АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Структура реферату

Читайте также:
  1. II. СТРУКТУРА отчетА по Практике по профилю специальности
  2. III. СТРУКТУРА КУРСА
  3. III. Структура курсовой и ВКР
  4. IV Структура и стратегия фирмы, внутриотраслевая конкуренция
  5. LDPC коды: структура
  6. V. ИНФРАСТРУКТУРА
  7. А.П. Цыганков. Современные политические режимы: структура, типология, динамика. (учебное пособие) Москва. Интерпракс, 1995.
  8. Адміністративно-господарська структура лісгоспу
  9. АК. Структура белков, физико-химические свойства (192 вопроса)
  10. Анкета – структура, основные критерии построения анкеты
  11. АНТИГЕННАЯ СТРУКТУРА РОДА STREPTOCOCCUS
  12. Апарат держави: поняття та структура

ФІЛОСОФСЬКИЙ ФАКУЛЬТЕТ

 

Філософське відділення або Культурологічне відділення

 

 

РЕФЕРАТ

з ___________________________

 

НА ТЕМУ:

"________________________"

 

 

 

 

Автор - Іваненко Богдан,студент 1 групи 1 курсу денного (заочного) навчання філософського (або культуро-логічного) відділення філософського факультету Керівник - кандидат філілософських наук, доцент Богданенко І.І.

 

 


Одеса - 2014

       
   
 
 

 

 

 

 


 

       
   
 
 

 

 

 


Вип. вид. 18-е

 

Як писати реферат

 

       
   
 
 

 

 


 

 

Реферат є самостійною навчально-дослідною роботою студента по визначеній темі. Студент повинен вивчити основну літературу вітчизняних і закордонних авторів по темі реферату, викласти в роботі існуючі, у тому числі альтернативні думки і спробувати висловити свою точку зору на аналізовані проблеми. Обов'язково повинна використовуватися література останніх років видання, у тому числі статті з наукових часописів.

 

Реферат можна розглядати "як маленьку курсову роботу" або як "великі тези".

Структура реферату

Реферат повинен мати титульний лист, план, основний текст, основні висновки й список використаної літератури.

 

Зразок титульного листа наведено нижче.

 

План реферату розміщують на другій сторінці тексту. Він складається з вступу, назв основних розділів роботи (або з розділів і підрозділів), основних висновків, списку використаної літератури. Усі розділи плану, починаючи зі вступу, нумеруються один за одним арабськими цифрами:

 

1. Вступ.

2. Перший розділ основної частини.

3. Другий розділ основної частини.

4. Третій розділ основної частини

5. Основні висновки.

6. Список використаної літератури.

 

Правила оформлення реферату наведені в "Загальних вимогах до оформлення письмових робіт" (методичні рекомендації з філософської пропедевтики № 2).

Розділи реферату в тексті нумеруються й називаються так само, як і в плані роботи.

Усі цитати в тексті повинні бути взяті в лапки і мати відповідні посилання на твори, які цитуються. "Розкавичене" цитування заборонено.

 

Список літератури розташовується наприкінці реферату з нової сторінки. Він повинен включати тільки ті джерела, на які є посилання в тексті реферату. Усі джерела повинні мати правильний бібліографічний опис. Правила бібліографічного опису наведені в методичних рекомендаціях із філософської пропедевтики.

Література в списку наводиться за алфавітом або за порядком цитування.

 

Обсяг реферату визначається викладачем.

При виявленні текстуальних збігів у роботах різних авторів, у тому числі попередніх років, за реферат ставиться незадовільна оцінка (нульовий рейтинг).

 

У своїй роботі автор спирається на інформацію, отриману в лекціях, на літературу, рекомендовану викладачем, а також на літературу, підібрану самостійно.

Вимоги щодо написання обов'язкових рефератів з будь якої дисципліни викладач повинен погоджувати з деканатом!


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)