АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тестовий контроль. 1. Хворому П., 33 років поставлений діагноз ревматоїдний артрит

Читайте также:
  1. IX. Контроль за осуществлением пассажирских перевозок
  2. Бюджетирование и контроль песронала
  3. В) Методические рекомендациипо выполнению рефератов, контрольных, самостоятельных работ, тестовых заданий и задач.
  4. Варіанти контрольних робіт
  5. Варіанти контрольних робіт розподіляються серед студентів згідно порядкового номера списку групи (який варто уточнювати в заочному деканаті).
  6. Вибір варіанта контрольної роботи
  7. Вибір контрольно - вимірювальної апаратури, інструкція по ремонту та регулюванню
  8. Виготовлення контрольних зразків-балочок.
  9. Виключно прокурор має право прийняти рішення про проведення такої негласної слідчої (розшукової) дії, як контроль за вчиненням злочину.
  10. Виробничої практики з хірургії (поточний контроль)
  11. Вихідний контроль
  12. Вихідні дані по нівелюванню траси до контрольної роботи №2

1. Хворому П., 33 років поставлений діагноз ревматоїдний артрит. У комплексному лікуванні призначене УФО. Виберете яка максимальна площа опромінення при великому еритемному дозуванні?

А. Площа не обмежена

Б. 600 см2

В. 300 250 см2

Г. 100 150 см2

Д. 50 100 см2

 

2. У хворого Щ., 56 років був поставлений діагноз невроз з переважанням в клініці астенічного синдрому. У комплексному лікуванні призначена хромотерапія. Який колір показаний при даному синдромі?

А. Синій

Б. Рожевий

В. Оранжевий

Г. Блакитним

Д. Червоний

 

3. У хворого А., 50 років був виставлений діагноз опік литкового м'яза лівої ноги, в комплексному лікуванні призначили інфрачервоне опромінення. За допомогою яких пристроїв відпускають процедуру.

А. “КВД-1"

Б. “Солюкс"

В. Потік 1

Г. “BTL-3000 DELTA"

Д. “КВД-3"

 

4. Хворому В., 34 р поставлений діагноз неврит трійникового нерва. У комплексне лікування включили УФО. Який чинник можна призначити при передозування даного чинника?

А. Хромотерапія

Б. Лазеротерапія

В. Пайлер терапія

Г. Інфрачервоне опромінення

Д. Геліотерапія

 

5. Яка основна мета призначення пайлер терапії хворому У., 35 років з діагнозом відмороження вказівного пальця лівої руки?

А. Тонізуюча

Б. Спазмолітична

В. Протизапальна

Г. Прискорення основного обміну

Д. Регенеративно - проліферативна

 

6. Хворому 55 років був виставлений діагноз геморой. У комплексному лікуванні була призначена пайлер - терапія. Яка інтенсивність випромінювання лампи?

А. 30 мВт/см2

Б. 40 мВт/см2

В. 50 мВт/см2

Г. 60 мВт/см2

Д. 70 мВт/см2

 

7. Хворий До., 45 років був поставлений діагноз екзема. У комплексному лікуванні призначене УФО. Через який проміжок часу після УФО визначають біодозу?

А. 1 година

Б. 2 3 години

В. 3 4 години

Г. 4 5 годин

Д. 6 8 годин

 

8. Хворому П., 15 років при надходженні в хірургічне відділення був поставлений діагноз гострий гематогенний остеомієліт стегнової кістки. У комплексному лікуванні призначене УФО області осередку ураження. У якому дозуванні треба призначати УФО?

А. Суберитемне

Б. Слабкоеритемне

В. Средньоеритемне

Г. Велике еритемне

Д. Гіпереритемне

 

9. Хворому З., 56 років що знаходиться на амбулаторному лікуванні з діагнозом міжреберна невралгія в комплексному лікуванні використовують інфрачервоне опромінення. Як співвідноситься між собою відстань між лампою і тілом хворого?

А. 1 до 5

Б. 1 до 10

В. 1 до 15

Г. 1 до 20

Д. 1 до 25

 

10. Хворому Н., 5 місяців з діагнозом рахіт було призначено средньохвильове УФО. Якими ще лікувальними ефектами володіє випромінення?

А. Пігментоутворюючий

Б. Імуностимулюючий.

В. Аналгетичний.

Г. Метаболічний

Д. Бактерицидний


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)