АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПОРЯДОК НАДАННЯ ПОСЛУГ. 3.1. Протягом 10-ти робочих днів з моменту укладення Договору Виконавець здійснює підключення кінцевого обладнання Замовника до телекомунікаційної мережі

Читайте также:
  1. I. Порядок наследования восходящих
  2. I. Призвание к наследованию (основания и порядок)
  3. II. Порядок наследования нисходящих, в частности
  4. II. Порядок подачи и рассмотрения заявлений на оказание материальной помощи
  5. II. ПОРЯДОК ПРИЕМА И УВОЛЬНЕНИЯ РАБОТНИКОВ
  6. II. Порядок проведения конкурса
  7. III. Наследование казны. Особый порядок наследования
  8. III. Порядок наследования в боковых линиях в частности
  9. III. Порядок формирования информационной базы «Золотой фонд студентов».
  10. IV. Организация и порядок проведения фестиваля
  11. VII. Порядок здійснення тимчасового вилучення посвідчення водія
  12. А) традиційний порядок укладання господарських договорів.

3.1. Протягом 10-ти робочих днів з моменту укладення Договору Виконавець здійснює підключення кінцевого обладнання Замовника до телекомунікаційної мережі. Кінцеве обладнання, що необхідне для надання Послуги, встановлюється Замовником самостійно, або Виконавцем, за дорученням Замовника, на підставі окремої угоди. Таке обладнання може використовуватись виключно для надання Послуги.

3.2. Протягом усього періоду надання Послуги, Виконавець може здійснювати планові технічні перерви у наданні Послуги для здійснення технічного обслуговування власного обладнання, яке використовується Виконавцем для надання Послуг. Виконавець повідомить Замовника про такі перерви не менш ніж за 1 (одну) добу на офіційному веб-сайті. Адреса веб-сайту вказана у Додатку № 1 до Договору.

3.3. У випадку позапланової перерви у наданні Послуги, Замовник зобов’язаний повідомити про це Виконавця на офіційному веб-сайті.

3.4. Замовник за власним бажанням може змінити тарифний план, до якого його підключено. Для зміни тарифного плану Замовник подає в своєму Особистому кабінеті відповідну заявку встановленого зразка. Заявка подається Замовником не пізніше, ніж за 2 (два) дні до кінця місяця. Перехід на новий тарифний план буде здійснено з 1-го числа місяця, наступного за місяцем в якому було подано заявку. При цьому Замовник сплачує абонентську плату, передбачену тарифним планом до якого він бажає підключитись, відповідно до пункту 4.1.2. Договору.

ПОРЯДОК ОПЛАТИ

4.1. Замовник здійснює оплату Послуги, що надається Виконавцем, наступним чином:

4.1.1. Плата за підключення. Протягом 24 годин з моменту укладення Договору, Замовник сплачує Виконавцю плату за підключення у розмірі 120,00 гривень. Плата за підключення сплачується Замовником один раз. Разом з платою за підключення Замовник також сплачує абонентську плату за один місяць, згідно обраного тарифного плану. Під місяцем вважається календарний місяць. У випадку, якщо в перший місяць Послуга надавалась Замовнику на протязі неповного місяця, то з абонентської плати Виконавцем вираховується тільки сума, пропорційна кількості днів у які надавалась Послуга з розрахунку, що абонентська плата за один день надання Послуги становить 1/30 місячної абонентської плати. У випадку виникнення переплати, така переплата буде врахована Виконавцем у подальших розрахунках. Абонентська плата, що сплачується Замовником Виконавцю буде обліковуватись на Особистому рахунку Замовника. Такий Особистий рахунок буде відкрито Замовнику Виконавцем одразу ж після укладення Договору.

4.1.2. Абонентська плата. За надані послуги, Замовник щомісяця сплачує Виконавцю абонентську плату згідно обраного тарифного плану у розмірі, визначеному у Додатку № 1 до Договору. Абонентська плата за наступний місяць має бути сплачена Замовником в повному обсязі до 1 (першого) числа місяця, за який вона сплачується. Виконавець може зменшувати розмір абонентської плати за тарифний план, обраний Замовником, без погодження Замовника.

4.1.3. Послуга «Кредит». У випадку, коли станом на 1-ше число неоплаченого місяця, коштів на Особистому рахунку Замовника недостатньо для сплати абонентської плати, Замовник може продовжити користуватися Послугами Виконавця протягом певного часу, скориставшись послугою «Кредит». Замовник може активувати послугу «Кредит» в своєму Особистому кабінеті. Порядок активації, умови використання та вартість послуги «Кредит» розміщенні на офіційному веб-сайті Виконавця.

4.2. Оплата наданих Виконавцем Замовнику додаткових послуг, здійснюється з Особистого рахунку Замовника на підставі підписаного Сторонами акту виконаних робіт (наданих послуг).

