АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Приклад виконання

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  4. VI Поточний контроль виконання роботи
  5. VI Поточний контроль виконання роботи
  6. VI Поточний контроль виконання роботи
  7. VI Поточний контроль виконання роботи
  8. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  9. VIІ Поточний контроль виконання роботи
  10. Банку, якщо він занадто ухиляється від виконання рекомендацій.
  11. Взаємодія між органами Держказначейства та державної податкової служби в процесі виконання державного та місцевих бюджетів за доходами
  12. Види бухгалтерського обліку виконання бюджетів

Розглянемо механізм формування БД для інформаційної системи управління проектами Project Expert.

Вихідні дані сформовані у вигляді таблиці і наведені в додатку Б.

Програма Project Expert дозволяє розробляти проекти різного напрямку, використовуючи стандартний набір інформаційних потоків. Тому для роботи з програмою, незалежно від виду проекту, для кожного етапу роботи визначимо джерела, тип та походження інформації, якою має оперувати керівник проекту. За допомогою спеціального програмного забезпечення Microsoft Access створимо базу даних, яка буде забезпечувати підтримку роботи з Project Expert. На рисунку 6.3. представлене керуюче вікно, яке відображає дані про склад інформації, необхідної на визначеному етапі проектування.

 
 

Рисунок 6.3 - Керуюче вікно БД

 

Програмне забезпечення Project Expert складається з 9 деталізованих розділів. В перші 6 розділів заносяться вхідні дані, представлені документами підприємства та зовнішніми джерелами інформації. Всю вхідну інформацію можна класифікувати, в залежності від етапу роботи Project Expert, які вона підтримує. Стосовно джерел інформації (внутрішня та зовнішня), підрозділу формування, типу (фактична чи планова) та конеретні назви документів – джерел. Всі документи, які необхідіні для роботи менеджерові проекту акумулюються у базі даних в електроних версіях. Обрати потрібні документи керівник може з переліку «Отчеты» (рисунок 6.4.), які пропонує побудована інформаційна база даних, на панелі задач або в меню “Окно”.

 
 

Рисунок 6.4 - Діалогове вікно “Отчеты”

 

Після активізації необхідного документу відкривається його електронна версія (рисунок 6.5), керівник проекту може, не відходячи від робочого місця, опрацювати документ, і занести потрібні дані в Project Expert.


Рисунок 6.5 - Електронна версія документу “Бізнес-план підприємства”

 

Таким чином техніко-економічна інформація з бази даних дозволить керівнику звести до мінімуму строк на розробку та організацію інноваційного проекту.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)