АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Туалет сечостатевих органів

Читайте также:
  1. IІІ. Проведення перевірок суб’єктів господарювання та органів влади та інших підконтрольних об’єктів органами Держтехногенбезпеки України
  2. Акти органів прокуратури
  3. Амілоїдоз внутрішніх органів
  4. Будова органів дихання
  5. В якому випадку особу можуть затримати співробітники правоохоронних органів за вчинення нею адміністративного правопорушення?
  6. Взаємодія державних правоохоронних органів з виявлення, запобігання та розслідування економічних злочинів
  7. Діяльність органів прокуратури щодо протидії та запобігання злочинам неповнолітніх, захисту їх прав і свобод
  8. Діяльність органів прокуратури щодо протидії та запобігання злочинам проти довкілля
  9. Діяльність органів прокуратури щодо протидії та запобігання злочинам у сфері службової діяльності та корупції
  10. Діяльність слідчих органів з розслідування економічних злочинів
  11. ДОКУМЕНТУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ КОЛЕГІАЛЬНИХ ОРГАНІВ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ І МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ
  12. Економічні функції органів державного управління.

Мета: дотримання особистої гігієни пацієнта.

Показання: тяжкий або середньо тяжкий стан дитини, постільний режим рухової активності пацієнта.

ПРИГОТУЙТЕ:

1. Ширму (якщо пацієнт знаходиться в загальній палаті).

2. Клейонку з пелюшкою або вологостійку пелюшку.

3. Судно, краще - два (може бути гумовим, емальованим, пластмасовим, фаянсовим).

4. Ємність для води або асептичного розчину.

5. Воду або асептичний розчин, t ° - 40 C.

6. Фартух.

7. Маску.

8.Рукавички.

9. Ємність зі стерильним корцангом (індивідуальним для кожного пацієнта).

10. Стерильний лоток зі стерильною серветкою чи ватно-марлевим тампоном.

ПОСЛІДОВНІСТЬ ДІЙ:

1. Поміняйте рукавички після подання судна пацієнтові, вимийте і висушіть руки, надіньте нові стерильне рукавички. Якщо ж ця маніпуляція проводиться самостійно перед іншою, то повністю приготуйтеся заздалегідь, а рукавички надіньте в палаті безпосередньо перед проведенням туалету сечостатевих органів.

НЕ ЗАБУДЬТЕ! ПОЛОЖЕННЯ ПАЦІЄНТА - "на спині" з зігнутими в колінах ногами. Уточніть у пацієнта, чи зручно йому лежати.

2. У ліву руку візьміть ЄМНІСТЬ з водою (t ° - 40 ° С) або асептичним розчином, а в ПРАВУ руку - корнцанг з ватно-марлевим середнім або великим тампоном.

3. Лийте воду (розчин) на серветку (тампон), так щоб уникнути розбризкування, ємність тримайте на досить низькому рівні і промивайте ТІЛЬКИ В ОДНОМУ НАПРЯМКУ - ЗВЕРХУ ВНИЗ до анального отвору і ОБОВ'ЯЗКОВО після цього змініть тампон (серветку) на новий.

СПОЧАТКУ промийте пахові складки У НАПРЯМКУ тільки зверху вниз до анального отвору, змініть серветки (тампон), потім промийте лобок і великі статеві губи в напрямку ТІЛЬКИ ЗВЕРХУ ВНИЗ, до анального отвору. ЗМІНИТИ тампон (серветку), потім промийте складочки між великими і малими статевими губами і малі статеві губи, до анального отвору. ЗМІНИТИ тампон (серветку). В останню чергу промийте складочку між клітором, вхід у піхву.

ПАМ'ЯТАЙТЕ!

ЯКЩО Вхід у піхву зяє, то перед початком підмивання або спринцювання його тампонують, (так само діють в період "місячних"), потім виводять тампон і промивають піхву і проміжність, до анального отвору.

Висушують у тій же послідовності, звертаючи увагу на крижову область.

У хлопчиків послідовність зберігається, тільки при обробці статевого члена НЕОБХІДНО взяти його в ліву руку, злегка потягнути на себе крайньої плоті, тим самим звільнити голівку, змочити в розчині серветку (тампон) і промити її, змінюючи серветки.

У дівчаток - підлітків під час "місячних" піхву перед підмиванням тампонують і використовується асептичний розчин, в кінці підмивання тампон виводиться і промивають піхву з промежиною, потім піхву знову тампонують.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)