АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Аналіз моделей – аналогів

Читайте также:
  1. D. Аналізатор спектру шуму
  2. FTA – Аналіз «дерева відмов».
  3. LL(1)-синтаксичний аналізатор для мови Pascal
  4. SWOT-аналіз підприємства та складання профілю середовища.
  5. А. Макроаналіз по виду зламів.
  6. Алонж аналіз
  7. Альтернативний аналіз (Alternative Analysis)
  8. Анализ бизнес-процесса(ов) предприятия и построение моделей
  9. Аналіз алгоритмів
  10. Аналіз асортименту і структури продукції.
  11. Аналіз беззбитковості
  12. АНАЛІЗ БІОСИГНАЛІВ

Модель №1. Жилетка шкільна коротка, приталеного силуету на підкладці. З глибоким овальним вирізом горловини, рельєфними швами, що йдуть від пройми. Застібка на 3 ґудзики. Прорізні кишені в рамочку.

Модель №1

 

Модель №2. Жилет приталеного силуету подвійний, з фігурними рельєфами від пройми, з бретеллю – петлею. Застібка на 3 ґудзики.

 

Модель №2

 

Модель № 3. Жилетка з вовняної тканини, прямого силуету на підкладці, оздоблена тасьмою та вишивкою.

 

 

Модель №3

Модель №4. Жилетка класична, з вовняної тканини, приталеного силуету. Застібка на 4 ґудзики. Прорізні кишені з клапаном, оздоблена гладдю на пілочках.

 

Модель №4

Аналізуючи моделі-аналоги, я звернула увагу на те, що вони всі різні за кроєм, способом оздоблення, виготовлені із різних матеріалів, відповідають своєму призначенню, мають гарний естетичний вигляд та оригінальні.

Висновок із технічної пропозиції.

Розглянувши моделі-аналоги та врахувавши думку подруг та вчителів, стосовно жилеток, я вирішила виготовити шкільний жилет приталеного силуету, двобічний, з фігурними рельєфами, з прорізною кишенею в рамку та клапаном, бретеллю – петлею, оздоблений вишивкою білим шовком. Можна носити як зі спідницею, так і з брюками.

 

 


 

Опис зовнішнього вигляду виробу

Жилет приталеного силуету, двобічний, з фігурними рельєфами, з прорізною кишенею в рамку та клапаном, бретеллю – петлею. Вхід у кишеню, клапан, розташовуються похило, паралельно лінії низу. На спинці хлястик, прикрашений вишивкою. Жилет застібається на ґудзики, з’єднанні ланцюжком. Пілочка прикрашена вишивкою білим шовком.

Конструювання виробу

Конструювання жилета базується на основі побудови креслення плечового виробу.

Я намалювала ескіз виробу.

 
 

 


Рис. 6. Ескіз жилетки


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)