АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

Читайте также:
  1. E. Визначення наявності зовнішніх пошкоджень
  2. Аудит визначення валових доходів, балансового прибутку (збитку), розрахунку податку на прибуток
  3. Ви приступили до надання допомоги дорослому постраждалому на місці події. Коли Ви займетесь визначенням наявності пошкоджень опорно-рухового апарату?
  4. Виберіть правильне визначення
  5. Виберіть правильне визначення терміну
  6. Визначення активного і пасивного тисків на споруду (підпірну стінку).
  7. Визначення активного тиску ґрунту засипки нижче рівня ґрунтових вод
  8. Визначення вартості машин і обладнання
  9. Визначення взаємодії
  10. Визначення витрати рідини в трубопроводі при заданих необхідному напорі і його діаметрі
  11. Визначення витратних параметрів
  12. Визначення власного капіталу і його складових.

ПРОПОЗИЦІЯ УКЛАСТИ ДОГОВІР

Про надання послуг доступу до мережі Інтернет

(публічна оферта)

Даний документ відповідно до Цивільного Кодексу України є офіційною пропозицією (далі – «Офертою») Фізичної особи-підприємця Шевчука Валентина Івановича, надалі за текстом – «Виконавець», укласти Договір про надання послуг з підключення та надання доступу до мережі Інтернет, надалі за текстом – «Договір», і містить всі істотні умови, необхідні для надання таких послуг, надалі за текстом – «Послуги», та для укладання й реалізації Договору.

Згідно зі ст. 642 Цивільного кодексу України у випадку прийняття нижче вказаних умов відповідні фізичні особи визначаються, як «Замовники».

У зв’язку з вищенаведеним, просимо уважно ознайомитися з текстом даної Оферти, і якщо Ви не згодні з умовами цієї Оферти чи певним з її пунктів, Виконавець пропонує Вам відмовитися від укладення даного Договору.

При необхідності Фізична особа-підприємець Шевчук Валентин Іванович також може укласти документально оформлений договір з підписами та печатками.

ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

1.1. У цьому Договорі терміни вживаються у наступному значенні:

Послуга — надання Замовнику доступу до мережі Інтернет та до локальної мережі на території студентського містечка Національного університету біоресурсів і природокористування України (далі Університет), згідно умов даного Договору.

Додаткові послуги – допоміжні послуги технічного та організаційного змісту, що надаються Виконавцем Замовнику за окрему плату. Перелік, умови та вартість додаткових послуг розміщений на офіційному веб-сайті Виконавця.

Абонентська плата — фіксований місячний платіж, згідно обраного Замовником тарифного плану, що вноситься Замовником на рахунок Виконавця незалежно від факту отримання Замовником Послуги.

Телекомунікаційна мережа — комплекс технічних засобів телекомунікацій та споруд, призначених для маршрутизації, комутації, передавання та/або приймання знаків, сигналів, письмового тексту, зображень та звуків або повідомлень будь-якого роду по радіо, проводових, оптичних чи інших електромагнітних системах між кінцевим обладнанням.

Мережа Інтернет — глобальна комп’ютерна мережа, що об’єднує комп’ютерні мережі та інформаційні ресурси, котрі належать різним юридичним і фізичним особам, та яка забезпечує передачу і прийом даних між різними комп’ютерами та мережами.

Локальна мережа – комп’ютерна мережа, що об’єднує інформаційні ресурси на території студентського містечка Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Кінцеве обладнання Замовника — обладнання Замовника, за допомогою якого комп’ютер або комп’ютерна мережа Замовника підключається до телекомунікаційної мережі Виконавця з метою забезпечення доступу до телекомунікаційних послуг.

Інформація — будь які сигнали, звуки, текст, зображення, знаки, що передаються/приймаються в/з телекомунікаційної мережі Виконавця.

Реєстрація клієнта - створення в білінговій системі Виконавця Особового рахунку та надання аутентифікаційних даних.

Білінгова система — програмно-апаратний комплекс Виконавця для обліку платежів та наданих послуг.

Особистий рахунок — лічильник, на якому фіксуються авансові платежі Замовника та суми грошових коштів, утриманих (списаних) з вищезгаданих платежів у якості оплати за Послуги. Особовий рахунок має унікальний номер.

Аутентифікаційні дані — унікальні Логін (Login) та Пароль (Password) Замовника, які використовуються для доступу до Особистого кабінету через мережу Інтернет або до конкретної Послуги.

Особистий кабінет — web-сторінка на сайті Виконавця, яка містить у собі статистичну інформацію про об’єм отриманих Послуг та поточний стан Особового рахунку Замовника. Адреса сторінки входу до Особистого кабінету вказана у Додатку № 1 до Договору.

Авторизація клієнта — процес аналізу на сервері Виконавця введених Замовником аутентифікаційних даних, за результатом якого визначається наявність у Замовника прав отримати Послугу або потрапити до Особистого кабінету.

ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

2.1. У порядку та наумовах, визначених цим Договором, Виконавець зобов’язується надавати Замовнику за плату послуги доступу до глобальної мережі Інтернет та доступу до локальної мережі на території студентського містечка Національного університету біоресурсів і природокористування України, а Замовникзобов’язується оплачувати надані послуги. Даний Договір укладається на умовах публічної оферти і, відповідно до чинного законодавства України, має відповідну юридичну силу.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)