АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Правила дитячого відпочинку на базі «КАРПАТИ»

Читайте также:
  1. I. Правила оформления отчета по практике
  2. II. Общие требования и правила оформления текстов исследовательских работ.
  3. II. Основные принципы и правила служебного поведения государственных (муниципальных) служащих
  4. IV. Правила внешнего оформления курсовых и ВКР
  5. Альтернативные правила игры для 2-4 игроков.
  6. Библиографический аппарат и правила библиографического описания документов
  7. Биологическая продуктивность экосистем. Правила пирамид.
  8. Валюта і митні правила.
  9. Введение «правила Юрьева дня» было связано с принятием
  10. Вернувшись в город и отзвонив Мужчине Ее Мечты, Кэрри отправилась в бар
  11. Взаимодействие спроса и предложения. Четыре правила спроса и предложения.
  12. Види біржових угод та правила біржової торгівлі

 

На дитячому відпочинку існує ряд правил, які будуть супроводжувати продуктивному навчанню, інтелектуальному розвитку, цікавого і безпечного проведення часу дітей. До чого прагне кваліфікована команда викладачів. Ми розраховуємо на Ваше розуміння і підтримку.

 

Шановні юнаки та дівчата!

 

У прагненні до дисципліни та порядку від Вас потрібно:

· Дотримуватися режиму дня відпочинку і загальних санітарно-гігієнічних норм (вмиватися, зачісуватися, приймати душ, одягатися по погоді і т.д.)

· Не виходити за територію бази, не відходити далеко від групи. При необхідності відлучитися (з уроку або заходу, що проводиться) обов'язково отримати дозвіл викладача або вожатого.

· Дитина зобов’язана дотримуватись чистоти в кімнатах. Кімнати перевіряються тричі на день старшиною.

· Під час відбою не порушувати спокій інших дітей (не шуміти, не залишати межі своєї кімнати).

У прагненні поважати себе та оточуючих від Вас потрібно:

· Гідно поводитися під час проведення уроків (слухати вчителя, не шуміти під час проведення уроку, не відволікати без необхідності викладача і своїх товаришів).

· Під час екскурсій і виходу групи за межі бази дотримуватися правил поведінки в громадських місцях (не заважати оточуючим своїми вчинками та діями, не шуміти, не відставати і не затримувати групу).

· Шанобливо відноситься до дітей і дорослих, які прибувають на території бази. Виключені образи бійки і нецензурні висловлювання.

· Дбайливо ставиться до особистого майна і майна бази.

· Підтримувати чистоту в приміщеннях і на території бази.

У прагненні для вашої безпеки та здоров’я від Вас потрібно:

· Дотримуватися правил протипожежної безпеки:

· у разі виявлення ознак загоряння негайно покинути будівлю і повідомити будь-якого дорослого;

· не дозволяється користуватися електроприладами та легкозаймистими предметами без дозволу вожатого;

· заборонено палити (будь-що).

· Згідно з правилами санітарно-епідеміологічної станції забороняється зберігати в кімнатах будь яку їжу, окрім води.

· Батьки зобов’язані попередити директора відпочинку про наявність у дитини алергій чи обмеження вживання певних продуктів.

На території бази суворо заборонено:

· Палити(будь-що);

· вживати спиртні і енергетичні напої (включаючи пиво);

· вживати, зберігати і поширювати наркотики;

· принижувати, ображати, насміхатися над людьми інших віросповідань, кольору шкіри, національності, матеріального достатку, віку.

У нас багато інших цікавих, захоплюючих і пізнавальних занять!

 

Правила поведінки на автобусних екскурсіях і під час піших прогулянок:

· посадка в автобус проводиться за командою екскурсовода або старшини;

· під час руху автобуса не дозволяється стояти і ходити по салону;

· вставати при повній зупинці автобуса по команді екскурсовода або старшини;

· у разі погіршення здоров'я або появи ознак заколисування, нудоти, потрібно відразу повідомити екскурсовода або старшину;

Правила поведінки на пішохідних екскурсіях та походах в гори:

· до пішохідних екскурсій допускаються діти у відповідній формі одягу: зручне взуття, головний убір, при необхідності довгі штани та кофти з довгим рукавом;

· під час прогулянки, екскурсії необхідно перебуває з загоном, не відставати і не відволікатися;

· своєчасно повідомити старшині про погіршення здоров'я або про травми;

· під час походів або екскурсій пам'ятати про правила поведінки в громадських місцях, шанобливо відноситься до пам'яток історії.

Правила користування мобільними телефонами:

Користування мобільними телефонами дозволяється з 14:30 до 16:00 та з 21:30 до 22:00. Носити мобільні телефони при собі заборонено, так як мобільні телефони часто губляться дітьми. Також, відсутність мобільного телефону дозволяє дитині брати активну участь у заняттях, не відволікатись від роботи.


Шановні батьки!

 

Переконливе прохання до Вас по можливості роз'яснити своїй дитині про важливість дотримання перерахованих вище стандартних правил перебування дітей на відпочинку, розповісти про те що дитина має прекрасну можливість під час відпочинку підвищити рівень володіння англійською мовою, відвідати цікаві екскурсії та походи в гори, мастер-класи та заняття, а також застерегти дитину від того що небезпечно і заборонено.

 

Попередити дитину, що за порушення правил перебування на відпочинку та чинного законодавства (крадіжка, аморальну поведінку, самовільні дії, які можуть завдати шкоди його здоров'ю чи здоров'ю оточуючих, куріння, вживання алкогольних напоїв або наркотиків), дитина може бути достроково, протягом доби відрахована з відпочинку і відправлена додому за рахунок батьків. За завданий збиток дитиною майну бази батьки несуть матеріальну відповідальність.

На відпочинку існує порядок відвідування батьками дітей. Ви можете під'їхати, і побачитися з дитиною в Батьківський день (неділя) в будь-який зручний для Вас час на протязі дня (враховуючи щільний графік занять дитини). Батькам необхідно заповнити форму про відвідування дитини, яка знаходиться у директора відпочинку.

 

Всі хто бажає зустрітися з минулорічними друзями чи знову відпочити в Карпатах зголошуйтесь за телефонами: 0987087737 / 0638039612


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)