АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

І РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЇЇ ВИКОНАННЯ

Читайте также:
  1. L Перевірка виконання домашньої задачі.
  2. Алгоритм виконання роботи
  3. Безспірне списання коштів державного бюджету за бюджетною програмою для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів
  4. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  5. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  6. Варіанти виконання завдань
  7. Видає дозволи на початок виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.
  8. Визнання та звернення до виконання рішення іноземного суду, що підлягає примусовому виконанню
  9. Визнання та приведення до виконання рішень міжнародного комерційного арбітражу
  10. Виконання дій з комірками (діапазонами комірок)
  11. ВИКОНАННЯ ЗАВДАНня
  12. Виконання зобов'язання - це вчинення боржником на користь кредитора певної дії або утримання від дії, яка становить предмет виконання зобов'язання.

В процесі проходження практики студент зобов'язаний зібрати матеріал для виконання дипломної роботи магістра. Для цього студенту необхідно:

- окреслити коло проблем, вирішення яких є актуальним для підприємства в конкретних економічних умовах;

- зібрати і узагальнити необхідний фактичний матеріал, на основі якого будуть виконуватися дослідження при підготовці магістерської роботи.

Програма виробничої практики передбачає виконання наступних заходів:

- оформлення необхідних документів, інструктаж з охороні праці;

- знайомство з базою практики: загальна характеристика підприємства, його оргструктура, нормативно-правова база діяльності;

- збір, узагальнення і аналіз матеріалів з економічної діяльності підприємства;

- збір, узагальнення і аналіз матеріалів з маркетингової діяльності підприємства;

- виконання індивідуального завдання;

- підготовка звіту з виробничої практики;

- захист звіту з виробничої практики.

Для організації ефективної роботи під час виробничої парактики і систематизації матеріалу доцільно разом з керівником практики від піприємства розробити програму збору матеріалів. Така програма дозволить: по-перше, в повному обсязі представити перелік матеріалів, достатніх для аналізу, висновків і обґрунтування пропозицій; по-друге, правильно розподілити час на збір і аналіз матеріалів, самостійних розрахунків і додаткового вивчення літературних джерел.

Джерелами інформації на підприємстві, що може бути використана для підготовки магістерської роботи, є плани і звіти з різних напрямків господарчої діяльності, данні оперативного, статистичного, бухгалтерського обліку, інша оперативна документація підприємства (акти, доповідні записки тощо).

В процесі збору і первинної обробки вихідної інформації слід звертати увагу на кількісну відповідність аналогічних даних, що отримуються з різних джерел (планових і статистичних форм, обґрунтувань розрахунків). Наявність такої відповідності даних підтверджує їх достовірність. При обробці інформації важливо використати отримані в університеті знання зі статистики, економічному аналізу, комп’ютерної обробки даних.

При зборі та обробці матеріалів також необхідно звертати увагу на все нове, що є в практиці господарювання і управління в даній галузі, передовий досвід, зокрема закордонний, нормативні документи (закони, положення, інструкції, стандарти тощо). Враховуючи ці матеріали, при підготовці звіту слід дати оцінку стану маркетингової діяльності на підприємстві, виявити існуючі недоліки і намітити можливі шляхи їх усунення.

Виконання індивідуального завдання під час виробничої практики має на меті поглиблене вивчення існуючої на підприємстві проблемної ситуації в маркетинговій діяльності, розв’язання якої стане предметом майбутнього дослідження в магістерській роботі. Індивідуальне завдання студента узгоджується з керівником практики від кафедри і конкретизується під час проходження практики за участю керівника від підприємства.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)