АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Постійне покращення послуги

Читайте также:
  1. Економічні показники ефективності використання основних фондів. Шляхи покращення використання основних фондів в будівництві в умовах ринкових відношень.
  2. Розробка організаційних заходів, спрямованих на покращення умов праці на об’єкті проектування
  3. Розробка технічних заходів, спрямованих на покращення умов праці на об’єкті проектування

Концепції автосервісу

Під концепцією автосервісу слід розуміти пропозицію для споживача, та методи задоволення його потребз метою забезпечення його лояльності та отримання прибутку. Можна виділити наступні концепції формування пропозиції щодо продукції автосервісу:

Ремонт та обслуговування автомобіля.

Послуги автосервісу.

Розширений продукт.

Управління стосунками з клієнтурою.

Турбота про автомобіль.

Турбота про клієнта.

Схема залежності якості послуги від якості сервісу, наведена на рис. 3.6. показує, що якість послуги в цілому та якість сервісу значною мірою залежить від того, наскільки досконало та повно визначені потреби споживача:

Рис. 3.6. Якість сервісу - це якість

Та повнота визначення та задоволення потреб споживача

Якість продукту автосервісу має такі рівні [6]:

1. Рівень, що відповідає технічним умовам та нормативним вимогам.

2. Рівень, який забезпечує використання.

3. Рівень, що відповідає сприйняттю клієнта.

4. Латентний рівень, тобто такий, що перевищує очікування клієнта.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)