АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВИМОГИ ЩОДО ОФОРМЛЕННЯ РЕФЕРАТУ

Читайте также:
  1. VІІ. Оформлення роботи
  2. Бланк документа, вимоги, що пред’являються до нього.
  3. Види службових листів. Ділове листування. Вимоги до офіційного листування. Етикет ділового листування.
  4. Виконання контрольних робіт та їх оформлення
  5. Вимоги безпеки під час виконання роботи.
  6. Вимоги для системи контролю доступу
  7. ВИМОГИ ДО БЛАНКІВ ДОКУМЕНТІВ ТА ОФОРМЛЮВАННЯ ДОКУМЕНТІВ
  8. Вимоги до виробничих приміщень
  9. Вимоги до вступу у магістерській роботі
  10. ВИМОГИ ДО ДОКУМЕНТІВ, ЩО ЇХ ВИГОТОВЛЯЮТЬ ЗА ДОПОМОГОЮ ДРУКУВАЛЬНИХ ЗАСОБІВ
  11. Вимоги до документів.
  12. Вимоги до дослідницької роботи

Реферат виконується на папері формату А4 (210х297мм), на одній стороні аркуша з дотриманням полів: зліва - 3 см, зверху та знизу - 2 см, з правого поля – 1,5 см. При комп’ютерному наборі: шрифт Times New Roman, стиль «Звичайний», розмір 14 кегль, через 1,5 інтервали. Всі сторінки повинні бути пронумеровані. На титульному листі та змісті номер не ставлять, на наступних сторінках номер проставляють в правому верхньому куті.

Текст розділів повинен поділятися на підрозділи та пункти. Нумерація усіх складових частин оформлюється арабськими цифрами. «Вступ» та «Висновки» не нумеруються.

Номер підрозділу складається з номера розділу і номера підрозділу, відокремлених крапкою, наприклад, «3.1» (перший підрозділ третього розділу).

Розділи, підрозділи та пункти повинні мати змістові заголовки. В кінці заголовка крапка не ставиться. Якщо заголовок складається з двох чи більше речень, їх розділяють крапкою. У кінці останнього речення крапку не ставлять. Підкреслювати заголовки та переносити слова у заголовку не дозволяється. Відстань між заголовком та наступним текстом має становити один міжрядковий інтервал, а між заголовком та останнім рядком попереднього тексту (у випадках, коли кінець одного та початок другого підрозділів розміщуються на одній сторінці) складає два міжрядковий інтервали.

Рисунки і таблиці в межах розділу нумеруються послідовно. Номер рисунка (таблиці) складається з номера розділу та порядкового номера рисунка (таблиці), відокремлених крапкою, наприклад, «Рис. 1.2.» (другий рисунок першого розділу). Рисунки та таблиці розміщують одразу після посилання на них в тексті роботи. Рисунки (таблиці) слід розміщувати таким чином, щоб їх можна було розглядати без повороту реферату або з поворотом за годинниковою стрілкою. Кожен рисунок повинен мати підрисунковий підпис, який складається з номера і чіткої та стислої назви, що розкриває зміст ілюстрації. До кожної таблиці необхідно подати змістовний заголовок, розміщуючи його під словом «Таблиця». Слово «Таблиця» та її порядковий номер розміщують над правим верхнім кутом таблиці. Слово «Таблиця» та заголовок починають з великої літери. Заголовок не підкреслюється.

У тексті роботи треба давати посилання на літературні джерела, які позначаються черговим номером за переліком джерел, взятих у квадратні дужки, наприклад [1] (посилання на літературне джерело за номером 1). Список літератури вимагає розміщення всіх використаних джерел інформації у такій послідовності: закони України (у хронологічній послідовності); укази Президента (у хронологічній послідовності); директивні матеріали міністерств або стандарти (у хронологічній послідовності); монографії, брошури, підручники (абетковий порядок); статті з журналів (абетковий порядок); інструктивні, нормативні та інші матеріали, що використовуються підприємством (абетковий порядок); іншомовні джерела; електронні джерела. Відомості про включені до списку джерела слід подавати згідно з вимогами державного стандарту з обов’язковим наведенням назв праць.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)