АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

АН, професор Рудницький В.Б

Читайте также:
  1. I рівень
  2. I рівень
  3. II. Загальна характеристика ХНАДУ
  4. II. Спеціальна література
  5. ISBN 966-568-372-1
  6. ISBN 966-613-261-X
  7. V курсу (5 ТОМ)
  8. V курсу (5 ТОС)
  9. VIII. Шляхи, умови та очікувані результати реалізації Концепції формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя у дітей та молоді
  10. А)Ранній гуманізм в Україні
  11. Аналізу та статистики ім. Поповича ЖНАЕУ Ковальчук О.Д.

Проводяться систематичні дослідження і розробка ефективних методів розв`язку контактних задач для тіл з початковими (залишковими) напруженнями. Запропоновані розв`язки плоских і просторових задач контактної взаємодії тіл лінеаризованої теорії пружності стали науковою передумовою створення інженерної методики проблеми передачі навантаження в тілах з залишковими напруженнями. Вивчається характер контактної взаємодії у спряженні вал – проушина з урахуванням тертя та зношування. Розглядаються трибоконтактні задачі для підшипників ковзання з урахуванням зношування вала та моделі перехідних процесів при

неусталених режимах зношування.

За результатами досліджень видано 6 монографій і 1 підручник, опубліковано понад 500 статей в наукових журналах країни і за кордоном, підготовлено 2 доктори і 8 кандидатів наук.

 

ТРАНСФОРМАЦІЯ ФОРМ ВЛАСНОСТІ І ПРОБЛЕМИ ПЛАНУВАННЯ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА В УМОВАХ РИНКОВИХ ВІДНОСИН

Науковий керівник - д.е.н., академік АІНУ, МАІ, професор Орлов О. О.
суб`єктів. В рамках цього напрямку досліджуються проблеми методології і методики, технології і процедури використання ринкових інструментів в плануванні діяльності промислових підприємств. Ціллю дослідження є створення гнучкої системи планування, що враховує вплив ринкової кон`юнктури і адаптованої до реальних умов роботи підприємництва.
Науковцями школи захищено 3 докторські і 15 кандидатських дисертацій, видано 8 підручників і навчальних посібників, 4 монографії, опубліковано понад 400 наукових праць.

МЕТОДОЛОГІЯ КОМБІНОВАНОГО ДІАГНОСТУВАННЯ МІКРОПРОЦЕСОРНИХ ПРИСТРОЇВ ТА СИСТЕМ НА БАЗІ КОМПОНЕНТІВ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ

Науковий керівник - д.т.н., професор Поморова О.В.

Дослідження проводяться в таких напрямках: тестове та комбіноване діагностування мікропроцесорних пристроїв і комп`ютерних мереж; діагностування системного та прикладного програмного забезпечення; експертні системи діагностування; методи і засоби діагностування мікропроцесорних пристроїв та комп`ютерних мереж, побудованих на базі компонентів штучного інтелекту; застосування прогресивних інформаційних технологій в системах управління, діагностування, прогнозування.
Науковцями школи захищено 1 докторську і 8 кандидатських дисертацій, видано 1 монографію, 3 навчальних підручники, опубліковано біля 200 наукових праць і одержано 12 авторських свідоцтв і патентів.

 

СТОХАСТИЧНІ РОЗРАХУНКОВІ МЕТОДИ КОНТАКТНОЇ МЕХАНІКИ ТА ТРИБОНІКИ


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)