АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Типи облігацій

Читайте также:
  1. NСерцевиною ринку єврокапіталів є європозики, які надаються через випуск єврооблігацій, тобто облігацій у євровалюті. Основна валюта єврооблігацій - долар США.
  2. Бухгалтерський облік облігацій
  3. Види облігацій за строком обігу
  4. види облігацій, які може розміщувати емітент
  5. Корпоративний менеджмент котирування облігацій
  6. Особливості звичайних іпотечних облігацій
  7. Особливості структурованих іпотечних облігацій
  8. Оцінка вартості облігацій
  9. Поняття іпотечних облігацій.
  10. Прибуток з облігацій цільових позик (безпроцентних) не виплачується. Власнику такої облігації після настання обумовленого строку надається можливість придбати відповідні товари.
  11. Світовий ринок облігацій

Облігації являють собою цінні папери, що являють собою заборгованість емітента перед інвестором. Облігації зобов'язують емітента виплатити певну суму на певну дату, як правило, з періодичною виплатою відсотків. Номінал, тіло, або вартість погашенняі облігації є сума, яку емітент повинен сплатити при погашенні. Ставка купона становить процентну ставку, що емітент повинен сплатити. Ця ставка зазвичай фіксується на строк облігації і не змінюється з ринковими процентними ставками. Якщо умови погашення облігації не будуть виконані, власник облігацій має право на долю активів емітента. Подивіться на малюнок 1. Номінальна вартість облігації знаходиться у верхньому правому куті. Процентна ставка, разом з терміном погашення повідомляється кілька разів на лицевій стороні облігації.

 

Довгострокові облігації, що торгуються на ринку капіталу включають довгострокові державні векселі та облігації, муніципальні облігації та корпоративні облігації.

Облігації є кредитом від власника облігації (покупця) для емітента (продавця). Облігація є обіцянкою емітента погасити суму, позичену йому, а також згода на сплату відсотків не пізніше зазначеної дати. Відсотки можуть виплачуватися періодично протягом усього терміну кредиту або всі відразу, коли кредит буде виплачений. Облігації також називають інструментами з фіксованою прибутковістю, тому, що сума доходу, котру облігація буде накопичувати фіксується оголошеною ставкою облігації. Дата, коли настає термін погашення називається датою погашення облігації. Кредит являє собою аркуш паперу і, якщо він платить відсотки періодично протягом усього терміну кредиту, сертифікат може також складатися з купонів.

Облігації також визначені шляхом їх володіння. Облігації на пред'явника, наприклад, відносяться до людини, яка тримає їх і власність на які не записана. Єврооблігації випускаються в цій формі. Хоча ця форма власності несе в собі ризик втрати сертифіката, вона пропонує найвищий ступінь анонімності, і саме тому в деяких країнах, Сполучених Штатах, наприклад, вони більше не дозволяються.

Інший поширений тип формату є зареєстрована облігація, або в сертифікаті або у книзі запису. Ім'я власника записане з transfer agent і процентні платежі робляться у формі чека або електронного переказу. Метод запису у книзі, де сертифікат не видається та право власності реєструється в бухгалтерській книзі, набуває все більшої популярності, оскільки знижує трансферні витрати, спрощує обробку і знижує ймовірність втрати сертифіката або його викрадення.

Казначейські облігації. Міністерство фінансів США випускає білети і облігацій для фінансування державного боргу. Різницею між білетом і облігацією є те, що білети мають термін погашення від 1 до 10 років у той час як облігації мають термін погашення від 10 до 20 років. У таблиці 1 наведені відмінності між казначейськими цінними паперами.

Федеральні білети і облігації вільні від ризику дефолту, тому що уряд завжди може надрукувати гроші, для погашення боргу, якщо необхідно. Це не означає, що ці цінні папери безризикові. Казначейські облігації мають дуже низькі процентні ставки, оскільки у них немає ніякого ризику дефолту. Більшість часу відсоткові ставки по казначейських облігаціях вище, ніж на цінні папери грошового ринку через наявність процентних ризиків.

