АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Рекомендації по формуванню стилю та іміджу споживача

Читайте также:
  1. Б наявністю споживача
  2. Бюджетні обмеження споживача, бюджетне рівняння та фактори впливу на бюджетну лінію.
  3. Вибір споживача з ординалістських позицій.
  4. Виграш споживача
  5. Загальні рекомендації
  6. Загальні рекомендації для проведення такої бесіди.
  7. Зразок публіцистичного стилю
  8. Зразок художнього стилю
  9. Існуюча податкова система України підлягає реформуванню. Слід значно зменшити частку в системі загальнодержавних податків і збільшити частку місцевих та регіональних податків.
  10. Комунікативні властивості іміджу та його класифікація
  11. Лінія “доход-споживання” проходить через всі точки рівноваги споживача, що відповідає різним рівням його доходу
  12. Методичні рекомендації

Образ жінки, в першу чергу образ сильної характером, цілеспрямованої та яскравої жінки. Вона феєрична в ній просто вирує енергія

Модним варіантів є макіяж очей в стилі Light Smokey Eyes. (Рис.4.6). Він злегка відрізняється від класичного смоки. Останній є більш зимовим варіантом, а лайт-версія - навпроти - відмінний вибір для вечірнього весняно-літнього образу. Такий димчастий котячий погляд не зможе нікого залишити байдужим. Однак, не забувайте про головне правило будь-якого макіяжу: роблячи акцент на очі, «розвантажите» губи, нехай вони будуть блідого або натурального відтінку. Такий варіант модного макіяжу очей Light Smokey Eyes запропонували бренди Topshop Unique, Jonathan Saunders та інші.

 

Рис. 4.6 Макіяж Light Smokey Eyes.

 
 


Образ цілковито доповнює одяг, в який пікреслює непростого характер дівчини. І напевно тільки сильна незалежна і екстраординарна людина могла б носити його.

Колаж допоможе розкрити образ (додаток Г).

Висновок: Здійснена розробка стильового направлення колекції, обрано назву – символ; описані основні силуети, форми та пропорційно-ритмічна побудова колекції, надані рекомендації щодо вибору тканин, кольорової гами, аксесуарів та доповнень, які нададуть завершеності образам, а також описаний сам образ жінки, для якої пропонується одяг.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)