АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Перелік теоретичних питань. Студенти у встановлені строки подають письмову контрольну роботу, а після її зарахування, допускаються до екзамену

Читайте также:
  1. I. Обговорення проблемних питань.
  2. Аркуш запитань
  3. Аркуш запитань
  4. Б) відображення життєзмістовних питань буття людини
  5. Вибір питань.
  6. Документація с кадрово-контрактних питань. Автобіографія.
  7. З питань боротьби з відмиванням грошей
  8. З питань охорони праці
  9. Іспити складають за екзаменаційними білетами, затвердженими кафедрою. Виукладач повинен попередньо ознайомити студентів зі змістом екзаменаційних питань.
  10. Ким здійснюється організаційно-методичне керівництвоз питань ЕТН на другому рівні?
  11. Лист запитань
  12. Матеріали до питань 3; 4 і 5.

ЗАВДАННЯ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

Студенти у встановлені строки подають письмову контрольну роботу, а після її зарахування, допускаються до екзамену.

Контрольна робота оформлюється в обсязі 12-15 аркушів паперу формату А4.

У розрахунково-аналітичній роботі необхідно вказати номер варіанта і навес­ти завдання.

На перевірку подається оригінал тексту контрольної роботи. Ксерокопії не приймаються.

Висвітлення теоретичних питань потребує плану та вступу. Відповідь на питання потрібно формулювати чітко, по суті, розбірливо і супроводжувати конкретними прикладами. Обсяг відповіді на теоретичне питання не повинен перевищувати десяти сторінок.

Розв’язуючи задачу, потрібно переписати її умову та детально розкрити послідовність виконання, навести необхідні висновки.

Розрахунково-аналітична робота виконується на основі вивчення студентом нормативно-законодавчої, навчальної та періодичної фахової літератури.

У кінці роботи слід навести список літературних джерел, які сту­дент вивчив і використав при написанні роботи. Цей список пови­нен включати як нормативно-інструктивні документи, так і навчальну літературу. Список використаної літератури складається відповідно до правил бібліографічного опису в алфавітному поряд­ку з наскрізною нумерацією і в такій послідовності:

• закони України;

• декрети Кабінету Міністрів України;

• укази Президента України;

• постанови Кабінету Міністрів України;

• нормативно-інструктивні документи міністерств і відомств.

Наприклад, Закон України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" повинен бути наведений у списку використаної літератури так:

Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні: закон України від 16.07.1999 № 996-ХІV. – Режим доступу: http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=996-14. – (з чинними змінами та доповненнями).

Після нормативно-правових документів до списку вносять інші джерела (підручники, учбові посібники, монографії) і розміщують їх в алфавітному порядку за назвою або прізвищем автора.

Контрольна робота складається з двох завдань:

1) теоретична частина;

2) задача (розрахунок та заповнення звітної форми).

ЗАВДАННЯ ДЛЯ ВИКОНАННЯ ТЕОРЕТИЧНОЇ ЧАСТИНИ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ.

Теоретична частина контрольної роботи подана в 20 варіантах у таблиці 1, вибір яких залежить від початкової букви прізвища студента.

Задача 1. виконують всі студенти по варіанту

Таблиця 1

Таблиця розподілу теоретичних питань за варіантами

Початкова буква Номер варіанта Номер питання Номер виконання задачі
А, Б      
В      
Г      
Д, Й      
Е, І      
Є, Ї      
Ж З,      
К      
Л      
М      
Н      
О      
П      
Р      
С      
Т, У      
Ф, Х      
Ц, Ч      
Ш, Щ      
Ю, Я      

Таблиця 2

Перелік теоретичних питань


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)