АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Кадрове, юридичне, документальне забезпечення, виконавська дисципліна

Читайте также:
  1. АНОТАЦІЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ЗІ СТРУКТУРНО-ЛОГІЧНОЮ СХЕМОЮ (МІЖДИСЦИПЛІНАРНИМИ ЗВ’ЯЗКАМИ).
  2. БАЗОВІ ЗНАННЯ, ВМІННЯ НАВИЧКИ,НЕОБХІДНІ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ ТЕМИ (міждисциплінарна інтеграція)
  3. В який історичний період соціологія оформилась як самостійна наукова дисципліна?
  4. В який історичний період соціологія оформилась як самостійна наукова дисципліна?
  5. Взаємозв’язок з іншими дисциплінами.
  6. Виконавська дисципліна
  7. Дисципліна Іcторія України, як предмет вивчення її основних методологічних засад та принципів
  8. Дисципліна та стягнення
  9. ДИСЦИПЛІНА «ЕКОНОМІЧНА ТЕОРІЯ»
  10. Дисципліна «Шкільний курс російської мови»
  11. Дисципліна: «Теорія організації»
  12. Документальне оформлення обліку витрат і наданих послуг машино-тракторним парком.

1.1. Організація роботи з кадрами:

Робота з кадрами в ГУКГ здійснювалася в 2011 р. у відповідності до чинних норм законодавства згідно відповідних річного (на 2011 р.) і перспективного (на 2011-2015 рр.) планів роботи з кадрами та цільових планів роботи (з кадровим резервом, інші). Розгляд питань кадрової роботи здійснювався шляхом регулярного проведення нарад керівного складу, засідань комісій (конкурсної, ін.); підведення підсумків здійснених заходів, семінарів, тощо.

З метою вирішення організаційно-кадрових питань в ГУКГ загальним відділом за 2011 р. опрацьовано 295 наказів (83%), в тому числі:

- з основної діяльності 68 шт. (64% від їх загальної кількості в ГУКГ – 106шт.);

- з кадрових питань 227 шт. (91% від загальної кількості в ГУКГ – 249), 22 накази з питань преміювання, опрацьовані від. фін. заб. та звітн.

 

1.2. Формування складу державних службовців:

Всього в 2011 році призначено 26 чол. (без урахування прийнятих на роботу за трудовими угодами), в т. числі 18 новопризначених (в 2010 р. призначено 13 чол.).

Протягом року було проведено 7 засідань конкурсної комісії (з проведенням іспитів). За результатами конкурсного відбору призначено 12 працівників (67% від новопризначених), за результатами стажування призначено 6 осіб (33%).

Присвоєння рангів державним службовцям ГУКГ. Всього ранги протягом року присвоєні 15 держслужбовцям, в т. ч.: 10 особам - при призначенні на посади, з них: 1 чол. - після проходження терміну випробування, 1 держслужбовцю присвоєно черговий ранг поза межами відповідної категорії, як засіб заохочення при звільненні з державної служби.

Всього в 2011 році звільнено 15 чол. (без урахування працівників за трудовими угодами), (в 2010 р. в ГУКГ звільнено 14 держслужбовців).

Підвищення кваліфікації. У звітному році підвищили кваліфікацію 21 працівник ГУКГ(за отриманими свідоцтвами). На ц. ч. в ГУКГ при обліковій чисельності 39 осіб, працює за освітнім рівнем магістрів 13 чол., в т. числі 5 – випускники Національної академії державного управління при Президентові України.

 

Висновки: Кадрове забезпечення державної служби в Головному управлінні комунального господарства здійснювалося в 2011 р. згідно чинних нормативних актів з питань кадрової політики та державної служби. Укомплектованість посад та якісні показники державних службовців Головного управління в цілому забезпечують виконання завдань, що стоять перед підрозділом, на належному рівні.

2. Юридичне забезпечення


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)