АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Переклад і тестування

Читайте также:
  1. III. Тестування
  2. IV. Складіть список КК зарубіжних держав, які перекладені на українську чи російську мову, вкажіть джерела, в яких вони опубліковані.
  3. IX. Перепишіть і зробіть письмовий переклад українською мовою наступного тексту.
  4. V. Призначення на військові посади, переміщення по службі. Атестування військовослужбовців, які проходять військову службу за контрактом
  5. АТЕСТУВАННЯ ВИРОБНИКІВ НАСІННЯ
  6. БЛАНК ТЕСТУВАННЯ
  7. В) ( термін – його переклад )
  8. Видання Книги книг українською літературною мовою: долі перекладів і видавців
  9. Визначення та сутність тестування.
  10. Витрати, пов’язані із залученням потерпілих, свідків, спеціалістів, перекладачів та експертів (ст. 122 КПК)
  11. Внесок І.Я.Франка у перекладацьку та громадську діяльність
  12. Вправа 17. Прочитайте та перекладіть додатковий текст, використовуючи слова та словосполучення, подані нижче.

Творча робота

12 — 0 помилок 9 — 4 помилки 6 — 7 помилок 3 — 10 помилок
11 — 1—2 помилки 8 — 5 помилок 5 — 8 помилок 2 — 11 помилок
10 — 3 помилки 7 — 6 помилок 4 — 9 помилок 1 — 12 помилок

Диктант

12 — 0 помилок 9 — 4 помилки 6 — 7 помилок 3 — 10 помилок
11 — 2 помилки 8 — 5 помилок 5 — 8 помилок 2 — 11 помилок
10 — 3 помилки 7 — 6 помилок 4 — 9 помилок 1 — 12 помилок

Переклад і тестування

100 % — 12 балів 68—75 % — 8 балів 36—43 % — 4 бали
92—99 % — 11 балів 60—67 % — 7 балів 28—35 % — 3 бали
84—91 % — 10 балів 52—59 % — 6 балів 20—27 % — 2 бали
76—83 % — 9 балів 44—51 % — 5 балів 12—19 % — 1 бал

