АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Психологичний вплив реклами

Читайте также:
  1. Th2 виділяють інтерлейкіни 4, 5, 6, 10, які впливають на еозинофіли, В-лімфоцити і викликають переключення синтезу з Ig M на Ig E.
  2. Аналіз виручки від реалізації продукції, оцінка впливу факторів на її зміну
  3. Аналіз впливу контактних аудиторій
  4. Аналіз впливу на підприємство покупців
  5. Біохімічні зміни в організмі під впливом фізичних вправ.
  6. Валютний курс та фактори, що на нього впливають. Види валютних курсів. Крос-курси, їх розрахунок.
  7. Взаємозвязок попиту і пропозиції. Закон попиту. Вплив нецінових чинників на попит
  8. Види бюджетно-податкової політики. Вплив податків на доходи бюджету.
  9. Визначення потенційного ВВП на основі розриву ВВП. Вплив безробіття на динаміку ВВП.
  10. Визначите, як динаміка коефіцієнта оборотності впливає на прибуток підприємства.
  11. Виробнича функція та її вплив на формування сукупної пропозиції.
  12. Вплив алкоголю на організм людини

ПРОГРАМА VII СЕЗОНУ

МІЖНАРОДНОЇ "ШКОЛИ РЕКЛАМИ" імені Генрі Форда

1.
1 березня 2014 р
Відкриття VII сезону «Міжнародної школи реклами» імені Генрі Форда.

Програма дня:
15:00 – 16:00 – Прес-конференція з нагоди відкриття
16:00 – 16:15 – кава-перерва
16:15 – 18:00 – Майстер-клас: «Як працює реклама».

Анастасія Генералова (Шиманська) – експерт в сфері брендингу, медіа планування, реклами та маркетингу. Практичний досвід роботи: мережа ресторанів «A la minute» та «Pasta Mia», медіа-холдинг «Студія ЛЮКСЕН», виставковий центр «LEMBERG». Була засновником нічної екстремальної гри DozoR у Львові (www.lite.dzzzr.ru/lvov/).

Навчить рекламу любити, творити, розуміти.


2.
4 березня 2014 р., 19.00-21.00

Психологичний вплив реклами.

Майстер-клас проведе Андрій Максимук - головний редактор журналу «Власний бізнес» і порталу Vlasbiz.net, а також заступник головного редактора газети „Деревообробник”. Управляв проектами у компанії: "Аґентство маркетингу та розвитку" (Львів), працював у відділі просування газети "All About Accounting" (Київ), тренер проекту "Шкільні репортери" Центру Освітніх Ініціатив. Захистив кандидатську дисертацію на тему «Структурні чинники інфляції в умовах монетарної стабілізації», присвоєне вчене звання кандидата економічних наук за спеціальністю – економіка та управління національним господарством.

3.
6 березня 2014, 19.00-21.00
Рекламний сервіс

Майстер-клас проведе бізнес-тренер Віталій Харечко, що є генеральним директором «Медіа групи «Каталонія» - Marketing/Advertising/PR. Передасть власний досвід роботи в рекламі (більше 7-ми років) та базові маркетинг знання (магістр маркетингу Львівського інституту менеджменту). В підготовці програми майстер-класу застосував розробки «Стратегічного екаунт-менеджменту» в співпраці із компанією «JVR» Menegment consulting, Ігоря Манна та ряду інших тренінгів.
На майстер-класі ви дізнаєтесь:
- зв’язок реклами із сервісом та клієнтом;
- складові рекламного сервісу.
- що варто знати і вміти рекламісту.

4.
11 березня 2014, 19.00-21.00
Майстерність публічного виступу
Ярина Боренько
- тренер Ради Європи, зараз працює консультантом з соціальних питань Українського фонду соціальних інвестицій. Деякі теми, в яких працює: комунікація, фасилітація, побудова команди, соціальні медіа, громадянська журналістика.

5.
13 березня 2014, 19.00-21.00
Ефективні продажі в рекламі
Тренінг проводить Любомир Бованько - бізнес-тренер, коуч, психолог, автор книги "Три сходинки до успіху і щастя", "Створюємо кращу реальність", "Фішки і секрети бізнесу".

