АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Теоретичні відомості. Розробка проектної документації- створення текстових та графічних матеріалів, якими визначаються містобудівельні об’ємопланувальні

Читайте также:
  1. Бази даних. Основні відомості
  2. Відомості в галузі зовнішньої політики і економіки, які можуть становить державну таємницю, —
  3. Відомості досудового розслідування можна розголошувати лише з дозволу слідчого або прокурора і в тому обсязі, в якому вони визнають можливим.
  4. Відомості про авторів
  5. Відомості про виконання робіт
  6. Відомості про виконання робіт
  7. ВІДОМОСТІ ПРО РАЙОН ПОДОРОЖІ
  8. Відомості щодо освіти та стажу роботи кадрового складу інформаційно-аналітичного відділу
  9. Відомості, що вносяться до ЄРДР
  10. Властивості свідомості
  11. Вправа 206. Допишіть відсутні анкетні відомості.
  12. Вправа 217. Допишіть відсутні анкетні відомості.

Розробка проектної документації- створення текстових та графічних матеріалів, якими визначаються містобудівельні об’ємопланувальні, архітектурні, конструктивні, технічні, технологічні рішення, а також кошториси об’єктів будівництва, які мають бути затверджені у встановленому порядку.

У тому випадку, якщо замовник наймає проектну організацію для розробки документації, організація здійснює відповідні роботи згідно з контрактом та передає документацію команді проекту.

У випадку, якщо командою проекту керує проектно – будівельна організація, розробку документації здійснюють члени команди проекту.

Як правило, Менеджер проекту відповідає перед Замовником за роботи по інжинірингу і технології проекту. Він використовує необхідні ресурси для управління і координації робіт за проектом.

Менеджер по інжинірингу відповідає за роботи по інжинірингу проекту, затверджує документацію по інжинірингу, після чого її поширюють учасникам проекту. Він також зобов'язаний бути в курсі робіт по закупівлях і будівництві.

Координатор по технологіям відповідає за роботи із створення нових технологій, затверджує документацію за технологіями, після чого вона розповсюджується серед учасників проекту.

Менеджер проекту організовує нараду, на якій затверджуються наступні пункти:

- технічні рішення з розробки проектної документації і технологічні рішення по проекту;

- рішення про спосіб розробки проектної документації: силами компанії або шляхом найму підрядчиків/субпідрядників;

- графік початку робіт;

- спосіб організації робіт за проектом і відповідні ресурси.

Розробка проектної документації силами команди проекту

Менеджер проекту і віце-президент компанії по персоналу складають команду для розробки проектної документації; крім того, вони визначають процедури контролю якості. При ухваленні рішення з цього питання Менеджер проекту може звертатися до менеджерів відповідних підрозділів компанії.

Розробка проекту силами підрозділів компанії

Ресурси, необхідні для розробки проектної документації, надаються відповідними (інжиніринговими і технологічними) підрозділами компанії. Відповідна процедура звичайно існує в цих підрозділах. Роботи починаються після того, як Менеджер проекту підпише сповіщення про початок розробки проектної документації.

Розробка проектної документації підрядчиками/субпідрядниками

Після консультацій і аналізу отриманих пропозицій від оферентів Менеджер проекту направляє в офіс (офіси), що беруть участь в розробці проектної документації, декларацію про намір, що складається з документів, які повинні стати частиною договору субпідряду:

- умови контракту;

- технічні специфікації;

- спеціальні умови;

- фінансові умови.

Договір субпідряду, як правило, підписується протягом місяця після отримання декларації.

Планування інжинірингу проекту відбувається в два етапи:

Перший етап: Графік запуску робіт.

Графік повинен відповідати графіку, наведеному в контракті; в ньому описуються всі роботи, які повинні бути здійснений на початку проекту, і, зокрема, всі дії по швидкому початку інжинірингових робіт.

Другий етап: Детальний (робочий) графік розробки проектної документації.

Цей детальний графік повинен включати структуру розбиття робіт. Він складається на основі ретельного аналізу інжинірингових робіт і потрібних ресурсів. Він включає всі роботи, що забезпечують можливість виконання інжинірингових робіт, у тому числі геологорозвідувальних, проектно-дослідницьких і ін., а також оцінку термінів, протягом яких відповідна технічна інформація буде представлена Замовнику, а також тимчасові оцінки експертизи, узгоджень і передачі документів.

Завдання:

1. Визначити проект будівництва.

2. Розробити завдання на проектування (Приклад А).

3. Визначити структуру робіт проекту (Приклади Б, В, Г).

4. Сформувати організаційну структуру управління проектом (за участі представників замовника, проектної/проектно-будівельної організації).

5. Скласти матрицю відповідальності проекту (Приклад Д).

6. Сформувати пакети робіт (Приклад Ж).

7. Скласти календарний план виконання робіт з реалізації проекту будівництва (Приклад З).


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)