АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

V. Відкликання попереднього рішення

Читайте также:
  1. III. Прийняття попереднього рішення
  2. Визнання рішення іноземного суду, що не підлягає примусовому виконанню
  3. Визнання та звернення до виконання рішення іноземного суду, що підлягає примусовому виконанню
  4. Виконання рішення г
  5. Виконання рішення про виселення
  6. Виконання рішення про конфіскацію майна
  7. Виконання рішення про поновлення на роботі
  8. Виконання рішення у нсмаГіновіїх справах
  9. Виконання рішення у нсмаііновпх справах
  10. Вирішення завдання
  11. Вирішення основних завдань з охорони праці досягається виконанням комплексу

5.1. Орган, який видав попереднє рішення, може його відкликати.

5.2. Попереднє рішення підлягає відкликанню, якщо воно:

5.2.1 було прийняте на підставі поданих заявником недостовірних документів, наданої ним недостовірної інформації та/або внаслідок ненадання підприємством всієї наявної у нього інформації, необхідної для прийняття зазначеного рішення, що суттєво вплинуло на характер цього рішення;

5.2.2 суперечить законодавству України з питань державної митної справи внаслідок змін в останньому;

5.2.3 було прийняте з порушенням вимог Митного кодексу України.

5.3. Письмове повідомлення про відкликання попереднього рішення негайно направляється митним органом заявникові, за зверненням якого воно було прийняте, відповідно до частини десятої статті 23 Митного кодексу України.

5.4. Посадова особа митного органу не пізніше дня, що настає за днем прийняття рішення про відкликання попереднього рішення, заносить інформацію про відкликання попереднього рішення до ПІК ЄАІС Держмитслужби "Реєстр попередніх рішень митних органів про країну походження товарів".

5.5. Прийняте митним органом рішення про відкликання попереднього рішення не перешкоджає повторному зверненню заявника відповідно до цього Порядку за умови усунення причин, що призвели до відкликання такого рішення.

 

Додаток 1

 

Звернення Керівнику ____________________________ (найменування митного органу) ____________________________________ (прізвище, ім'я, по батькові заявника) ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ ______________________________________ (місцезнаходження, найменування, код за ЄДРПОУ, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, контактний телефон юридичної особи (місце проживання, серія та номер паспорта, ким та коли виданий та контактний телефон фізичної особи))
Прошу прийняти попереднє рішення про країну походження зазначеного нижче товару. У зв'язку з цим повідомляю: 1. ___________________________________________________________________________________ (найменування та код товару згідно з УКТ ЗЕД) 2. ___________________________________________________________________________________ (країна походження товару) 3. ___________________________________________________________________________________ (відомості про товар, необхідні для прийняття попереднього рішення про країну походження товару) 4. ___________________________________________________________________________________ (перелік документів, що додаються до заяви для перевірки зазначених відомостей)
_________ М. П. (за наявності) ____________________________ (посада, ініціали, прізвище керівника юридичної особи (фізичної особи)) _____________ (підпис)
Примітка. Звернення оформлюється на бланку заявника (за наявності).

 

Додаток 2

 

Заява Керівнику ____________________________________ (найменування митного органу) ____________________________________ (прізвище, ім'я, по батькові керівника юридичної особи (фізичної особи)) ____________________________________ (місцезнаходження, найменування, код за ЄДРПОУ, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, контактний телефон юридичної особи (місце проживання, серія та номер паспорта, ким та коли виданий та контактний телефон фізичної особи))
У зв'язку з втратою зазначеного нижче попереднього рішення про країну походження товару прошу видати дублікат такого рішення. 1. ___________________________________________________________________________________ (найменування та код товару згідно з УКТ ЗЕД) 2. ___________________________________________________________________________________ (країна походження товару) 3. ___________________________________________________________________________________ (номер та дата прийнятого попереднього рішення про країну походження товару)
М. П. (за наявності) __________________________ (посада, ініціали, прізвище керівника юридичної особи (фізичної особи)) ____________ (підпис)
____________ Примітка. Заява оформлюється на бланку заявника (за наявності).

 

ЗАТВЕРДЖЕНО


ПОПЕРЕДНЄ РІШЕННЯ ПРО КРАЇНУ ПОХОДЖЕННЯ ТОВАРУ

N від "___" _____________ 20__ року


1. Заявник

2. Найменування та код товару згідно з УКТ ЗЕД

3. Країна походження товару

4. Відомості про товар, необхідні для визначення країни походження товару

5. Нормативно-правові акти, на підставі яких прийнято попереднє рішення про країну походження товару

6. Висновок

7. Для службових приміток

__________________ (посада керівника (заступника) митного органу) __________________ (підпис) М. П. _________________ (ініціали, прізвище)


 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)