АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Закінчення додатку Б.1

Читайте также:
  1. Вимоги безпеки після закінчення роботи.
  2. Завдання на дипломну роботу студент отримує від наукового керівника перед початком переддипломної практики. Заповнюється за зразком, наведеним у додатку Б.
  3. Закінчення додатку Б.3
  4. Звернення до суду з клопотанням про звільнення особи від кримінальної відповідальності як одна з форм закінчення досудового розслідування.
  5. НЕРВОВА ТКАНИНА. НЕЙРОЦИТИ. НЕЙРОГЛІЯ. НЕРВОВА ТКАНИНА. НЕРВОВІ ВОЛОКНА. НЕРВОВІ ЗАКІНЧЕННЯ.
  6. Після закінчення касаційного розгляду колегія суддів виходить до нарадчої кімнати для ухвалення судового рішення.
  7. Після закінчення строку, визначеного в ухвалі слідчого судді, накладений на кореспонденцію арешт вважається скасованим.
  8. Позначте правильне закінчення твердження «Первинна структура білків - це...»
  9. Порядок звернення до суду з клопотанням про звільнення особи від кримінальної відповідальності як одна з форм закінчення досудового розслідування.
  10. Провадження щодо заявленого кримінального правопорушення не може здійснюватися у зв'язку із закінченням строку давності.
  11. ПРОДОВЖЕННЯ ДОДАТКУ В
                             
Робота з матеріалами, які світяться, і виробами в гарячих цехах Більше 5 VІІ   Незалежно від характеристик фону і контрасту об’єкта з фоном - -           1,8 0,6
Загальне спостереження за ходом виробничого процесу: - постійне - періодичне при постійному перебуванні людей у приміщені - періодичне при періоди-ному перебу-ванні людей у приміщені - загальне спостереження за інженерни-ми комуніка-ціями     VІІІ   а   Те саме   -   -             1,8   0,6
б -"- - -   - -   0,3 0,7 0,2
в -"- - -   - - 0,7 0,2 0,5 0,2
г -"- - -   - - 0,3 0,1 0,2 0,1
Примітка 1. Для підрозряду Норм від Іа до ІІІв може прийматися один із наборів нормованих показників, наведених для даного під розряду в гр..7-11.
Примітка 2. Освітленість слід приймати з урахуванням 4.5 і 4.6 ДБН В 2.5-28-2006.
Примітка 3. Найменший розмір об’єкта розрізнення та відповідні йому розряди зорової роботи встановлені при розташуванні об’єктів розрізнення на відстані не більше 0,5м від очей працюючих. При збільшенні цієї відстані розряд зорової роботи слід встановлювати згідно з додатком Б ДБН В 2.5-28-2006. Для продовгуватих об’єктів розрізнення еквівалентний розмір приймається за додатком В ДБН В 2.5-28-2006.

 

Додаток Б.2

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)