Критерії оцінювання навчальних досягнень учнів

Рівні навчальних досягнень учнів Бали Критерії оцінювання навчальних досягнень учнів
Адіювання
Початковий   Учень розпізнає на слух найбільш поширені слова у мовленні, яке звучить в уповільненому темпі.
    Учень розпізнає на слух найбільш поширені словосполучення у мовленні, яке звучить в уповільненому темпі.
    Учень розпізнає на слух окремі прості непоширені речення і мовленнєві зразки, побудовані на вивченому мовному матеріалі в мовленні, яке звучить в уповільненому темпі.
Середній   Учень розпізнає на слух прості речення, фрази та мовленнєві зразки, пред’явлені в нормальному темпі.
    Учень розуміє основний зміст пред’явлених у нормальному темпі невеликих за обсягом текстів, побудованих на вивченому мовному матеріалі.
    Учень розуміє основний зміст пред’явлених у нормальному темпі невеликих за обсягом текстів, побудованих на вивченому мовному матеріалі, які містять певну кількість незнайомих слів, про значення яких можна здогадатися.
Достатній   Учень розуміє основний зміст пред’явлених у нормальному темпі текстів, побудованих на вивченому мовному матеріалі, які містять певну кількість незнайомих слів, про значення яких можна здогадатися.
    Учень розуміє основний зміст стандартного мовлення у межах вивчених тем, яке може містити певну кількість незнайомих слів, про значення яких можна здогадатися.
    Учень розуміє основний зміст мовлення, яке може містити певну кількість незнайомих слів, про значення яких можна здогадатися, а також “схоплює” основний зміст чітких повідомлень.
Високий   Учень розуміє основний зміст мовлення, яке може містити певну кількість незнайомих слів, про значення яких можна здогадатися, а також основний зміст чітких повідомлень.
Високий   Учень розуміє тривале мовлення, яке може містити певну кількість незнайомих слів, про значення яких можна здогадатися.
    Учень без особливих зусиль розуміє тривале мовлення й основний зміст повідомлень.
Читання  
Початковий   Учень уміє розпізнавати та читати окремі вивчені слова.
    Учень уміє розпізнавати та читати окремі вивчені словосполучення.
    Учень уміє розпізнавати та читати окремі прості непоширені речення.
Середній   Учень уміє читати вголос і про себе з розумінням основного змісту короткі прості тексти, побудовані на вивченому матеріалі.
    Учень уміє читати вголос і про себе з розумінням основного змісту короткі тексти, які можуть містити певну кількість незнайомих слів, про значення яких можна здогадатися.
    Учень уміє читати з повним розумінням короткі тексти, які можуть містити певну кількість незнайомих слів, про значення яких можна здогадатися.
Достатній   Учень уміє читати з повним розумінням короткі тексти, які містять певну кількість незнайомих слів, про значення яких можна здогадатися. Уміє знаходити потрібну інформацію в текстах інформативного характеру.
    Учень уміє читати з повним розумінням тексти, які містять певну кількість незнайомих слів, знаходити і аналізувати потрібну інформацію.
    Учень уміє читати з повним розумінням адаптовані тексти, знаходити потрібну інформацію, аналізувати її та робити відповідні висновки.
Високий   Учень уміє читати з розумінням основного змісту нескладні адаптовані тексти, використовуючи словник, уміє аналізувати їх.
Високий   Учень уміє читати адаптовані тексти, уміє аналізувати і робити висновки, порівнює отриману інформацію з власним досвідом.
    Учень уміє читати адаптовані тексти, у разі необхідності використовуючи словник, уміє аналізувати їх і робити власні висновки.
Письмо
Початковий   Учень уміє писати вивчені слова.
    Учень уміє писати вивчені словосполучення.
    Учень уміє писати прості непоширені речення.
Середній   Учень уміє написати листівку за зразком.
    Учень уміє написати коротке повідомлення за зразком у межах вивченої теми.
    Учень уміє написати короткого особистого листа за зразком.
Достатній   Учень уміє написати коротке повідомлення за вивченою темою, використовуючи опори.
    Учень уміє без використання опори написати повiдомлення за вивченою темою, зробити нотатки.
    Учень уміє написати повідомлення на запропоновану тему, заповнити анкету.
    Учень уміє написати повідомлення, висловлюючи власне ставлення до проблеми, написати особистого листа.
Високий   Учень уміє передати свої міркування з у межах вивченої тематики, використовуючи різноманітні мовні засоби.
    Учень уміє передати свої міркування з широкого кола питань у межах вивченої тематики, використовуючи різноманітні мовні засоби.
Говоріння  
Початковий   Учень знає вивчені найбільш поширені слова, проте не завжди адекватно використовує їх у мовленні.
    Учень знає вивчені найбільш поширені словосполучення, проте не завжди адекватно використовує їх у мовленні.
    Учень використовує прості непоширені речення з опорою на зразок.
Середній   Учень використовує у мовленні прості речення і за опорами робить короткі повідомлення; у його мовленні є помилки.
    Учень уміє робити короткі повідомлення з вивченої теми за опорами, вживаючи прості речення, ставить запитання і відповідає на них з опорою на зразок; у його мовленні є помилки.
    Учень висловлюється за опорами в межах вивчених тем відповідно до навчальної ситуації, малюнка, уміє починати і закінчувати розмову, погоджуватися або не погоджуватися; в його мовленні є помилки.
Достатній   Учень уміє зв’язно висловлюватися відповідно до навчальної ситуації, малюнка, робити повiдомлення з теми, простими реченнями передавати зміст прочитаного, почутого або побаченого, підтримувати бесіду, ставити запитання та відповідати на них; у його мовленні є помилки, які не заважають спілкуванню.
    Учень уміє логічно висловитися у межах вивчених тем відповідно до навчальної ситуації, а також у зв’язку зі змістом прочитаного, почутого або побаченого, висловлюючи власне ставлення до предмета мовлення; уміє підтримувати бесiду, вживаючи короткі репліки; у його мовленні є помилки, які не заважають спілкуванню.
    Учень уміє логічно висловлюватися у межах вивчених тем, передавати основний зміст прочитаного, почутого або побаченого, підтримувати бесіду, вживаючи розгорнуті репліки; у його мовленні є помилки, які не заважають спілкуванню.
Високий   Учень уміє без підготовки висловлюватися і вести бесіду в межах вивчених тем, у його мовленні можуть бути незначні помилки.
    Учень уміє без підготовки висловлюватися і вести бесіду в межах вивчених тем, аргументуючи власне ставлення до предмета спілкування; у його мовленні можуть бути незначні помилки.
    Учень уміє вільно висловлюватись та вести бесіду в межах вивчених тем, гнучко та ефективно користуючись мовними засобами.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)