямок діяльності компанії включає освітні проекти, допомогу соціально незахищеним прошаркам населення, сприяння відродженню духовності та історико-культурної спадщини. За останні 15 років компанія «Оболонь» сприяла виходу більше двох сотень підручників, посібників, збірок, каталогів, довідників, художньої, наукової, історичної та дитячої літератури. Особливий акцент робиться на підтримку книг, які сприяють вихованню національної свідомості, українських підручників, історичної літератури. За підтримки «Оболоні» відбудовано церкви, монастирі та інші історичні та архітектурні памʼятки. Серед них Церква Святого Миколи Притиска, Видубицький монастир на Подолі, храм Покрови Пресвятої Богородиці в Маріуполі, церква Володимира Великого у м. Вишгород, Святотроїцький кафедральний собор у Луцьку, Палац Кирила Розумовського в Батурині, Свято-Георгіївський чоловічий монастир з с. Пляшева (Рівненська обл.), Свято-Пантелеймонівська церква м. Лубни (Полтавська обл.), церква святої мучениці Людмили у м. Городок. Також компанія допомагає центральному музею Т. Г. Шевченка, музею-заповіднику «Личаківський цвинтар» у Львові, музею гетьманства, музею декоративно-прикладного мистецтва, музею Івана Гончара, підтримує будівництво памʼятників Матері України в м. Самбір, президенту ЗУНР Євгену Петрушевичу у м. Соколь, церкви Покрови Пресвятої Богородиці в смт. Теофіполь (Хмельницька обл.) та інші. За підтримки Міжнародного благодійного фонду національної памʼяті України компанія реалізує програму популяризації історичних та культурних місць «Маловідома Україна», спрямовану на популяризацію подорожей Україною та підтримку української історико-культурної спадщини. «Оболонь» допомагає дітям, ветеранам, а також організаціям інвалідів та постраждалих від Чорнобиля, забезпечуючи їх робочими місцями. Під патронатом «Оболоні» знаходяться Школа № 170 м. Києва, Дитяча школа мистецтв № 5 м. Києва, дитячий садок і 4 дитячих будинки.

* Турбота про довкілля

Компанія реалізовує інвестиційні проекти, спрямовані на зменшення впливу на довкілля. З 2002 року ЗАТ «Оболонь» займається переробкою ПЕТ-пляшок. Для цього було впроваджено установки з переробки пластикової тари на сировину з метою зниження негативного впливу відходів на навколишнє середовище. Пізніше «Оболонь» запустила першу в Україні лінію з виробництва бандажної стрічки з ПЕТ-пляшок у місті Олександрія (Кіровоградська обл.). За словами голови ради ЗАТ «Оболонь» Сергія Блощаневича, „протягом 2008 року «Оболонь» впровадила екологічний проект зі збору ПЕТ пляшок у Києві та інвестувала кошти у переробку зібраної пляшки на бандажну стрічку. Загальні екологічні витрати компанії «Оболонь» у 2008 році становили понад 5 млн. грн“. У травні 2009 року у м. Городок Хмельницької області зареєстровано підприємство «Оболонь-Ойл», яке займатиметься переробкою відходів поліетилентетрофолату (ПЕТ) і ще трьох видів пластмаси на паливо для автомобілів і тракторів. Станом на початок 2009 року, компанія «Оболонь» переробляє 85% власних відходів, протягом останніх років викиди в атмосферу зменшились на 42%, а утворення відходів — на 48%.

*Законність та прозорість

Компанія «ОБОЛОНЬ» дотримується прозорих і законних принципів ведення бізнес діяльності. Дотримується вимог місцевого законодавства, є одним із провідних платників податків та соціальних виплат. Комплаєнс або дотримання законів, корпоративних інструкцій, процедур та стандартів – це важливий інструмент захисту компанії, її керівного складу та співробітників від економічних втрат і впливів на її репутацію. Охоплюючи всі сфери діяльності компанії, Комплаєнс включає в себе такі процедури та інструкції: процедура проведення тендерів, володіння акціями, правила користування зовнішніми консультантами, операції з готівкою, інсайдерські операції, антимонопольне законодавство, фінансовий облік, політики щодо благодійності та спонсорства та багато інших.

*Харчова безпека

На «Оболоні» діє інтегрована система управління, яка забезпечує відповідальність компанії перед персоналом, споживачами, суспільством та державою. Спеціалісти заводської лабораторії постійно проводять бактеріологічні дослідження води. За результатами лабораторних досліджень, які щорічно проводять служби санепідеміологічного контролю, вода, з якої АТ «Оболонь» виготовляє напої, відповідає нормам ДСН «Вода питна. Гігієнічні вимоги до якості води централізованого господарського питного водопостачання» та іншим нормативно-технічним документам. У серпні 1999 року офіційний консультант з питань природоохоронних експертиз Європейського банку реконструкції та розвитку чехословацька фірма «КАР» провела дослідження води з оболонських свердловин, за результатами яких вода АТ «Оболонь» відповідає стандартам Європейського союзу 98/83/EC. Проби води із усіх артезіанських свердловин були досліджені у Науковому центрі радіаційної медицини Академії медичних наук України щодо радіаційної забрудненості і підтверджують відповідність води вимогам міжнародних стандартів за радіаційним фактором. Оболонську воду досліджували в Одеському науково-дослідницькому інституті курортології та Інституті геологічних наук, які прийшли до висновку, що вона не містить токсичних речовин та відповідає усім вимогам стандарту питної води. У 2008 році ЗАТ «Оболонь» першим серед підприємств харчової промисловості сертифікувало чотири системи управління за міжнародними стандартами: ДСТУ ISO 9001:2001 (Системи управління якістю), ДСТУ ISO 22 000:2007 (Системи управління безпечністю харчових продуктів), ДСТУ ISO 14 001:2006 (Системи екологічного керування), ДСТУ-П OHSAS 18 001:2006 (Системи управління безпекою та гігієною праці). Разом із головним заводом сертифікацію пройшли два дочірні підприємства: ДП ЗАТ «Оболонь» «Красилівське» отримало сертифікат згідно з вимогами ДСТУ ISO 9001-2001 і ДСТУ ISO 22 000:2007, а ДП ЗАТ «Оболонь» «Пивоварня Зіберта» — ДСТУ ISO 9001:2001. Для приготування продукції використовується артезіанська вода зі свердловин юрського і сеноманського горизонтів. За мінералізацією та компонентним складом вона належить до класу природних столових вод, які позитивно впливають на життєдіяльність людського організму.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)