АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Теми рефератів. 1. Організаційна побудова облікового апарату

Читайте также:
  1. ВИМОГИ ДО НАПИСАННЯ РЕФЕРАТІВ
  2. Вимоги до технічного оформлення рефератів
  3. Тематика доповідей та рефератів
  4. ТЕМАТИКА РЕФЕРАТІВ
  5. ТЕМАТИКА РЕФЕРАТІВ
  6. Тематика рефератів
  7. Тематика рефератів
  8. ТЕМАТИКА РЕФЕРАТІВ
  9. Тематика рефератів
  10. Тематика рефератів з дисципліни «Логістика»
  11. ТЕМИ ДЛЯ ДОПОВІДЕЙ, РЕФЕРАТІВ І КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ
  12. Теми для підготовки доповідей та рефератів

1. Організаційна побудова облікового апарату. Фактори, що впливають на форму організаційної побудови та структуру апарату обліко­вої служби.

2. Характеристика різних типів організаційних структур апарату бухгал­терського обліку: лінійна, лінійно-штабна, комбінована.

3. Міжгалузеві нормативи чисельності працівників бухгалтерського обліку.

4. Регламентація обов'язків облікових працівників. Посадові інструкції облікових працівників та їх структура.

Змістовний модуль 5. Організація інформаційного, технічного та ергономічного забезпечення обліку та планування перспективного розвитку обліку, контролю та аналізу

Суть і зміст інформаційного забезпечення обліку, контролю та аналізу та його організація. Облікова інформація. Зміст та особливості організації технічного забезпечення обліку. Елементи технічного забезпечення та їх характеристика. Ергономічне забезпечення працівників обліку, його суть та організація. Оптимізація параметрів середовища: освітлення, розміщення бухгалтерії, умови повітряного середовища, оформлення інтер'єру. Соціальне забезпечення працівників обліку.

Організація планування розвитку бухгалтерського обліку, контролю та аналізу. Перспективне, річне і поточне планування. Види планів розвитку обліку, контролю та аналізу.

Ефективність заходів щодо розвитку бухгалтерського обліку, контролю та аналізу. Показники ефективності заходів: якісні та економічні. Абсолютна та відносна економія витрат.

 

Завдання 1. Скласти звіт про стан соціального забезпечення обліку. та розробити план покращення соціального забезпечення працівників бухгалтерії підприємства, на якому студент проходив практику.

 

Завдання 2. Скласти звіт про стан ергономічного забезпечення обліку працівників бухгалтерії підприємства, на якому студент проходив практику, та розробити план його покращення.

 

Завдання 3. Описати стан технічного забезпечення обліку та скласти план покращення технічного забезпечення обліку підприємства, на якому студент проходив практику.

Завдання 4. Скласти план розвитку бухгалтерського обліку в підприємстві. Оформити його у вигляді табл. 5

 

 

Таблиця 5

Підприємство __________

Затверджую

"___"____________р.

 

керівник підприємства_________

(підпис)

 

 

ПЛАН РОЗВИТКУ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В ______

НА 200__ Р.

№ з/п Назва заходу Відповідальний за виконання Термін виконання Примітка
         
         
         

 

Головний бухгалтер ____________

(підпис)

 

Теми рефератів

1. Сутність та заходи щодо покращення технічного забезпечення обліку, контролю і аналізу.

2. Сутність та заходи щодо покращення ергономічного забезпечення обліку, контролю і аналізу.

3. Сутність та заходи щодо покращення інформаційного забезпечення обліку, контролю і аналізу.

4. Значення та заходи щодо покращення соціального забезпечення обліку, контролю і аналізу.

5. Види планів розвитку обліку, контролю та аналізу, порядок їх розробки.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)