6.
18 березня 2014, 19.00-21.00
Політична реклама і PR

Польський тренер – Marcin Rola – співпрацівник TV Poludnie, політичний журналіст Telewizja Polska, ведучий програм "Na temat" i "W rolach Głównych"


7.
20 березня 2014, 19.00-21.00
Маркетингова стратегія
Тренер – Дмитро Хоменок – маркетолог. У маркетинговому бізнесі з 2004 року – за цей час реалізував більше 300 маркетингових проектів для середнього та малого бізнесу в Україні, Росії, Білорусі, Грузії та Казахстані (два діючих проекти). У «FRESH STUDIO» виріс із куратора PR-напрямку до старшого партнера, а згодом – викупив агентство. До того працював – креативним директором рекламного агентства «Мультикор» (Чернігів).

 

8.
25 березня 2014, 19.00-21.00
Як заробити на рекламі. Бюджетування рекламної кампанії
Тренер - Максим Дзінера - співвласник та виконавчий директор маркетингової компанії «Plus Marketing». співзасновник - Громадська Благодійна Ініціатива "Простір ХХІ"; тренер - Школа Реклами ім.Генрі Форда.

9.
27 березня 2014, 19.00-21.00
"Ім’я на мільйон: основні принципи неймінгу"

Майстер - клас проводить Максим Коляда - психолог, консультант з питань соціальної комунікації, фахівець з копірайтингу та спічрайтингу, керівник відділу креативу компанії «Медіа-група «Каталонія», тренер і gamification expert в міжнародній тренінговій компанії «Nordic Training Group» (nti-group.net), викладач курсу "Мистецтво публічного виступу" у Інституті Громадського Лідерства (м. Львів), керівник проекту «Центр планування та управління кар'єрою».
На майстер-класі ви дізнаєтесь:
- з чого починається неймінг;
- критерії вдалої назви;
- як обґрунтувати ефективність назви замовнику.

10.
4 квітня, 19.00-21.00
«Особливості роботи в соціальних мережах».

Тренінг проведе Сергій Щербаков. Сергій навчався маркетингу у світил - Алекса Левітаса, Ігоря Манна, Даміра Халілова, Максима Поташова. Його клієнтами є засновники компаній не лише з України, а й - Росії, Білорусі та Казахстану. Зараз викладає маркетинг у Сумському державному Університеті, автор 20-статей у бізнес-виданнях, таких як: "Новий маркетинг", "Актуальний маркетинг", "Marketer's Digest" та ін.
На майстер-класі Ви довідаєтесь про:
- хто є користувачем яких соціальних мереж;
- правила оформлення власних сторінок;
- моделі ведення профілів для забезпечення високої відвідуваності;
- звідки брати трафік?
- чи варто сподіватися на швидкі продажі через соціальні мережі;
- способи роботи із негативними відгуками.

11.
3 квітня 2014, 19.00-21.00
Як розкрутити бренд на районі (С. Горонович)

Сергій Горонович – 20 років у професії, а з 2005 організував власне консалтингове агенство Tifantis, де трудиться на посаді Майстера Креативу.

12.
8 квітня, 19.00-21.00
Радіореклама і копіпрайтинг (І. Агапітова)

Тренер - Ірина Агапітова, директор ТзОВ «Телерадіокомпанія «Говерла» (радіо станція «KISS FM» у Львові). У рекламному бізнесі з 1998 року: копірайтер, creator, креативний директор.
Як копірайтер співпрацює із рекламною агенцією «Студія Люксен» (Львів), продюсерським агентством співачки Руслани, «Euromedia Group» (Київ), Business Tuning Center (Київ), Creative BTL Agency (Київ), Accentica (Київ), SPN Ogilvy PR Україна (Київ), ін.

13.
10 квітня, 19.00-21.00

відбудеться тестування слухачів із подальшим їх профілювання в компанії-партнерів (рекламні та медіа бізнеси).

14.
12-13 квітня, 19.00-21.00
Корпоратив на природі (поїздка в Карпати).

15. 15 квітня 2014 р.
Захист проектів таВипускний
Школи Реклами із врученням дипломів учасникам.

Більше інформації про програму Школи за тел.: +38 (032) 247-09-29,
пишіть нам на email: reklamist.org.ua@gmail.com.
Юлія Палащук -тел.: +38 (093) 019-41-79, (096) 912-49-47


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)