АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Депозитні та вкладні операції

Читайте также:
  1. Банківські операції
  2. БАНКІВСЬКІ ОПЕРАЦІЇ
  3. Валютні операції.
  4. Виконання завдань під час стабілізаційних, специфічних дій військ та у спеціальній операції
  5. Вказати, яка із бухгалтерських проводок відповідає здійсненій операції.
  6. Головним напрямком розвитку МПП стало розширення міжнародної спеціалізації і кооперації виробництва.
  7. Дисципліна «БАНКІВСЬКІ ОПЕРАЦІЇ»
  8. Економічне обґрунтування кооперації
  9. З яких українських земель було депортовано українців під час операції «Вісла»?
  10. Засоби і методи обробк операційного поля. Підготовка рук до операції
  11. Зовнішньоекономічні операції щодо давальницької сировини та товарообміну

Зміст

Введення…………...…………………………………………………………..3

1. Депозитні та вкладні операції……………………………………………..8

1.1 Депозити для фізичних осіб………………………………………………8

1.2 Депозити для юридичних осіб…………………………………………..15

2. Кредитні операції ………………………………………………………...20

2.1 Для фізичних осіб………………………………………………………...20

2.2 Для юридичних осіб……………………………………………………...21

3. Комісійні операції………………………………………………………...24

3.1 Відкриття та ведення поточних рахунків……………………………….24

3.2 Випуск та обслуговування платіжних банківських карток……………25

3.2.1 Для фізичних осіб……………………………………………………...25

3.2.2 Для юридичних осіб…………………………………………………...28

4. Індивідуальні сейфи………………………………………………………30

5. Склад і управлінська структура Український Професійний Банк…….31

6. Інкасація…………………………………………………………………...34

7. Організація та облік депозитних операцій……………………………...36

 

Введення

30 січня 2012 р. Український Професійний Банк - один з перших банків незалежної України - відсвяткував свій 20-ий День народження. Банк був заснований в 1992 році як спеціалізований Банк для розвитку лісової та деревообробної промисловості і за роки свого існування пройшов шлях від маленького профільного банку до банку національного масштабу.

Рік Основні події
  УПБ визнано лідером ринку по роботі з малим та середнім бізнесом за версією журналу «Банкір».
  Банк підписав угоду про співробітництво з Німецько-Українським фондом і згідно з договором отримав кошти для кредитування суб'єктів господарської діяльності за привабливими умовами. За рік Банк відкрив нові відділення у Києві, Житомирі, Севастополі, Донецьку, Тернополі, Харкові та Щасливому (Київська обл.). Фінансовий результат діяльності у 2011 р. склав більше 88 млн грн, що стало рекордною сумою за всю історію Банку. Порівняно з минулим роком відбулось зростання на 67%
  За рахунок дванадцятої емісії було збільшено статутний капітал до 500 млн грн. Обсяг прибутку зріс більше ніж в 3 рази: до 53 млн грн за рік; Банк змінив найменування на Публічне акціонерне товариство «Український Професійний Банк» (ПАТ «УПБ»); За підсумками 2010 року РА «Кредит-Рейтинг» підвищило УПБ кредитний рейтинг до ріня «uaBBB+»; РА «Експерт-Рейтинг» призначив УПБ вищий рейтинг надійності «А».
  Український Професійний Банк став одним з банків, в яких за згодою пенсіонерів та одержувачів грошової допомоги можуть відкриватись рахунки для виплати пенсій та грошової допомоги майже по всій території України; Регулятивний капітал Банку збільшився більше ніж на 30 млн.грн.; Прийнято рішення про чергове збільшення Статутного капіталу на 120 млн. грн. Незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" підтвердило УПБ довгостроговий кредитний рейтинг на рівні "uaВВВ" (прогноз стабільний).
  Банк збільшує статутний капітал на 200 млн.грн.; впроваджуються єдині Cтандарти обслуговування клієнтів та система CRM; відділення Банку працюють майже у всіх регіонах України.
  Банк успішно виконує план стратегічного розвитку на 2007 рік, збільшує свої активи майже в 2.5 рази і входить до группи середніх
  Розвиток та початок впровадження нової маркетингової стратегії Банку до 2012 р.; Чергове збільшення капіталу в 2 рази.
  ВАТ „УПБ” отримує статус уповноваженого Банку по виплаті заробітної плати робітникам бюджетних організацій.
  УПБ отримує членство у міжнародній платіжній системі „Visa International” та в міжнародній системі S.W.I.F.T.; Банк переходить з продукто-орієнтованої, на клієнто-орієнтовану організаційну структуру.
  Основним акціонером Банку стає ТОВ „УІФА”, капітал Банку збільшується в 2 рази; Банк стає членом платіжної системи „УкрКарт”; Банк заключає договір з Пенсійним фондом на обслуговування пенсіонерів та отримувачів грошової допомоги.
  Акціонерний Банк “Український Професійний Банк” був реорганізований у Відкрите акціонерне товариство “Український Професійний Банк”; Банк починає відкриття відділень.
  Банк успішно подолав фінансову кризу 1998 року та прискорив свій розвиток, зростання капіталу та активів.
  Реорганізація - Банк перейменований в “Український Професійний Банк”, що є його діючою назвою.
  Реорганізація «Мебліпромбанку» і перейменування на «Меблібанк».
  Створення Банку з назвою «Мебліпромбанк».

