АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Слідчі (розшукові) та негласні слідчі (розшукові) дії

Читайте также:
  1. Відповідальними за перебування затриманих не можуть бути слідчі.
  2. НЕГЛАСНІ СЛІДЧІ (РОЗШУКОВІ) ДІЇ
  3. Негласні слідчі (розшукові) дії пов’язані із втручанням у приватне спілкування.
  4. Слідчі (розшукові) та інші процесуальні дії виконуються членами спільної слідчої групи тієї держави, на території якої вони проводяться.
  5. Стаття 253. Повідомлення осіб, щодо яких проводилися негласні слідчі (розшукові) дії
  6. Тема 9. Слідчі (розшукові) дії
  7. Тема 9. Слідчі (розшукові) дії
  8. Тема 9. Слідчі (розшукові) дії

Поняття і види слідчих (розшукових) дій. Види та класифікація слідчих (розшукових) дій. слідчих (розшукових) дій. Вимоги до проведення слідчих (розшукових) дій. Участь законного представника, педагога, психолога або лікаря у слідчих (розшукових) діях за участю малолітньої або неповнолітньої особи.

Допит. Допит свідка, потерпілого під час досудового розслідування в судовому засіданні. Особливості допиту малолітньої або неповнолітньої особи. Проведення допиту у режимі відеоконференції під час досудового розслідування

Пред’явлення особи для впізнання. Пред’явлення речей для впізнання. Пред’явлення трупа для впізнання. Протокол пред’явлення для впізнання. Проведення впізнання у режимі відеоконференції під час досудового розслідування

Проникнення до житла чи іншого володіння особи. Обшук. Ухвала про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи. Виконання ухвали про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи.

Огляд. Огляд трупа. Огляд трупа, пов’язаний з ексгумацією.

Слідчий експеримент. Освідування особи.

Підстави та процесуальний порядок призначення експертиз. Законодавство України про судову експертизу. Порядок залучення експерта. Розгляд слідчим суддею клопотання про залучення експерта. Отримання зразків для експертизи

Поняття і види негласних слідчих (розшукових) дій. Види слідчих та класифікація негласних слідчих (розшукових) дій. Підстави та вимоги до проведення негласних слідчих (розшукових) дій. Слідчий суддя, який здійснює розгляд клопотань щодо негласних слідчих (розшукових) дій. Проведення негласної слідчої (розшукової) дії до постановлення ухвали слідчого судді. Вимоги до постанови слідчого, прокурора про проведення негласних слідчих (розшукових) дій. Фіксація ходу і результатів негласних слідчих (розшукових) дій. Повідомлення осіб, щодо яких проводилися негласні слідчі (розшукові) дії.

Втручання у приватне спілкування. Аудіо-, відеоконтроль особи. Накладення арешту на кореспонденцію. Огляд і виїмка кореспонденції. Зняття інформації з транспортних телекомунікаційних мереж. Зняття інформації з електронних інформаційних систем. Дослідження інформації, отриманої при застосуванні технічних засобів.

Обстеження публічно недоступних місць, житла чи іншого володіння особи. Установлення місцезнаходження радіоелектронного засобу. Спостереження за особою, річчю або місцем. Аудіо-, відеоконтроль місця. Контроль за вчиненням злочину. Виконання спеціального завдання з розкриття злочинної діяльності організованої групи чи злочинної організації. Засоби, що використовуються під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій. Негласне отримання зразків, необхідних для порівняльного дослідження. Використання конфіденційного співробітництва.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)