АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПОРЯДОК ВИКОНАННЯ ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  4. II. Оформлення і порядок захисту курсового проекту
  5. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  6. II. Порядок аккредитации
  7. II. ПОРЯДОК И МЕТОДИКА ПРОВЕДЕНИЯ ЭКЗАМЕНА
  8. II. Порядок медицинского освидетельствования
  9. II. Порядок подачи заявки на участие в Конкурсе
  10. II. Порядок приема и увольнения
  11. II. Порядок формирования экспертных групп, организация экспертизы заявленных на Конкурс проектов и регламент работы Конкурсной комиссии
  12. III . Порядок присвоения квалификационной категории

ВСТУП

 

Дипломна (кваліфікаційна) робота є заключним етапом підготовки кваліфікованих фахівців за спеціальністю 4113 «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення».

Відмінною рисою дипломної роботи є те, що це перша велика самостійна робота учня, до якої необхідно здійснити комплексний підхід і продемонструвати теоретичну і практичну підготовку за весь курс навчання.

Ці методичні вказівки визначають порядок проведення процесу написання дипломної роботи, тематику, зміст і обсяг, порядок і строки виконання та захисту дипломних робіт. Справжні методичні вказівки допоможуть учню зробити правильний вибір теми дипломної роботи, грамотно побудувати свою роботу.


 

ЦІЛІ ТА ЗАВДАННЯ ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ

 

Дипломна робота є заключним етапом підготовки кваліфікованих фахівців за спеціальністю 4113 «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення»

Метою дипломної (кваліфікаційної) роботи є:

 систематизація, закріплення і розширення теоретичних і практичних знань фахівців за спеціальністю 4113 «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», використання цих знань для вирішення конкретних практичних завдань;

 розвиток і закріплення навичок ведення самостійної роботи;

 освоєння методів обґрунтування методами пошуку та аналізу різної інформації;

 розвиток навичок аналізу, оцінки та використання сучасних методів і засобів автоматизації завдань користувача;

 демонстрація вмінь грамотно і чітко представляти результати своєї роботи.

Дипломна робота є самостійною роботою учня. За всі матеріали представлені у роботі несе відповідальність учень - автор дипломної роботи


 

ТЕМАТИКА ДИПЛОМНОЇ (КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ) РОБОТИ

 

Назви тем дипломних робіт тісно пов’язані з переліком тем навчальної програми стандарту 4113 «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», досліджуваної учнями протягом усього терміну навчання. Кожна тема містить в собі невелике практичне дослідження та аналіз застосування даного програмного або апаратного продукту.


 

ПОРЯДОК ВИКОНАННЯ ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ

 

Завдання на дипломну роботу складається студентом і керівником дипломної роботи і затверджується заступником директора з НВР. У завданні вказується тема дипломного проекту, перелік питань, що підлягають розгляду, зміст і вид індивідуальної творчої роботи. Затверджене завдання на дипломну роботу є офіційним документом, на підставі якого оцінюється повнота розробки теми дипломної роботи, що подається для захисту. Робота учня над дипломною роботою виконується за індивідуальним планом, складеним керівником. За 2 тижні до призначеної наказом дати захисту призначається попередній захист. За результатами попереднього захисту вирішується питання про допуск учня до захисту роботи.

Перед виходом учня на переддипломну практику складається уточнений план дипломної роботи, який затверджується керівником. Послідовність роботи над дипломом має індивідуальний характер.

Після чистового оформлення пояснювальної записки та індивідуального творчого завдання вони підписуються дипломником і представляються керівнику і консультантам роботи, які можуть дати вказівки щодо усунення виявлених похибок. Після підписання всіх матеріалів проекту керівником і консультантами пояснювальна записка переплітається і представляється заступнику директора з НВР на підпис.

При підписанні дипломної роботи керівник дає письмовий відгук, в якому коротко характеризує ступінь самостійної роботи учня, його ініціативи, оцінює постановку і повноту вирішення завдань роботи, вміння аналізувати теоретичний матеріал і застосовувати його для вирішення практичних завдань, дає висновок про ступінь придатності дипломника до практичної діяльності.

Після збору необхідних підписів учень направляється на рецензію.

Рецензентами є керівники переддипломної практики від підприємства. У рецензії повинні міститися загальна характеристика і оцінка дипломної роботи, її позитивні і негативні сторони з основних питань, відбитим у напрямку на рецензію. Після рецензування дипломний проект не може бути виправлений і доповнений.

При наявності позитивної рецензії дипломний проект представляється для захисту.

Захист проекту відповідно до затвердженого графіка.

Для захисту дипломникові надається 10 хвилин, протягом яких він доповідає про результати дипломної роботи. Доповідь має включати обґрунтування актуальності теми, коротку формулювання цілей і завдань роботи, характеристику об'єкта дослідження, основні висновки і пропозиції з обґрунтуванням їх сутності та економічної ефективності.

Під час захисту учень представляє презентацію з основними викладками доповіді. Потім дипломник відповідає на запитання членів атестаційної комісії.

Рішення членів атестаційної комісії про оцінку дипломної роботи та присудження дипломникові розряду приймається на закритому засіданні і оголошується на загальному засіданні.

Дипломні роботи після їх захисту здаються в архів Київського ВПУ сервісу і дизайну.


 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)