АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Червоніє шкіра

Читайте также:
  1. Kрок М Лікувальна справа
  2. Kрок М Лікувальна справа
  3. А.1. Паспортна частина
  4. А.1. Паспортна частина
  5. Атопічний дерматит
  6. БА лікування вар 1
  7. Будова шкіри.
  8. ВИДИ ЕЛЕКТРИЧНИХ ТРАВМ
  9. ВІКОВІ ОСОБЛИВОСТІ СЕНСОРНИХ СИСТЕМ
  10. Вторинні морфологічні елементи шкірного висипу
  11. Глибокі форми
  12. Гніздова алопеція або плішивість

Заважає розумно мислити

Порушує координацію рухів

Невиразна мова

Втрачаєш пам'ять і кмітливість

Коли вживаєш алкоголь у великих дозах, то це зазвичай закінчується похміллям, нудотою, гарячковою пропасницею і, іноді, блювотою.

Алкоголь відтерміновані наслідки вживання:

Багаторазове бажання позбутися неприємних наслідків прийому алкоголю призводить до потреби пити ще більше. Алкоголь призводить до погіршення фізичного стану, в тому числі до ураження печінки, і підвищує ризик серцевих захворювань. Вагітна жінка, що вживає алкоголь, може народити дитину-потвору, із затримкою розвитку та церебральними порушеннями. У людини може розвинутися залежність від алкоголю (алкоголізм). Якщо раптом кинути пити алкоголь, можуть виникнути нервозність, безсоння, пітливість, поганий апетит, судоми і, іноді, навіть смерть. Зловживання алкоголем породжує численні конфлікти між людьми.

У наші дні алкоголізм процвітає повсюди, це школи, виші, офіси і робочі місця, будинки та вулиці, громадський транспорт. Алкоголь дає ґендлярам величезні прибутки. На здоров'ї людей роблять великі гроші, і побутує виправдання, що "ніхто їх не змушує пити, алкоголь вживають за власним бажанням". І в той же час йде тотальна реклама спиртних напоїв, і які задоволення та блага вони приносять. Батьки з дитинства є прикладом. Фахівці намагаються нас переконати, що алкоголь навіть корисний. Але замовчують статистику захворювань і смертей.

Наприклад в Росії щорічно алкоголізм забирає близько 75000 - 100000 людських життів. Вирішуйте самі.

Діти-майбутнє нації, тому їх здоров’я повинно стати чи не найголовнішим об’єктом піклування як суспільства, так і держави. Разом з тим все більшої масштабності набирає одна з головних проблем сьогодення - споживання дітьми, підлітками та молоддю спиртних напоїв. Адже алкоголь особливо активно впливає на організм, що не сформувався, поступово руйнуючи його.

Проведення вільного часу переважно з друзями характерно для підлітків. Але якщо підліткова група не об’єднана якоюсь корисною діяльністю, у ній переважає «порожнє» проведення часу нудьгуючих неповнолітніх, то вона стає сприятливим ґрунтом для розпиття спиртних напоїв. Цей процес має вже певний психологічний зміст, символізує (в розумінні підлітків) самостійність і дорослий стан, іноді перше знайомство підлітки оцінюють дуже високо - як «новий стиль життя» або щасливу знахідку. З часом коло можливих приводів, що виправдовують вживання алкоголю, розширюється. Важко уявити собі шкоду, що викликається в підлітка хоча б одноразовим вжитком вина або навіть пива. Сучасні дослідження дозволяють підтверджувати, що в тілі людини немає таких органів і тканин, які не уражалися б алкоголем. Потрапивши в організм, він достатньо повільно розщеплюється в печінці і тільки 10 процентів від загальної кількості прийнятого алкоголю виводиться з організму в незмінному виді. Алкоголь, що залишився, циркулює разом із кров’ю по всьому організму, поки не розщепиться весь. Вплив алкоголю на організм людини


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)