АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ТЕМА № 4. ТРАСОЛОГИЯ

Читайте также:
  1. Детальное исследование
  2. Криминалистическая трасология
  3. КРИМИНАЛИСТИЧЕСКОЕ ИССЛЕДОВАНИЕ СЛЕДОВ (ТРАССОЛОГИЯ)
  4. ЛАТЕНТНЫЙ СЛЕД — см. Невидимый (латентный) след.
  5. Методика производства экспертизы следов животных
  6. Предмет, объекты и задачи трасологической экспертизы.
  7. Семинарское занятие – Трасология
  8. ТРАСОЛОГИЯ И ТРАСОЛОГИЧЕСКАЯ ЭКСПЕРТИЗА
  9. Экспертизы

Поняття трасології. Її значення в експертній і слідчо-судовій практиці. Поняття, механізм освіти і класифікація слідів. Загальний порядок роботи із слідами. Сліди рук. Елементи рельєфу долоні. Класифікація папілярних узорів по типах. Пошук фіксація і вилучення слідів рук. Фізичні, хімічні і інші способи виявлення і вилучення слідів рук. Можливості дактилоскопічної експертизи. Сліди ніг людини і взуття. Елементи доріжки слідів. Фіксація слідів ніг. Сліди транспортних засобів і їх класифікація. Особливості роботи із слідами транспортних засобів.

ТЕМА № 5. КРИМІНАЛІСТИЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ЗБРОЇ, БОЄПРИПАСІВ, СЛІДІВ ПОСТРІЛУ І ВИБУХІВ

Поняття криміналістичного дослідження зброї, боєприпасів і слідів їх застосування. Вогнепальна зброя і його класифікація. Боєприпаси до вогнепальної зброї. Класифікація вибухів і вибухових речовин. Види і характеристики слідів пострілу і вибуху. Специфічні прийоми роботи із слідами застосування вогнепальної зброї і вибухових речовин. Можливості балістичної і взрывотехнической експертизи. Холодна зброя поняття і класифікація. Питання, що вирішуються експертизою холодної зброї.

ТЕМА № 6. ДОКУМЕНТОЛОГІЯ

Поняттяі класифікація документів. Документ як об'єкт криміналістичного дослідження. Правила роботи з документами - речовими доказами. Види і способи підробки документів. Ознаки підробки документів. Можливості відновлення змісту спалених і розірваних документів. Криміналістичне дослідження відтиснень друку і штампів, машинописних документів, документів виконаних за допомогою розмножувальної техніки. Поняття почерку і письмової мови. Ідентифікаційні ознаки письмової мови. Загальні і приватні ознаки. Правила підготовки зразків для почеркознавської експертизи. Види і кількість зразків рукописних текстів і підписів, що направляються на дослідження. Можливості почеркознавської і автороведческой експертизи.

ТЕМА № 7. ГАБІТОСКОПІЯ

Поняття, загальна характеристика і класифікація ознак зовнішності. Ступінь індивідуальності і стійкості анатомічних і функціональних ознак. Особливі і помітні прикмети. Правила опису зовнішності за системою словесного портрета. Технічні засоби для складання словесного портрета. Значення словесного портрета в практиці роботи правоохоронних органів. Джерела отримання відомостей про зовнішній вигляд людини. Можливості сучасного експертного ототожнення особи по фотозображенням.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)