АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Умови проведення акції в ТРЦ «King Cross Leopolis»

Читайте также:
  1. A. Дату, місце, розмір зони затоплення, метеоумови, наявність під’їзних шляхів.
  2. B. Проведення ревізії ротової порожнини за допомогою ручного відсмоктувача
  3. Business across Cultures
  4. Study all the unusual words/phrase you came across in the above text. Analyze their pun-tential.
  5. Text 20 Across England to Scotland
  6. The passanger ship crosses the Atlantic Ocean.
  7. АДРЕСА ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ ТА МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ.
  8. Антропометричні дослідження дітей різного віку та особливості їх проведення
  9. Блок 8-9. КЛІМАТИЧНІ УМОВИ ТА РЕСУРСИ.
  10. Взаємопов'язаність і передумови вирішення глобальних проблем
  11. Видача засновникам товариства документів, що підтверджують право власності на акції.
  12. Використання результатів роботи внутрішніх аудиторів в процесі проведення аудиту фінансової звітності.

 

Святковий розіграш подарунків - 4 велосипедів від будівельного гіпермаркету «Практікер», серед учасників квесту, який відбудеться у ТРЦ «King Cross Leopolis», 28 червня 2014 з нагоди святкування Дня Молоді.

1.Організатор: ТОВ “Медіасет.”


2. Терміни: Акція триває з 13 по 28 червня включно.

Місце проведення акції: ТРЦ King Cross Leopolis за адерсою вул. Стрийська,30 с.Сокільники.

3. Приз
3.1. Подарунок для для переможців надає будівельний гіпермакет «Практікер» і не може бути виданий в грошовому еквіваленті.
3.2. Кількість Призів – 4.
3.4. Для отримання Призу Учасникам необхідно взяти участь у Квесті що буде відбуватися 28 червня 2014 року. Для участі у Квесті Учасники необхідні створити команду з 4 осіб, назвати її придумати салоган, зробити спільне фото та зареєструватися на сторінці King Cross у соціальній мережі facebook. Серед усіх зареєстрованих команд відберуть 5 для подальшої участі у Квесті. Команда, яка набере найбільшу кількість лайків на сторінці у facebook, автоматично бере участь у квесті, решта команд обирається методом довільного вибору. Під отриманням Призу слід розуміти право переможця придбати його в Організацітора акції за 1 грн.

4. Учасники:
4.1. Учасниками акції можуть бути всі дієздатні громадяни України, які досягли вісімнадцятирічного віку, за винятком працівників та представників будь-якої юридичної особи, прямо або опосередковано залученої до проведення даної рекламної акції, а також членів їхніх сімей та родичів.
4.2. Для участі у розіграші Призу Учасник має здійснити наступні дії:
4.2.1.. Необхідно в період 13.06.2014по 27.06.2014 зареєструвати команду на сторінці King Cross Leopolis у Facebook гідно реєстраційної форми та пункту 3.4.

5. Визначення Переможців:
5.1. Визначення переможця відбудеться серед 5 обраних команд, отримають завдання для виконання Квесту, команда що пройде першою усі завдання та вірно їх виконає, буде визначена як переможець.

5.2. Квест відбудеться 28.06.2014 о 15:00 загальна кількість переможців становитиме 4 осіб.

5.6. Усі результати розіграшу Призу остаточні і оскарженню не підлягають.

6. Права та Відповідальність Сторін:

6.1. Організатор здійснює контроль за проведенням акції та дотриманням цих Умов
6.2. Організатор залишає за собою право відмовити у видачі Призу, якщо Переможець не відповідає вимогам та не дотримується умов участі в Акції, встановлених цими Правилами
6.3. Учасник Акції зобов'язаний дотримуватись цих Правил акції
6.4. Учасник Акції має право отримувати інформацію про акцію у відповідності до цих Правил; вимагати передачі Призу в разі визнання Учасника Переможцем акції

6.5. Беручи участь в Акції, всі Учасники погоджуються з даними умовами та зобов'язуються їх виконувати, а також погоджуються на підписання всіх необхідних документів для документального засвідчення процедури отримання Призів
6.6. Своєю участю в розіграші (акції) всі Учасники погоджуються на проведення фото- і відеозйомки за їхньою участю і на безкоштовне використання Організатором їхніх прізвищ, імен, інших особистих даних, фотографій та зображень у друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, у тому числі з рекламною метою. Всі Учасники погоджуються з тим, що їхні дані, отримані під час проведення акції та занесені до бази даних, можуть у подальшому бути використані Організатором без будь-яких часових обмежень, у тому числі з рекламною метою, для надсилання інформації, повідомлень тощо. При цьому, усі авторські права на такі інтерв'ю та матеріали повністю належать Організатору.

6.7. Переможець акції має право відмовитися від отримання Призу. Заміна Призу грошовим еквівалентом не допускається.

7. Контактна та інша додаткова Інформація на сайті ТРЦ Кінг Крос: Для уточнення будь-якого з пунктів цих правил Учасник може звернутися за телефоном Технічна підтримка: 0 (44) 390 50 76 у будні з 11-00 до 18-00, email: support@luxnet.ua

Організатор: ТОВ “Медіасет.», 01033, м. Київ, вул. Володимирська, 61/11, оф.50

 

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)