АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

УКРАЇНСЬКА БЛОГОСФЕРА

Читайте также:
  1. Європейське відродження та українська література ХVІ – ХVІІІ ст. / Ред. О. Мишанич. – К., 1993.
  2. Заліковий модуль 3. Українська академічна соціологія
  3. Західноукраїнська Народна Республіка
  4. Кизилова В. В., Пушко В. Ф. Дитяча українська література: Підручник для студентів ВНЗ. – Луганськ: Знання, 2006. – С. 180 – 185.
  5. Криза Російської імперії та Українська національна революція
  6. Модуль 2. Українська дитяча література ХХ ст.
  7. Розділ ІІ. УКРАЇНСЬКА АКАДЕМІЧНА
  8. Тема 1.4. Історичні аспекти міграційних явищ в Україні. Українська діаспора.
  9. Тема 3. Українська національно – визвольна революція
  10. ТЕМА 6. Українська національна революція 1917-1920 рр.
  11. Тема 7. Україна на початку ХХ ст.. Українська Національно-демократична революція 1917-1920 р. р.
  12. Тема 7. Українська РСР у другій половині ХХ ст.

За даними Яндекса, станом на кінець 2009 року українська блогосфера налічувала більше півмільйона блогів, з яких активними (тобто такими, що оновлювались хоча б раз на три місяці) є 15%.

Найпопулярніша платформа серед українських блогерів – це LiveJournal. Станом на 20 травня 2010 р. кількість блогів у livejournal, у профілі яких заявлена Україна як місце проживання власника блога, становила близько 256 тис.

Окрім того, наявна певна кількість блогів на інших платформах, – англомовних та російських (Blogger.com, LiveInternet.ru, Diary.ru, Mail.ru, Twitter); спільнота stand-alone блогерів; та кілька спільнот на українських блогерських платформах (Bigmir.net, Blox.ua, Meta.ua, Hiblogger.net, ВКурсі.ком).

Серед українських інтернет-видань поширена практика створення блогів для своїх авторів та відомих людей – свої блоги відкрили сайти Корреспондент, Українська правда, Новинар та ін. Окрема блогова платформа для своїх прихильників була створена перед виборами 2007 року політичною силою «Народна самооборона» Юрія Луценка. Власні блоги також мають Юлія Тимошенко, Віктор Янукович та Сергій Тігіпко. Багато українських письменників ведуть блоги.

У травні 2007 року був започаткований проект Blogoreader – перший в українському інтернеті проект, котрий висвітлює українську блогосферу, її головні події та новини.

У лютому 2008 року світ побачив проект, який так і називається – Українська блогосфера. Метою цього проекту став розвиток української блогосфери, а в першу чергу – її автономної частини: самостійних українських блогів, створених на власних хостингах на зразок Wordpress чи подібних.

У квітні 2010 р. стартував блоговий проект ВКурсі.ком – перша українська мережа авторизованих блогів напівзакритого типу. Реєстрація нових користувачів ВКурсі.ком можлива виключно через електоронне запрошення дійсних дописувачів, у мережі дозволено реєструватись тільки під справжніми ім’ям та прізвищем, заборонено передрук чи публікацію неавторських матеріалів. ВКурсі.ком є відкритим до читання і коментування для незареєстрованих користувачів. Серед блогерів ВКурсі.ком – переважно журналісти, літератори, громадські активісти, студенти та політики з кількох українських областей. У жовтня 2010 р. блогосфера ВКурсі.ком розпочала ексклюзивні чат-конференції з відомими людьми України, першою із яких стала конференція з політологом, заступником Голови партії «Сильна Україна» Костем Бондаренком.

У грудні 2010 народився проект TexnoNews – перший блог про мобільні пристрої українською мовою.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)