4.3. Послуги будуть надаватись Виконавцем Замовнику тільки у випадку, якщо на Особистому рахунку Замовника є грошові кошти, достатні для сплати абонентської плати та оплати інших додаткових послуг, наданих Виконавцем.

4.4. Замовник поповнює свій Особистий рахунок, використовуючи картки поповнення, придбані у Виконавця.

4.5. Розрахунок за надані послуги здійснюється Замовником щомісячно на підставі діючих тарифів Виконавця. Оплата здійснюється Замовником в обов’язковому порядку в повному обсязі, згідно обраного тарифного плану, незалежно від використання ним Послуги.

4.6. Якщо Замовник не попередив вчасно Виконавця про тимчасове призупинення дії Договору, він зобов’язаний оплатити повну місячну вартість Послуги, згідно обраного тарифного плану.

4.7. Для призупинення дії Договору Замовник повинен погасити всю свою заборгованість перед Виконавцем за надані послуги.

ПРАВА СТОРІН

5.1. Виконавець має право:

5.1.1. Вимагати своєчасної оплати ЗамовникомПослуг.

5.1.2. Вимагати відшкодовування збитків, які виникли у зв’язку з порушенням Замовником умов даного Договору.

5.1.3. Змінювати тарифи на Послуги, повідомивши на своєму веб-сайті (www.agronet.kiev.ua.) про це Замовника не менше, ніж за 7 календарних днів до початку введення в дію нових тарифів.

5.1.4. Призупинити надання Послуги Замовнику у випадку недостатності на Особистому рахунку Замовника грошових коштів, достатніх для сплати абонентської плати та/або оплати наданих додаткових послуг.

5.1.5. При зверненні до Виконавця третіх осіб щодо порушень з боку Замовника, Виконавець попереджує Замовника про необхідність припинити порушення. В разі ігнорування Замовником попередження Виконавця, Виконавець має право припинити надання Послуги Замовнику до моменту припинення порушень.

5.2. Замовник має право:

5.2.1. Вимагати цілодобового надання Послуг.

5.2.2. Відмовитися від подальшого використання Послуг та розірвати цей Договір, попередивши про це письмово Виконавця за 20 (двадцять) календарних днів до припинення використання Послуг.

5.2.3. Вимагати дотримання Виконавцем технічних характеристик Послуг, передбачених цим Договором.

5.2.4. Вимагати тимчасового призупинення надання Послуг на підставі власної письмової заяви Замовника або через систему статистики (http://stat.agronet.kiev.ua/), в електронному вигляді, що має бути отримана Виконавцем не пізніше ніж за 15 (п’ятнадцять) календарних днів до запланованої дати призупинення Послуг. Таке заплановане призупинення Послуг не може тривати довше, ніж 3 місяцi підряд та менше, ніж 30 днів протягом одного разу.

ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН

6.1. Виконавець зобов’язується:

6.1.1. Надати Замовнику Послуги, передбачені Договором.

6.1.2. Надавати Замовнику усні технічні консультації щодо Послуги, яка надається Виконавцем.

6.1.3. Вести достовірний облік Послуг, що надаються Замовникові.

6.2. Замовник зобов’язується:

6.2.1. До початку проведення Виконавцем робіт по підключенню Замовника до Послуг, а також протягом терміну дії цього Договору, забезпечити вільний доступ до місця проведення робіт.

6.2.2. Своєчасно здійснювати оплату Послуг відповідно до умов Договору.

6.2.3. Самостійно слідкувати за балансом свого Особистого рахунку.

6.2.4. Використовувати лише таке кінцеве обладнання, яке має документ про підтвердження відповідності, виданий органом з сертифікації обладнання зв’язку, акредитованим у системі УкрСЕПРО. За вимогою Виконавця, відшкодовувати збитки, завдані Виконавцю, які виникли у зв’язку з використанням несертифікованого обладнання або неліцензійного програмного забезпечення, що взаємодіє з Послугами. Не використовувати будь які маршрутизатори (WiFi, програмні маршрутизатори, Proxy та ін.).

6.2.5. У випадку виникнення необхідності у тимчасовому призупиненні надання Послуг, письмово попередити Виконавця про це за 15 (п’ятнадцять) календарних днів до запланованої дати такого призупинення.

6.2.6. Не використовувати Послуги для вчинення дій, що заборонені законодавством України, суперечать інтересам національної безпеки, оборони, охорони правопорядку, а також для розповсюдження інформації, що містить державну таємницю, інформації з обмеженим доступом, а також інформації, яка порушує право інтелектуальної власності.

6.2.7. Не допускати дій, що можуть створювати загрозу для безпеки телекомунікацій, ускладнювати чи унеможливлювати надання послуг іншим споживачам.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)