АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Самостійна робота. До виконання самостійних робіт

Читайте также:
  1. Архітектура та робота ОС Windows Linux
  2. АУДИТОРНА РОБОТА
  3. АУДИТОРНА РОБОТА
  4. В який історичний період соціологія оформилась як самостійна наукова дисципліна?
  5. В який історичний період соціологія оформилась як самостійна наукова дисципліна?
  6. Геодезичний контроль за будівельними роботами
  7. Енергія та робота річок
  8. І. Робота над поняттями (дефініціями).
  9. ІІ. Робота з класом.
  10. Індивідуальна робота
  11. Індивідуальна робота ЗФН - 49 годин
  12. ІНДИВІДУАЛЬНА РОБОТА СТУДЕНТІВ

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

До виконання самостійних робіт

З дисципліни «Готельна індустрія України»

Для студентів зі спеціальності 5.14010101

„Готельне обслуговування ”

Одеса-2012

Розглянуто та ухвалено на засіданні циклової комісії організаційно - технічних дисциплін та готельної справи

 

Голова комісії _____________________Кожедубова Л.П.

 

Протокол № __ від «_____» _______________20___р.

 

 

Укладач Тімановська Т.М.

 

Вступ

Готельне господарство України є важливою складовою частиною туристичної сфери з розвитою функціональною системою, завданням якої є забезпечення високого рівня комфорту і якості обслуговування туристів за одночасного досягнення високоприбуткової діяльності.

Курс «Готельна індустрія України» викладається з метою формування теоретичних професійних знань і практичних навичок організації діяльності підприємств готельного господарства.

Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу дають можливість вирішити наступні завдання:

- вивчити особливості міжнародних готельних ланцюгів та готельних ланцюгів України;

- визначити основні фактори, що впливають на розвиток готельної індустрії гостинності в Україні;

- створити ефективну систему накопичення теоретичних знань із курсу та використання їх на практиці;

- визначити сучасний стан готельного господарства України та вміти аналізувати проблеми сучасної готельної індустрії України та регіону.

Згідно з навчальним планом курсу «Готельна індустрія України», на самостійну роботу студентів передбачено 26 годин.

Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів розроблено відповідно до програми і робочої програми курсу і призначено для студентів спеціалізації 5.14010101 «Готельне обслуговування» денної форми навчання. Вивчення курсу передбачає засвоєння навчального матеріалу у вільний від аудиторних занять час. Самостійна робота над засвоєнням навчального матеріалу з дисципліни може виконуватися у бібліотеці, навчальних кабінетах та лабораторіях, комп’ютерному класі та домашніх умовах.

Студенти вивчають курс самостійно, користуючись конспектами лекцій, підручниками, навчальним посібниками, навчально-методичними виданнями та іншою додатковою літературою.

Вивчення курсу передбачає засвоєння студентами теоретичних знань та набуття практичних навичок для подальшої ефективної роботи на підприємствах туристичної індустрії, що забезпечить надання послуг високого рівня якості відповідно до вимог міжнародних та вітчизняних стандартів із метою задоволення потреб вітчизняних та іноземних туристів, забезпечення їх безпеки, життя, здоров’я, майна і захисту навколишнього середовища.

Метою методичних рекомендацій є надання допомоги студентам у вивченні наукових основ стандартизації та сертифікації послуг, в ознайомленні з основами управління якістю туристичних послуг, вітчизняним та зарубіжним досвідом розвитку стандартизації і сертифікації, механізмом та процесом управління якістю на підприємствах туристичної індустрії, організацією контрою якості туристичних послуг, державною системою сертифікації та стандартизації, механізмом сертифікації та ліцензування підприємств галузі.

Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів включають: загальні методичні рекомендації до вивчення курсу, тематичний план курсу, методичні рекомендації до вивчення конкретних тем, питання для контролю знань, список рекомендованої літератури.

Форма контролю самостійної роботи студентів передбачає співбесіду з питань, які розроблені викладачами з кожною темою, або тестування, а також захисту реферату.

Виконання завдань із самостійної роботи є обов’язковим для кожного студента. З’явившись на семінар і практичну роботу, студент повинен подати конспект про роботу, виконану ним самостійно. Студент допускається до семінару чи практичної роботи, якщо звіти відповідають установленим вимогам. Студент, який не здав матеріали тем самостійного вивчення, не допускається до заліку з курсу.


 

Самостійна робота


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)