АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Звіт про проходження переддипломної педагогічної практики

Читайте также:
  1. Административная школа управления: сущность и значение для развития теории и практики менеджмента
  2. Акты судебной практики
  3. АНАЛИЗ СУДЕБНОЙ ПРАКТИКИ ПО АГЕНТСКОМУ ДОГОВОРУ
  4. База прохождения практики__________________________________________________________________________________________________________
  5. В результате прохождения практики формируются академические, социально-личностные, профессиональные компетенции.
  6. Важность духовной практики
  7. Головні ознаки педагогічної технології
  8. Деятельность, осуществляемая при прохождении производственной практики
  9. Діагностичні процедури та критерії соціально-педагогічної діяльності
  10. ДНЕВНИК УЧЕБНОЙ ПРАКТИКИ
  11. Добро і зло як ціннісні полюси моральної свідомості і практики
  12. З.ОБЯЗАННОСТИ РУКОВОДИТЕЛЯ ПРАКТИКИ

Звіт

Студента IV курсу, групи П1-11

Спеціальності: 5.01010201 Початкова освіта

НПУ ДВНЗ «КНУ»

Кота Михайла Віталійовича

про переддипломну педагогічну практику

яку проходив

в КЗ «НСЗШ І – ІІІ рівня №19» у 2-а класі

з 13.01.2015 по 20.02.2015 року

 

 

Документація:

• Табель проведення уроків – Щоденник №1;

• Щоденник з поурочними планами за підписом вчителя за кожен день – Щоденник №2;

• Конспекти 3-ох відкритих уроків з наочністю – Щоденник №2;

• Конспект проведення виховного заходу – Щоденник №2;

• Звіт студента – практиканта – ст. 3;

• Характеристика на клас – ст. 5;

• Характеристика на учня – ст. 4;

 

Звіт про проходження переддипломної педагогічної практики

Через те що я був у від’їзді я спізнився на практику на один день і в зв’язку з цим не спостерігав уроки вчителя і тому не маю змогу зробити їх короткий аналіз. Цей вчинок є безвідповідальній, про те я дуже швидко влився в роботу. Через велику загруженість і відсутність «вікон» я не відвідував уроків інших студентів-практикантів. За час практики провів 70 урокі з них більшість на оцінку 3. Був не допущений вчителем до проведення 17 уроків з причини того, що не надавав конспекти на перевірку вчителю за день до проведення цих уроків, хоча конспекти і були зроблені і відповідали методичним вимогам.

Мені на практиці дістався клас з дуже високим рівнем підготовки і працювати з цими дітьми було приємно і цікаво. Під час підготовки і проведення уроків найбільші труднощі викликало те що не вдалося знайти спільної мови з вчителем, що приводило не одноразово до конфліктів. Під час своєї роботи з дітьми намагався використовувати різноманітні методи і прийоми навчання. Найчастіше використовував словесні методи навчання, такі як: розповідь, поясненя, вступна або підсумкова бесіда, а також вступний або поточний інструктаж. Звісно що і без використання наочних і практичних методів не обійшлось би, з наочних були найчастіше використані такі як ілюстрації, а з практичних такі як практична робота та різноманітні вправи (підготовчі, усні, практичні, тренувальні). Під час практики доводилось розробляти додаткові завдання для дітей з більш високим рівнем підготовки. Під час практики намагався зменшити використання наочності на предметах таких як математика або українська мова, просто використовував її по максимуму на виховних годинах, природознавстві чи основах здоров’я.

Під час практики було нажаль проведено три виховні заходи проте з великою кількістю наочності та з використанням ТЗН. Під час підготовки виховних заходів взагалі не було ніяких труднощів і обмежень, це дало змогу мені підготувати захід так як я його бачу і дітям ці заходи дуже сподобались.

Якщо брати взагалі, то я готовий до роботи в школі, але не як вчитель молодших класів, а більше як вчитель інформатики в молодших класах. Проте вчителем в близькому майбутньому я себе не бачу але все ще може змінитися.

При підготовці до переддипломної практики обов’язково треба звернути увагу не підготовку конспектів, на завчасне складання календарно-тематичного плану.

На практиці я навчився бути терплячим і врівноваженим. Ще навчився складати 5 конспектів уроків всього за 4 години і виготовити наочність для них, це незабутній досвід.

 

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)