АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Рекомендації по вибору матеріалів (структура, фактура, малюнок поверхні матеріалу)

Читайте также:
  1. Аналіз матеріалів
  2. Виробничі можливості в економічній системі та проблема економічного вибору
  3. Загальні рекомендації
  4. Загальні рекомендації для проведення такої бесіди.
  5. Збирання матеріалів
  6. Зв’язок методів навчання з цілями, змістом, засобами і організаційними формами навчання. ТМО вибору методів навчання відповідно конкретній дидактичній меті.
  7. Камеральне опрацювання та інтерпретація польових матеріалів
  8. КАРТКА кількісно-сумового обліку матеріалів
  9. Контрольний запуск сировини та матеріалів
  10. Лекція № 10. Перетин поверхні площиною. Перетин прямої та поверхні
  11. Лекція № 16. Топографічні поверхні
  12. Лекція № 9. Геометричні поверхні

 

На сьогоднішній день асортимент матеріалів для одягу є дуже різноманітним. В зв’язку з розвитком технологій обробки з’явилося багато тканин з нетрадиційною обробкою та багато штучних і синтетичних, які доречі мають бездоганні механічні властивості, та прекрасний зовнішній вигляд.

 

Рекомендації по вибору колористичної гами колекції

 

 

Тонкий, ніжний блакитний відтінок, здається крихким і невагомим. Він дихає на нас свіжістю і непорочністю. В який би він не був оправі: яскравою і зухвалої або суворої і манірною, він завжди додає образу відтінок романтизму. Безтурботно-блакитний колір підійде як для сцени, так і для відпочинку. Так само він буде до лиця представникам усіх віттінків шкири

 

Рис.4.1 Модні гама кольрів

 

Кольори з якими можна міксувати на нього чинять значний вплив, роблячи цей відтінок непомітним або виразним. Для поєднання безтурботно-блакитного кольору зверніть свою увагу на такі відтінки,сіро-синьо, світло коричневий, бронзовий.

В колек ції колір розвивається від світлого блакитного, потім домінує і сіро блакитний з ніжно сірими вставками..

Схема розвитку кольору подана в додатку В.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)