АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Інформаційна скайп-зустріч

Читайте также:
  1. V. Інформаційна стадія.
  2. Б) Інформаційна культура та її складові
  3. Економічна інформація та економічна інформатика. Інформаційна система: структура, склад та компоненти системи.
  4. Інформаційна інфраструктура
  5. Інформаційна складова документа
  6. Інформаційна структура та функціональні частини програми
  7. Розділ 1. Інформаційна стратегія ЄС у галузі комунікацій. Європа і глобальне інформаційне суспільство

Навчальна скайп-зустріч з представниками євроклубів Дніпропетровської області

У вівторок 4 березня відбулась навчальна скайп-зустріч з представниками євроклубів Дніпропетровської області - учасниками Проекту «Молодь Дніпропетровщини крокує до світового інформаційно-освітнього простору».

В ній взяли участь 7 команд з навчальних закладів міст та районів області: євроклуб «Скіф» при КПНЗ НБДЮТ (м. Нікополь), Червоношахтарська ЗОШ (Криворізький район), СЗШ №1 (Криничанський район), Хорошівська ЗОШ (Петропавлівський район), Шевченківська ЗОШ №2 (Синельниківський район), Бабайківська СЗШ (Царичанський район), СЗШ №2 (Солонянський район).

Під час зустрічі в режимі реального часу було проведено опитування учасників щодо виявлення рівня володіння інформацією про Європейський Союз та лекція на тему «Чим відрізняється толерантна особистість від інтолерантної». Учасники отримали завдання обговорити результати опитування в своїх групах, підготувати та провести міні-лекцію за матеріалами зустрічі на тему «Толерантність» в навчальних закладах.

Зустріч провели методист Назаренко Олена Олександрівна та провідний фахівець Аветісова Анжела Валентинівна.

Інформаційна скайп-зустріч

4 та 8 квітня 2014 року відбулись інформаційні скайп-зустрічі з представниками євроклубів Дніпропетровської області - учасниками Проекту «Молодь Дніпропетровщини крокує до світового інформаційно-освітнього простору».

В них взяли участь 12 команд з навчальних закладів міст та районів області, а саме: м. Кривий Ріг (Центрально-Міський ліцей, СЗШ № 59, СЗШ № 61), м. Дніпропетровськ (СШ № 134), м. Дніпродзержинськ (СЗШ № 44), м. Марганець (СЗШ № 11), м. Першотравенськ (ЗОШ № 2), м. Нікополь (євроклуб "Скіф" при КПНЗ НБДЮТ), Криворізький район (Червоношахтарська ЗОШ), Криничанський район (СЗШ № 1), Синельниківський район (Шевченківська ЗОШ № 2), Царичанський район (Бабайківська СЗШ).

Тема зустрічей присвячена формуванню громадянської позиції та вихованню патріотизму у шкільної молоді, враховуючи події, які відбуваються в Україні.

Обговорювались методи ведення молодіжної громадянської дії, наводились приклади громадянської активності в різних регіонах України та участі в інформаційно-просвітницьких кампаніях на підтримку цілісності і єдності України.

Лозунг «Україна – моя країна. Не віддам» - головний лейтмотив зустрічі.

Також звернено увагу учасників скап-зустрічі на звернення коменданта штабу національного захисту Дніпропетровської області Юрія Берези до освітян та працівників медичних установ області щодо інформування громадян, учнів та їх батьків про реальний стан речей в країні та дії сьогоднішньої влади.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)