АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Костюм (куртка, брюки)

Читайте также:
  1. III Раздел. КОСТЮМ ЭПОХИ ВОЗРОЖДЕНИЯ.
  2. IV Раздел. ЕВРОПЕЙСКИЙ КОСТЮМ XVII века.
  3. V Раздел. Европейский костюм XVIII века.
  4. Искусство и костюм первобытного человека
  5. Ізолювальні костюми можуть бути оснащені автономною або шланговою системою подавання чистого повітря. У деяких з них температуру повітря під одягом можна регулювати.
  6. Костюм (кітель, брюки)
  7. Костюм (куртка, брюки) спеціального призначення
  8. Костюм (сорочка, брюки)
  9. КОСТЮМ АРАБОВ.
  10. КОСТЮМ ВИЗАНТИЙСКОЙ ИМПЕРИИ.
  11. КОСТЮМ ДРЕВНЕГО ЕГИПТА.

Костюм (куртка, брюки) з напіввовняної тканини темно-синього кольору.

Куртка з центральною застібкою на тасьму “блискавка” до низу, з відкладним коміром на відрізному стояку, пришивним поясом, бокові частини якого стягнуті трьома рядами еластичної стрічки.

Пілочки з нагрудними прорізними кишенями з клапанами фігурної форми, які застібаються на петлі і формені ґудзики сріблястого кольору, та з боковими прорізними кишенями з листочками. Спинка на кокетці, з двома складками, розташованими у шві пришивання кокетки.

Рукави вшивні, двошовні, з пришивними манжетами, які застібаються на дві петлі та формені ґудзики сріблястого кольору, унизу - із шліцом та трьома складками на верхній частині рукава.

У шви вшивання рукавів ушито погони, які застібаються на петлі і формені ґудзики сріблястого кольору. Куртка на підкладці.

Брюки навипуск, з пришивним поясом з перехідником (на правій частині), який застібається на дві петлі та два ґудзики (або на один ґудзик і петлю та металеві гачок і петлю), із застібкою в середньому шві передніх половинок на тасьму “блискавка” (або петлі і ґудзики), з леєю.

Передні половинки - на підкладці, з м’якими складками (по одній на кожній половинці), з відрізними бочками, що утворюють бокові кишені. На поясі шість хомутиків для ременя.

Задні половинки з виточками (по дві на кожній). На правій задній половинці - прорізна кишеня з клапаном і обшивкою, яка застібається на начіпну петлю і ґудзик.

Низ брюк оброблено швом упідгин з брючною тасьмою.

Спідниця літня

Спідниця з полегшеної напіввовняної або синтетичної тканини темно-синього кольору, на підкладці, пряма, тришовна, з пришивним поясом, який застібається на петлю і ґудзик.

Переднє та задні полотнища з виточками. Заднє полотнище із швом посередині, який закінчується шліцом. У шві заднього полотнища оброблено застібку на тасьму “блискавка”.

У шві з’єднання пояса із спідницею в ділянці бокових швів ушито вішалки.

Сорочка

Сорочка типу А з гладкофарбованої сорочкової тканини сірого або білого кольору, з відкладним коміром на відрізному стояку, із застібкою до низу на петлі і ґудзики.

Пілочки з двома нагрудними накладними кишенями з клапанами фігурної форми, які застібаються на петлі і ґудзики. Накладні кишені з двома застроченими складками. Спинка на кокетці, з двома складками у шві пришивання кокетки.

Рукави вшивні, двошовні, довгі, на манжетах, що застібаються на петлю та ґудзик. У шви вшивання рукавів ушито погони, які застібаються на петлі і формені ґудзики сріблястого кольору.

Сорочка типу Б з гладкофарбованої сорочкової тканини сірого кольору за зовнішнім виглядом та конструкцією така сама, як і сорочка типу А, з пришивним поясом, бокові частини якого стягнуті еластичною стрічкою. Рукави короткі, з манжетами.

Джемпер

Джемпер із напіввовняної пряжі чорного кольору.

Рукави довгі, ушивні, на манжетах. У ділянці плечових швів та ліктів нашито підсилювальні накладки фігурної форми із змішаної тканини чорного кольору.

У шви вшивання рукавів ушито погони із змішаної тканини чорного кольору, які застібаються на петлі і формені ґудзики сріблястого кольору.

Джемпер типу А з V-подібним вирізом горловини, джемпер типу Б з О-подібним вирізом горловини.

Светр

Светр-гольф із напіввовняної пряжі чорного кольору. Рукави довгі, вшивні, на манжетах. Низ светра, манжети рукавів та стійка вив’язані “резинкою”. Стійка горловини вшивна.

У ділянці плеча та ліктів нашито підсилювальні накладки фігурної форми із змішаної тканини чорного кольору. У шви вшивання рукавів ушито погони із змішаної тканини чорного кольору, які застібаються на петлі і формені ґудзики сріблястого кольору.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)