АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ФОРМИ ОЦІНЮВАННЯ і КОНТРОЛЮ

Читайте также:
  1. I ступень – объектив- центрическая система из 4-10 линз для непосредственного рассмотрения объекта и формирования промежуточного изображения, расположенного перед окуляром.
  2. II. Достижения и успехи, учитываемые в формировании информационной базы «Золотой фонд студентов»
  3. II. РОЛЬ РЕЛИГИИ В ФОРМИРОВАНИИ НАЦИОНАЛЬНОГО СОЗНАНИЯ
  4. III. Компетенции обучающегося, формируемые в результате освоения дисциплины
  5. III. Компетенции обучающегося, формируемые в результате освоения дисциплины
  6. III. Порядок формирования информационной базы «Золотой фонд студентов».
  7. III. Формирование тоталитарного режима
  8. V. Оцінювання правописних (орфографічних і пунктуаційних) умінь учнів
  9. Авдання та методи контролю органів державної фінансової інспекції України?
  10. Автором опыта выделен алгоритм формирования умения работать с моделями.
  11. Аграрні реформи в Україні
  12. Алгоритм формирования финансовых результатов.

Як результат вивчення даної дисципліни студент отримує «залік», який виставляється з урахуванням успішності студента протягом семестру (відсутність пропусків або вчасне їхнє відпрацювання, необхідна кількість балів не менша за 104).

Оцінювання студентів відбувається на кожному семінарському занятті за бальною шкалою та конвертується у традиційні оцінки:

15 балів – “5”

12 балів – “4”

8 балів – “3”

0 балів – “2”

Максимальна кількість балів, яку студент може набрати за дисципліну – 200 балів, з них 195 балів – максимум за роботу на семінарських заняттях (13х15 балів=195 балів) та 5 балів – за виконання індивідуального завдання.

Мінімум балів, який дозволяє зарахувати модуль “Історія української культури”, дорівнює 104 балам (13х8 балів=104 балів).

Критерії оцінки знань студентів під час семінарських занять:

0 балів - оцінка “незадовільно” -студентрепродуктивно відтворює невелику частину навчального матеріалу теми, пояснюючи лише окремі терміни, подані у тексті підручника, називаючи одну-дві основні дати.

8 балів - оцінка “задовільно” - студент коротко відтворює фактичний матеріал теми, дає стислу характеристику культури епохи, встановлює послідовність подій.

12 балів - оцінка “добре” - студент послідовно і логічно відтворює навчальний матеріал теми, виявляє розуміння термінології, характеризує події (причини, наслідки, значення), виокремлює деякі ознаки художніх стилів; володіє навчальним матеріалом і використовує знання за аналогією, встановлює синхронність подій у межах теми.

15 балів - оцінка “відмінно” - студент володіє глибокими знаннями, може вільно та аргументовано висловлювати власні судження, співвідносити події та культурні факти з періодом; виявляє особисту позицію; виявляє розуміння культурних процесів; робить аргументовані висновки; синхронізує події у вітчизняній та всесвітній культурі; наводить приклади дат та подій, осіб; користується джерелами інформації.

Робоча програма курсу передбачає виконання за бажанням студента індивідуального завдання, яке оцінюється у 5 балів і має три види:

1) виступ студента із самостійно підготовленою доповіддю на кафедральному турі щорічної університетської студентської наукової конференції (оцінюється у 5 балів). Підготовка студента до конференції відбувається під керівництвом викладача, який виступає науковим керівником. В разі невиконання або недостатньої підготовки виступу студент не допускається науковим керівником до участі у конференції, і індивідуальне завдання не зараховується, а додаткові бали (5) не надаються.

2) виготовлення навчальних засобів (наочні засоби - мапи, презентації, стенди тощо). Підготовка завдання відбувається під керівництвом викладача. Додаткові бали (5) додаються при виконанні завдання в повному обсязі.

3) Реферат. Виконується за бажанням студента. При виконанні завдання в повному обсязі надаються 5 балів. Є додатковим до обов’язкового реферату на останньому семінарському занятті.

Тематика індивідуального завдання може бути запропонована викладачем або студентом. Бали за індивідуальні завдання додаються до суми балів, набраних студентом на семінарських заняттях.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)