Муніципальні облігації являють собою цінні папери, випущені місцевими органами влади, округу і штату. Виручка від цих облігацій використовується для фінансування державних проектів, таких як школи, комунальні установи, і транспортні системи. Муніципальні облігації випускаються для оплати необхідних суспільних проектів. Це дозволяє муніципалітету позичати кошти за нижчою ціною, оскільки інвестори будуть задоволені більш низькими процентними ставками по безподаткових облігаціях.

Існують два типи муніципальних облігацій: боргові облігації і дохідні облігації.

Боргові облігації не мають конкретних активів, закладених в якості забезпечення, або конкретного джерела надходжень, що виділяється для їх погашення. Замість цього, вони забезпечені доходами та запозиченнями емітента. Ця фраза означає, що емітент обіцяє використати всі ресурси доступні для погашення облігації. Більшість випусків боргових облігацій мають бути схвалені платниками податків, оскільки податковий орган уряду перебуває в зобов’язанні для їх погашення.

Дохідні облігації, навпаки, спираються на грошові потоки конкретного проекту, що приносить дохід. Наприклад, дохідні облігації можуть випускатися для будівлі платного мосту, з платою, котра буде виконувати роль повернення. Якщо доходів не достатньо для погашення облігацій, вони можуть не погаситися, і інвестори можуть зазнати збитків. Муніципальні облігації не бездефолтні. На відміну від федерального уряду, місцеві органи влади не можуть друкувати гроші, і є реальні межі того, на скільки високо вони можуть підвищувати податки без відпливу населення.

Корпоративні облігації. Коли великим корпораціям необхідно позичити кошти, протягом тривалого періоду часу, вони можуть випускати облігації. Більшість корпоративних облігацій номінальною вартістю $ 1000 і сплатити відсотки раз на півроку (двічі на рік). Більшість з них також викликати, а це означає, що емітент може погашати облігації до вказаної дати.

Зв'язок учнівство є договір, який заявляє права кредитора та привілеїв і обов'язків позичальника. Застави пропонується в якості забезпечення облігацій. Ступінь ризику варіюється між питаннями, тому що ризик за замовчуванням залежить від здоров'я компанії, які можуть бути порушені числа змінних. Процентна ставка за корпоративними облігаціями варіюється залежно від рівня ризику. Облігації з меншим ризиком і більш високий рейтинг (AAA найвищий) мають більш низькі процентні ставки, ніж більш ризикованим облігаціями (BBB). Процентна ставка облігацій буде залежати від його властивостей і характеристик, які описані в наступних розділах. (Див. таблицю в розділі додаткових матеріалів).

Перетворення. Деякі облігації можуть бути конвертовані у звичайні акції. Ця можливість дозволяє власникам облігацій на частку в хорошому стан фірми, якщо ціна акції зростає. Більшість конвертованих облігацій буде стверджувати, що зв'язок може бути перетворений в певне число звичайних акцій на розсуд власників облігацій. Коефіцієнт конверсії буде таким, що ціна акцій має рости істотно до перетворення, ймовірно, відбудеться.

Типи корпоративних облігацій. Різні корпоративні облігації доступні. Вони, як правило, відрізняється від виду забезпечення, який забезпечує зв'язок і порядком, в яких зв'язок погашається, якщо фірма за замовчуванням.

Облігацій із забезпеченням. Забезпечені облігації, такі як іпотечні облігації та сертифікати обладнання довіру є ті, із забезпеченням додається.

Іпотечні облігації використовуються для фінансування конкретного проекту. Наприклад, будівля може бути забезпеченням по облігаціях, випущених на його будівництво. У тому випадку, якщо фірма не виробляє своєчасні платежі як і обіцяв, іпотечних облігацій мають право ліквідувати майно для того, щоб бути оплачений. Оскільки ці облігації мають конкретне майно в якості застави, вони є менш ризикованими, ніж зіставні незабезпечених облігацій. В результаті, вони будуть мати більш низьку процентну ставку.

