АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Порядок вирішення спорів

Читайте также:
  1. I. Порядок наследования восходящих
  2. I. Призвание к наследованию (основания и порядок)
  3. II. Порядок наследования нисходящих, в частности
  4. II. Порядок подачи и рассмотрения заявлений на оказание материальной помощи
  5. II. ПОРЯДОК ПРИЕМА И УВОЛЬНЕНИЯ РАБОТНИКОВ
  6. II. Порядок проведения конкурса
  7. III. Наследование казны. Особый порядок наследования
  8. III. Порядок наследования в боковых линиях в частности
  9. III. Порядок формирования информационной базы «Золотой фонд студентов».
  10. IV. Организация и порядок проведения фестиваля
  11. VII. Порядок здійснення тимчасового вилучення посвідчення водія
  12. А) традиційний порядок укладання господарських договорів.

7.1. Турист зобов'язаний надати Турагенту інформацію про виникнення претензії в країні перебування Туриста. Претензія повинна бути оформлена в письмовому виді в двох примірниках з документальним підтвердженням обставин, викладених у претензії.

7.2. Усі спори, що виникають з цього договору або пов‘язані з ним, включаючи розгляд претензій, вирішуються відповідно до положень цієї статті, і перш за все – шляхом дружніх переговорів між Сторонами. У разі якщо розбіжності між Сторонами не можуть бути вирішені шляхом дружніх переговорів, спірне питання передається до суду України згідно із підсудністю і підвідомчістю такого спору, що передбачено чинним законодавством України.

7.3. Сторони не звільняються від виконання своїх зобов‘язань за цим договором як за наявністю будь-якого спору, розбіжностей чи претензій, і за умови передачі спірного питання на судовий розгляд згідно з цим договором.

Заключні положення і термін дії договору

8.1. Цей договір складений українською мовою в двох примірниках, що мають однакову юридичну силу, по одному для кожної із Сторін.

8.2. Договір вступає в силу з моменту його підписання і діє до закінчення терміну Туру.

8.3. Договір може бути розірваний достроково, з ініціативи однієї із сторін, але не раніше дати проведення усіх взаєморозрахунків.

8.3.1. Дія даного договору припиняється в такому разі:

а) достроково за взаємною згодою Сторін;

б) достроково з ініціативи однієї із Сторін в порядку, передбаченим цим договором;

в) в інших випадках, передбачених чинним законодавством України.

8.4. Сторонам, що підписали цей договір, зрозумілі умови договору.

8.5. З моменту підписання цього договору, всі попередні усні або письмові домовленості Сторін, що так чи інакше стосуються цього договору, втрачають юридичну силу та не можуть братися до уваги при тлумаченні умов цього договору.

Реквізити сторін

Турагент Турист


ФОП Онацька Ганна Миколаївна___________ _________________________________

Ліцензія АВ № 428222 від 22.08.08 р.________

Свідоцтво В02 №950104 від 23.02.09 р.______ місцезнаходження: ______

Свід.про спл. єд.под. Ж №444308 від 01.01.09 р

МФО 351005 __________________________

Р/р 26002063233800 в Одеській філії паспорт: _______

Акц.-Ком. Іннов. Банк “УКРСИББАНК”

м. Одеса, вул. Велика Арнаутська, 76, оф.26 _ ______ _______________

тел./факс: 8 (0482) 344992 тел. ______________________

Підписи сторін

 

Директор Турист

 

____________/Г.М. Онацька/ ________________

 

Я, ТУРИСТ ____________________________________________________________, від свого імені та від імені осіб, які подорожують зі мною і які уповноважили мене на підписання цього договору, з програмою туристичної подорожі ознайомлений та погоджуюсь. Інформацію по організації туристичної подорожі, своїх прав, зобов’язань, правил безпеки та умов страхування, порядку відшкодування завданих збитків, умов відмови від послуг, правилах перетину державного кордону, а також об’єктивну інформацію про країну перебування, звичаї місцевого населення, поведінку в громадських місцях та місцях, пов’язаних з проведенням релігійних обрядів, іншу інформацію згідно Закону України „Про туризм” отримав.

________________ _____________

(ПІБ Туриста) (Підпис)

 

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)