АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Картографічні джерела

Читайте также:
  1. Активність. Радіоактивна рівновага.
  2. Аналізу та статистики ім. Поповича ЖНАЕУ Ковальчук О.Д.
  3. Вибір теми
  4. ВИБРАНА БІБЛІОГРАФІЯ
  5. ВИЗНАЧЕННЯ
  6. Визначення територій та використання земель для містобудівних потреб
  7. Вимоги до оформлення контрольних робіт
  8. ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ
  9. Вимоги до оформлення матеріалів
  10. Вимоги до роботи над літературними джерелами
  11. ВИМОГИ ЩОДО ОФОРМЛЕННЯ РЕФЕРАТУ
  12. Витяг з протоколу.

Іванківського району Київської області»

 

Виконала: ст. 4к. 4гр. ФІЗу

Зуб І. М.

Перевірила: Балакірський В. Б.

 

 

Харків – 2012

Призначення карти

Повна назва карти - Карта земельного фонду Іванківського району Київської області, масштаб 1: 100000.

Користувачами карти можуть бути сільські, селищні ради, землевпорядкувальні і кадастрові служби.

При виготовленні цієї карти застосовувалися наступні документи: методичні вказівки по проектуванню земельних ресурсів; конспект лекцій, Земельний кодекс України.

При виготовленні карти виконувалися наступні вимоги до компонування карти:

- центральну частину листа відводити основній карті, середній меридіан якої розташовувати перпендикулярно до північної (південною) рамки карти.

- врізання (карти, таблиць, діаграми, графіки, текс) розміщувати, а в наступному і оформляти другим планом. При цьому врізання розташовувати на вільному просторі між межею адміністративно-територіальною, що картографується, одиниць на основній карті і її прямокутною рамкою, безпосередньо примикаючи до останньої

- таблицю-врізання і легенду карти що вимагають частого і ретельного вивчення, доцільно розміщувати "ближче до користувача" - нижче за основну карту, в лівому (правом) нижньому кутку карти

- назву основної карти можна розташовувати як усередині, так і поза рамками карти. У останньому випадку назва пишеться в один рядок і протяжність його має бути але більш за довжину рамки карти

Фізико-географічний і соціально-економічний опис території, що картографується.

Іванків — селище міського типу на півночі Київської області на річці Тетерів, районний центр Іванківського району. Розташований на лівому березі річки Тетерів. Іванківський район межує з Житомирською та Чернігівською областями, Республікою Білорусь, Бородянським, Поліським та Вишгородським районами Київщини. Відстань до найближчої залізниці, станції Тетерів — 40 км, до м.Києва — 80 км, до м.Чорнобиль — 50 км, до кордону з 30-кілометровою зоною відчуження — 25 км. Відстань до міжнародного аеропорту «Бориспіль» — 130 км. Територія району відноситься до зони поліся.

Картографічні джерела.

Для виготовлення карти можуть бути використані наступні картографічні джерела: карта області, атлас, карта дрібнішого масштабу.

У нашому випадку для складання карти Іванковського району картографічним джерелом була карта дрібнішого масштабу, а саме карта Київської області М 1: 400000, в проекції Гаусса-Крюгера. На карті області будуть відображені межі існуючих районів, гідрографія, залізнична мережа, мережа магістральних доріг (державного, обласного і районного значення). А також виділений обласний центр, районні центри і інші великі населені пункти.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)