 

Український Професійний Банк - це банк зі 100% українським капіталом, який не має зовнішніх позик.

Банк представлено у всіх регіонах України: мережа Банку складається 95.3902% акцій належать ТОВ "УІФА", яке підконтрольне директору Балушці Є.М. Юридична адреса ТОВ "УІФА": 02660, м. Київ, вул. Марини Раскової, 15, офіс 706.

Фінансові показники Банку підтверджуються Міжнародними аудиторськими компаніями з 2002 року. Фінансова звітність УПБ за 2012 рік підтверджена аудиторською компанією ТОВ "БДО".

Український Професійний з Головного Офісу і 47 відділень.

У листопаді 2013 р. Рейтингове агентство "Експерт-Рейтинг" провело аналіз діяльності УПБ за 9 місяців 2013 року. На основі аналізу, рейтинговий комітет прийняв рішення про підтвердження кредитного рейтингу Українського Професійного Банку та облігацій банку серії Е на рівні uaA+.
У жовтні 2013 р. Український Професійний Банк ввійшов до списку 35 найбільш надійних банків України за версією журналу "Корреспондент".
У вересні 2013 р. Рейтингове агентство "Експерт-Рейтинг" підвищило кредитний рейтинг Українського Професійного Банка з рівня uaA- до uaA+.
УПБ є членом Незалежної асоціації українських банків, Київського кредитно - банківського союзу (з 1994 р.), Асоціації українських банків (з 1992 р.), постійним учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (з 2000 р), розрахунковим банком ПС "УкрКарт", учасником Київської міжнародної фондової біржі (з 2001 р.), Професійної асоціації реєстраторів і депозитаріїв, уповноваженим банком Пенсійного фонду на право виплати пенсій та грошової допомоги, асоційованим членом ПС "VISA International", членом групи користувачів S.W.I.F.T., користувачем Reuters.

30 січня 2014 р. Банку виповнилося 22 роки. ПАТ "УПБ" - один із небагатьох українських банків, які мають ліцензію НБУ на виконання всіх банківських операцій (Ліцензія НБУ № 132 від 18.10.2011 р.).

Основними принципами банку та цінностями протягом всієї діяльності є професійність, якість послуг, прозорість та чесність, відповідальність та гарантія надійності, оновлення та розвиток сучасних технологій, дотримання законності та чиста репутація.

Місія УПБ - забезпечувати підприємства усіх форм власності та населення професійним та комфортним банківським сервісом через надання якісних послуг із метою сприяння становленню та розвитку бізнесу клієнтів.

УПБ запевняє у своїй стабільності та своєму успішному розвитку на ринку фінансових послуг.

 

 

Депозитні та вкладні операції

1.1 Депозити для фізичних осіб

Імідж Українського Професійного Банку - це надійність та професіоналізм у роботі. Найцінніше, що у нас є - це висока довіра наших Клієнтів. Саме тому Клієнти довіряють нам свої кошти, а ми в свою чергу постійно працюємо над вдосконаленням нашої співпраці.

УПБ є постійним учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з 2000 року. Розмір гарантованого відшкодування коштів за вкладами, включаючи відсотки, за рахунок коштів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб складає 200'000 гривень.

Інформація про Фонд гарантування вкладів

Пропонуємо переглянути умови депозитних вкладів, серед яких Ви зможете обрати той, що найкращим чином відповідає Вашим потребам.

* Звертаємо Вашу увагу, що клієнти УПБ мають можливість БЕЗКОШТОВНО переоформити вклад в іншу валюту (долари, євро) мінімум на 3 місяці із збереженням всіх нарахованих раніше відсотків!