Обладнання довіри сертифікатів облігацій, забезпечених матеріальних невироблених нерухомості власності, такі як важке обладнання або літаки. Як правило, забезпеченням резервного цих облігацій є більш легко продається, ніж реальна підтримка облігацій заставою майна. Як і іпотечні облігації, наявність застави знижує ризик облігації і так знижує процентні ставки.

Незабезпечених облігацій. Боргові зобов'язання є довгостроковими незабезпечених облігацій, які спираються тільки загальним кредитоспроможності емітента. Ніяких конкретних заставу знаходиться в заставі в рахунок погашення заборгованості. У разі дефолту власники облігацій повинні йти до суду, щоб накласти арешт на майно. Застави, які були передані в заставу іншим боржникам не доступні для власників облігацій. Боргові зобов'язання зазвичай мають пов'язані з ними контракт, який обумовлює умови зв'язку і відповідальності керівництва. Договір додається до боргових зобов'язань називається емісії. (Будьте обережні, щоб не плутають терміни боргових зобов'язань та емісії.) Боргові зобов'язання мають більш низький пріоритет, ніж забезпечені облігації, якщо фірма за замовчуванням. В результаті, вони будуть мати більш високу процентну ставку, ніж в іншому випадку порівнянних облігацій із забезпеченням.

З змінною процентною ставкою облігації (який може бути забезпеченим або незабезпеченим) є фінансові інновації стимулюються підвищення процентних ставок мінливості в 1980-х і 1990-х років. Процентна ставка за цими паперами прив'язана до іншої ринкової процентної ставки, наприклад, ставка за казначейськими облігаціями, і періодично коригується. Процентна ставка за облігаціями буде змінюватися з плином часу, як зміни ринкових процентних ставок.

Непридатні облігації

Всі облігації оцінюються різними компаніями відповідно до їх ризику дефолту. Ці компанії вивчити фінансові показники емітента і прийняти рішення про можливість емітента за замовчуванням. Облігація з рейтингом AAA мають найвищу можливо. Облігації на рівні або вище Баа Moody або Стандарт енд Пурз рейтинг BBB вважаються інвестиційного рівня. Ті, з рейтингом нижче цього рівня, як правило, вважаються спекулятивними (див. таблицю в розділі додаткових матеріалів).

Спекулятивних облігацій часто називають непридатні облігації. До кінця 1970-х, основні питання спекулятивних цінних паперів, були дуже рідкісними, майже всі нові випуски облігацій складалася з інвестиційного класу облігацій. Однак, коли компанія зіткнулася з фінансовими труднощами, їх рейтинги впадуть зв'язком. Тримачі цих облігацій знижений виявили, що їх було важко продати, тому що немає добре розвиненого вторинного ринку не існувало. Це легко зрозуміти, чому інвестори будуть хитрий ці цінні папери, так як вони, як правило, незабезпечені.

Фінансові гарантії за облігаціями

Слабких у фінансовому відношенні емітентів цінних паперів часто купівлю фінансових гарантій, щоб знизити ризик їх облігацій. Фінансова гарантія гарантує, що кредитор (покупець зв'язку) буде виплачуватися як основну суму і відсотки у випадку якщо емітент за замовчуванням. Великі, добре відомих страхових компаній писати те, що насправді страхові поліси для резервного облігаційних позик. При такій фінансової гарантії, покупці облігацій більше не доведеться мати справу з фінансовим станом емітента облігацій. Замість цього, вони зацікавлені тільки в силі страховика. По суті, кредитний рейтинг страховика замінюється на кредитний рейтинг емітента. Отримане зниження ризику знижує процентну ставку вимагають покупці облігацій. Звичайно, емітенти повинні заплатити внесок у страхову компанію для гарантії. Фінансові гарантії має сенс тільки тоді, коли вартість страховки менше, ніж відсотки економії цього результату.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)