АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Правила вибору варіанта та вимоги до оформлення контрольної роботи

Читайте также:
  1. B3.4. Правила оформления графиков
  2. C. Написання курсової роботи
  3. Cтиль керівництва: сутність, вимоги у його сучасних умовах
  4. I. Правила поведения в условиях вынужденного автономного существования.
  5. I. Правила терминов
  6. II. Правила безопасного поведения в ситуациях криминального характера.
  7. II. ПРАВИЛА ОФОРМЛЕНИЯ СОЦИАЛЬНОГО ПРОЕКТА
  8. Автоматизация и роботизация
  9. Алгоритм роботи командирiв щодо попередження та подолання конфлiктних ситуацiй
  10. Алгоритми роботи посадових осіб щодо профілактики суїцидальних проявів
  11. Аналіз ефективності роботи основних засобів та довгострокових інвестицій
  12. Аналіз роботи системи

Контрольна робота з дисципліни «Організація зовнішньоторгівельних операцій» показує наскільки глибоко студент засвоїв курс, як він уміє самостійно вивчати питання в рамках обраної теми.

Контрольна робота включає варіанти, кожен з яких містить два теоретичних питання і задачу.

Варіант контрольної роботи обирається згідно номера студента у журналі відвідування, і узгоджуються з викладачем.

Після вибору теми необхідно підібрати літературні джерела, опрацювати їх і скласти план роботи. Для написання роботи поряд з опрацюванням джерел потрібно ознайомитись з суттю та основним призначенням зовнішньоторговельних контрактів; методи страхування від економічних і політичних ризиків при здійсненні зовнішньоекономічних операцій; організаційні заходи по здійсненню зовнішньоекономічних операцій; різноманітні форми здійснення зовнішньоекономічних операцій і методи їх державного регулювання; організацію і техніку укладання зовнішньоторговельних договорів.

При написанні контрольної роботи не можна обмежуватись лише матеріалом підручників. Необхідно ознайомитись із законодавчими і нормативними актами з обраної теми, підібрати наукову літературу та ознайомитись із публікаціями в періодичних виданнях. Робота повинна бути виконана самостійно, без копіювання тексту підручника або посібника, інструкцій та інших нормативних матеріалів.

Виконується контрольна робота або на аркушах формату А 4 із написанням з однієї сторони і дотриманням таких розмірів полів: зліва – 30 мм, справа – 15 мм, знизу – 20 мм, зверху – 20 мм або у зошиті. І в першому і другому варіанті контрольна робота виконується від руки. Писати слід розбірливим почерком без довільних скорочень, чорнилами або кульковою ручкою одного кольору. Обсяг теоретичної частини контрольної роботи повинен забезпечити повну відповідь на теоретичні питання і залежить від їх характеру.

Контрольна робота повинна бути належним чином оформлена. На титульному аркуші вказуються назви міністерства, вищого навчального закладу, кафедри та контрольної роботи, прізвище, ім’я та по батькові студента, факультет, курс, група, номер залікової книжки, номер варіанту, прізвище, ім’я та по батькові керівника контрольної роботи, його вчений ступінь і посада. В кінці роботи наводиться список використаної літератури, ставиться дата завершення роботи та особистий підпис.

Список рекомендованої літератури наведено після переліку варіантів контрольної роботи. За текстом слід давати посилання на літературні джерела, які наводяться у списку літератури, в квадратних дужках.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)