 

Оптимальний  
  UAH USD EUR
Мін.сума      
6 місяців 25% 11.5% 9.5%
Виплата процентів щомісячно готівкою, або на свій поточний рахунок,або на свій депозитний рахунок,або на свій картрахунок в УПБ.
7 днів  
  UAH USD EUR
Мін.сума      
7 днів 16% 6% 5%
 виплата відсотків: в кінці терміну Виплата процентів – в кінці строку Автоматична пролонгація 12 разів.
 
Святковий  
  UAH USD EUR
Мін.сума      
1 міс 23% 9.5% 7.5%
 виплата відсотків: в кінці терміну Виплата процентів – в кінці строку Автоматична пролонгація 1 раз.
 
Зручний  
  USD
Мін.сума  
1 рік 7%
 з можливістю поповнення  виплата відсотків: щомісячно Штрафна процентна ставка 4,5%. Автоматична пролонгація вкладу.
 
ТОП-депозит  
  UAH USD EUR
Мін.сума      
1 рік 20% 8.25% 6%
 виплата відсотків: щомісячно Гнучка процентна ставка при достроковому розірванні договору: В ГРИВНІ: - до 1 місяця - 3% річних; - від 1 до 3 місяців - 13.5% річних; - від 3 до 6 місяців - 14.5% річних; - від 6 до 9 місяців - 16.5% річних; - від 9 до 12 місяців - 18.5% річних; У ДОЛАРАХ США: - до 1 місяця - 1% річних; - від 1 до 3 місяців - 2.5% річних; - від 3 до 6 місяців - 4.5% річних; - від 6 до 9 місяців - 6% річних; - від 9 до 12 місяців - 7.25% річних. ЄВРО: - до 1 місяця - 1% річних; - від 1 до 3 місяців - 2.5% річних; - від 3 до 6 місяців - 3.5% річних; - від 6 до 9 місяців - 4.2% річних; - від 9 до 12 місяців - 4.7% річних.
 
Мега  
  UAH USD EUR RUB
Мін.сума        
6 місяців 20.75% 8% 6.5% 8.5%
1 рік 21.25% 10% 8.5% 9.5%
 виплата відсотків: в кінці терміну
Мега плюс  
  UAH USD EUR RUB
Мін.сума        
6 місяців 21% 8.5% 7% 9%
1 рік 21.75% 10.5% 9% 10%
 виплата відсотків: в кінці терміну
 
Стандарт  
  UAH USD EUR
Мін.сума      
1 міс 14.5% 4.75% 4%
3 місяці 21% 5.75% 5%
6 місяців 20% 7.25% 5.7%
9 місяців 20.25% 8.5% 6.2%
1 рік 20.5% 9.75% 8%
2 роки 17.5% 9% 7%
 виплата відсотків: щомісячно
 
Стандарт плюс  
  UAH USD EUR
Мін.сума      
1 міс 15% 5.25%  
3 місяці 22% 6.25% 5.5%
6 місяців 20.5% 7.75% 6.2%
9 місяців 20.75% 9% 6.7%
1 рік 21% 10.25% 8.25%
2 роки 18% 9.5% 7.5%
 виплата відсотків: щомісячно
 
Універсальний  
  UAH USD EUR
Мін.сума      
3 місяці 20% 4.75% 4%
6 місяців 22.5% 6.5% 4.7%
1 рік 19% 8.5% 6%
 з можливістю поповнення  виплата відсотків: щомісячно
 
Універсальний Плюс  
  UAH USD EUR
Мін.сума      
3 місяці 20.5% 5.25% 4.5%
6 місяців 23% 7% 5.2%
1 рік 19.5% 9% 6.5%
 з можливістю поповнення  виплата відсотків: щомісячно
 
Гнучкий  
  UAH
Мін.сума  
1 рік 15%
 з можливістю поповнення та зняття  виплата відсотків: щомісячно Виплата відсотків щомісячно готівкою, на свій поточний, депозитний або картрахунок в УПБ (VISA Classic випускається безкоштовно).
 
Золотий депозит  
  Метал
Мін.сума 100 гр.
6 місяців 1%
1 рік 3%
 виплата відсотків: в кінці терміну Золото 999,9 проби
 
До запитання  
  UAH USD EUR
Мін.сума      
без терміну 4.5% 2% 2%
 з капіталізацією відсотків  з можливістю поповнення та зняття
 
На третю особу до запитання  
  UAH
Мін.сума  
без терміну 3.5%
 виплата відсотків: щомісячно Нараховані проценти щомісячно додаються до суми депозиту. Виплата процентів щомісячно. При закритті вкладу з Третьої особи стягується комісія 0,1% від суми.
 
Срібний депозит  
  Метал
Мін.сума 1000 гр.
6 місяців 1%
1 рік 3%
 виплата відсотків: в кінці терміну Срібло – 999.0 проби.

