АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Оперативний звіт ініціативної групи небайдужих новобужан

Читайте также:
  1. E. Кваліфікована хірургічна допомога третьої групи
  2. Ацілгліцеріни однієї групи розрізняються між собою складом жирнокислотного залишків - ацил, що входять в їх структуру.
  3. ВИВЧЕННЯ АКАДЕМІЧНОЇ ГРУПИ.
  4. Вуглеводи поділяються на три великі групи: моносахариди та їх похідні, олігосахариди і полісахариди.
  5. Гіпотеза залежності типу темпераменту від групи крові
  6. Групи крові людини
  7. Групи платників і ставки єдиного податку
  8. Групи платників та ставки єдиного податку з 01.01.2013 р.
  9. Групи ПСГз (на базі вищої освіти)
  10. Групи та критерії відповідності для права перебувати на спрощеній системі
  11. Групи: Ф, БО, МЕ, ЕП, ЕК , ХАІ, ІТП Екзаменатор: Загоруйко І.О.
  12. Групи: Ф, БО, МЕ, ЕП, ЕК, МК Екзаменатор: Загоруйко І.О.

Допомога армії

«Повернись живим»

Почнемо з добрих новин. У нас з’явилось своє приміщення, яке знаходиться по вулиці Гагаріна 9 (біля АТБ). Дякуємо Черкасенку В. за гарний банер.

Цього разу наші волонтери Нагорний О. та Мосійчук О. провели в зоні АТО 5 діб. Також до них приєднались Лавришин В. та Воротинцев О.

За період з 21 листопада по 8 грудня зібрано 29403 грн. Всього за весь час ініціативна група зібрала 251569 грн.

Грошовий внесок у важливу і благородну справу зробили: Латій О., Бурдунюк С., Аріфуліна І., Варениченко Є., Теребчук Ю.,Литвинов С., Мосійчук О., Щербак С., Нагорний О., Лавришин В., Качалаба В., Киричишин О., Бричко В., Хрипливий О., Лучний М., Котляр, Лобко Ю., Вовк Д., Заблоцький С., Губеня Т., Панський М., Пасат С., Ліпов Ю., Феток М., Курінна Н., Заїка М., Колісніченко В., Вербицький, 4 людини, які захотіли залишитись невідомими, а також кошти зібрали наші волонтери в магазині АТБ (22.11 – 696 грн., 23.11 – 375 грн., 29.11 – 1215 грн., 6.11 – 613 грн., 7 – 804 грн.)

Висловлюємо велику подяку всім небайдужим жителям, які прийняли участь у зборі допомоги нашим воїнам: громадам Новополтавської, Шевченківської, Камянської, Новохристофорівської, Новомиколаївської, Вільнозапоріжської, Березнегуватської, Розанівської, Новоюріївської сільських рад, с. Березівки (Кіровоградська обл..), працівникам: Управління пенсійного фонду, Управління Юстиції, Центру зайнятості, Центру первинної медико-санітарної допомоги, магазину «Візит», «Улибка», «Будмайстер», Укрзалізниці, Аграрного коледжу; учнівському колективу гімназії та ЗОШ № 1, сім’ям Кушнірюк, Лозових, Завальнюків, Воликів, Полежаєвих, Кичаків, Мельників; Богуславському О., Діброві М., Головченко Т, Коваленко В., Спащенку Ю., Комар Н., Рожковій І., Вербовому В., Давідчук О., Федченко А., Реві А., Пєтуховій Т., Сухорукову В. Шеремет М., Шаповаленко М., нашим бджолярам за мед, лікарям за ліки, майстрам, які зробили буржуйки та всім, хто не залишився байдужим та принесли теплі речі, ковдри та продукти харчування, господиням за домашню випічку та консервацію, майстриням за зв’язаний одяг.

Всього зібрано майже 5 тонн гуманітарної допомоги. На зібрані кошти було закуплено: теплого взуття на суму 6645 грн. (берці, валянки з галошами, дутики), устілки – 480 грн., теплі перчатки – 864 грн., теплі штани – 1250 грн., імбир та лимони на вітамінну суміш – 217 грн., відра – 135 грн., технічне масло для бензопил та електростанцій – 1400 грн., цигарки – 500 грн., 8160 грн. було витрачено на ремонт автомобіля для 19 ТрБО, ДТ – 3690 грн.

Все це було доставлено нашим солдатам із 28 механізованої бригади, 19 ТРБО (на даний момент вони вже дома), Батальйону «Фенікс», 79 аеромобільної бригади, 17 танкової бригади в зону АТО на передову.

Наші солдати мужньо захищають кордони України і наш з вами спокій. Завжди передають вам подяку за увагу і допомогу. Особливо вдячні нашим маленьким волонтерам за малюнки, листи та зроблені власноруч обереги і любов. Зігріймо наших воїнів своїми теплом та небайдужістю. Нехай Бог береже наших солдат!

Ми за вас молимось. Повертайтесь живими.

А ми працюємо далі. В магазині АТБ можна прийняти участь в плетінні маскувальних сіток, а також принести білу або світло-сіру х/б тканину (старі простирадла, наволочки тощо). На даний момент наша волонтерська група збирає кошти на закупівлю теплого спецодягу, тепловізора та приборів нічного бачення. Хто ще не встиг приєднатися — приєднуйтесь. Все вище перераховане можна приносити в наш волонтерський центр (з 9.00 до 17. 00), військомат та магазин «Соляріс» (люстри). Всім, хто хоче допомогти солдатам, звертайтесь за телефонами: 0977143158, 0976854593, 0936296482.

Більш детальний звіт збору коштів можете знайти в соц..мережах. Однокласники група «Новобужане», Фейсбук «Новий Буг», В Контактах «Типовий Новий Буг».

Литвинов С.    
Лавришин В.    
Качалаба В.    
Киричишин О.    
Бричка В.    
Хрипливий О.    
Варениченко Є.    
Теребчук Ю.    
Щербак С.    
Латій О.    
Бурдунюк С.    
Аріфуліна І.Б.    
Шашкєєва С.В.    
Котляр    
Лучний    
Лобко Ю.    
Вовк Д.І.    
Анонім    
АТБ скринька    
Заблоцький С.    
АТБ скринька    
Губеня Т.В.    
Вих. гуртожитку    
Панський М.    
Пасат С.    
Анонім    
Ліпов Ю.    
Анонім    
Феток М.    
АТБ скринька    
АТБ скринька    
АТБ скринька    
Курінна Н.    
Колісніченко В.    
Вербицький    
Заїка М.    

 

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)