 

1.2 Депозити для юридичних осіб

Депозитна лінія "Гнучка"

Термін (днів) Ставка (гривні)
3-7 13%
8-10 15%
11-14 17%
15-21 20%
22-29 22%
 Даний вклад дозволяє розмістити необмежену кількість строкових вкладів на одному депозитному рахунку  Одноразове укладення депозитного договору терміном на 1 рік  Можливо розмістити декілька сум на різні терміни - одна сума одним траншем  Після закінчення строку розміщення кожного траншу ви отримуєте суму траншу та відсотки на ваш поточний рахунок Детальніше

 

7 днів
  UAH USD EUR
Мін.сума      
7 днів 16% 6% 5%
 виплата відсотків: в кінці терміну Автоматична пролонгація до 12 разів
 
Патріотичний
  UAH USD EUR
Мін.сума      
3 місяці 21% 7% 6%
 виплата відсотків: щомісячно
 
Стандарт
  UAH USD EUR
Мін.сума      
1 міс 21% 3.5% 3.5%
2 міс 18%    
3 місяці 24% 5.5% 4.5%
6 місяців 25% 6.5% 5.2%
9 місяців 20% 7% 5.7%
1 рік 20.5% 8% 6.5%
 виплата відсотків: щомісячно
 
ТОП-депозит
  UAH USD EUR
Мін.сума      
1 рік 16% 7% 6%
 виплата відсотків: щомісячно Гнучка процентна ставка при достроковому розірванні договору з ініціативи клієнта: В ГРИВНІ: - до 1 місяця - 3% річних; - від 1 до 3 місяців - 6.5% річних; - від 3 до 6 місяців - 12% річних; - від 6 до 9 місяців - 13.5% річних; - від 9 до 12 місяців - 14% річних. У ДОЛАРАХ США: - до 1 місяця - 2% річних; - від 1 до 3 місяців - 3% річних; - від 3 до 6 місяців - 5% річних; - від 6 до 9 місяців - 6% річних; - від 9 до 12 місяців - 6.5% річних; ЄВРО: - до 1 місяця - 2% річних; - від 1 до 3 місяців - 3% річних; - від 3 до 6 місяців - 4% річних; - від 6 до 9 місяців - 4.7% річних; - від 9 до 12 місяців - 5.2% річних.
 
Універсальний
  UAH USD EUR
Мін.сума      
1 міс 15%    
2 міс 16%    
3 місяці 17% 5% 4%
6 місяців 18% 6% 5%
9 місяців 18.5%    
1 рік 19% 6.5% 5.5%
 з можливістю поповнення  виплата відсотків: щомісячно
 
Поточний (з незнижуваним залишком 5000 грн.)
  UAH
Мін.сума  
6 місяців 8%
1 рік 9%
 з можливістю поповнення та зняття  виплата відсотків: щомісячно
 
Поточний (з незнижуваним залишком 25000 грн.)
  UAH
Мін.сума  
6 місяців 10%
1 рік 11%
 з можливістю поповнення та зняття  виплата відсотків: щомісячно
 
Поточний (з незнижуваним залишком 50000 грн.)
  UAH
Мін.сума  
6 місяців 14%
1 рік 16%
 з можливістю поповнення та зняття  виплата відсотків: щомісячно

Кредитні операції

2.1 Для фізичних осіб

Кредитування

Кредити готівкою на будь-які потреби - оплату відпочинку, навчання, ремонт та облаштування житла, проведення урочистих подій та інше.

• Сума кредиту – до 50000 грн.

• Строк кредиту – до 4 років

• Без застави та поручительства

• Лояльні умови при віці 45-70 років


ПЕРЕВАГИ ДАНОГО ПРОДУКТУ:


• не потрібно накопичувати необхідну суму коштів для здійснення певних покупок;

• можливість отримання готівкових коштів для реалізації будь-яких цілей (оплата відпочинку, навчання, ремонту та облаштування житла, проведення урочистих подій тощо);

• можливість отримання кредиту без забезпечення;

• можливість вибрати найзручніший спосіб отримання кредитних коштів (через платіжну картку або поточний рахунок клієнта);

• погашення кредиту здійснюється за зручним ануїтетним графіком протягом всього строку кредитування, що надає можливість Клієнту планувати свій бюджет;

• Швидке рішення щодо видачі кредиту

• Подання заявки на кредит можливе на роботі та дома, що забезпечує додатковий комфорт

 

2.2 Для юридичних осіб

Кредитування бізнесу


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.008 сек.)