АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

МІЖНАРОДНЕ СПІВРОБІТНИЦТВО ПІД ЧАС КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ

Читайте также:
  1. II. ПРОВАДЖЕННЯ З РОЗГЛЯДУ СПРАВ АДМІНІСТРАТИВНОЇ ЮРИСДИКЦІЇ
  2. Арешт майна як захід забезпечення кримінального провадження.
  3. Б) Угода про партнерство та співробітництво
  4. Безпосереднє виявлення слідчим іншого кримінального правопорушення під час досудового розслідування
  5. Визначення ефективності впровадження вітроенергетичної установки для потреб енергозабезпечення об’єкта
  6. Визначення ефективності впровадження фотовольтаїчна система для потреб енергозабезпечення об’єкта
  7. Відсторонення від посади як захід забезпечення кримінального провадження.
  8. Впровадження в діяльність страхових компаній управління на основі збалансованої системи показників
  9. Впровадження нової економічної політики
  10. Впровадження СМЯ в Європі
  11. Впровадження таблиць і діаграм MS Excel в Word.
  12. Глава 31. Міжнародне співробітництво у сфері цивільного захисту

Поняття та значення міжнародного співробітництва під час кримінального провадження. Обсяг міжнародного співробітництва під час кримінального провадження. Законодавство, що регулює міжнародне співробітництво під час кримінального провадження. Надання та отримання міжнародної правової допомоги чи іншого міжнародного співробітництва без договору. Суб’єкти міжнародного співробітництва під час кримінального провадження. Центральні органи України, що мають повноваження на звернення із запитами про міжнародну правову допомогу в кримінальному провадженні. Виконання процесуальних дій дипломатичними представництвами або консульськими установами. Запит про міжнародне співробітництво. Зберігання та передання речових доказів і документів. Доказова сила офіційних документів.

Поняття, види та значення міжнародної правової допомоги. Запит про міжнародну правову допомогу. Зміст та форма запиту про міжнародну правову допомогу. Наслідки виконання запиту в іноземній державі. Наслідки виконання запиту в іноземній державі. Повідомлення про результати розгляду запиту. Відмова у виконанні запиту про міжнародну правову допомогу. Порядок виконання запиту (доручення) про міжнародну правову допомогу на території України. Процесуальні дії, які можуть бути проведені в порядку надання міжнародної правової допомоги. Процесуальні дії, які потребують спеціального дозволу. Вручення документів. Тимчасова передача. Виклик особи, яка перебуває за межами України. Допит за запитом компетентного органу іноземної держави шляхом проведення відео- або телефонної конференції. Розшук, арешт і конфіскація майна. Контрольована поставка. Прикордонне переслідування. Створення і діяльність спільних слідчих груп. Оскарження рішення, дій чи бездіяльності органів державної влади, їх посадових чи службових осіб, відшкодування завданої шкоди та витрати, пов'язані з наданням міжнародної правової допомоги на території України.

Порядок і умови перейняття кримінального провадження від іноземних держав. Обставини неможливості перейняття кримінального провадження. Тримання під вартою особи до отримання запиту про перейняття кримінального провадження. Особливості порядку кримінального провадження, що перейняте від іншої держави. Порядок і умови передання кримінального провадження компетентному органу іншої держави. Зміст та форма клопотання про передання кримінального провадження іншій державі. Наслідки передання кримінального провадження компетентному органу іншої держави.

Видача осіб, які вчинили кримінальне правопорушення (екстрадиція). Поняття та значення екстрадиції. Суб’єкти екстрадиційного процесу. Межі кримінальної відповідальності виданої особи. Особливості тримання під вартою. Особливості затримання особи, яка вчинила кримінальне правопорушення за межами України. Права особи, видача якої запитується. Екстрадиційний арешт. Проведення екстрадиційної перевірки. Спрощений порядок видачі осіб з України. Рішення за запитом про видачу особи (екстрадицію). Порядок оскарження рішення про видачу особи (екстрадицію).

Визнання та виконання вироків судів іноземних держав та передача засуджених осіб. Підстави і порядок виконання вироків судів іноземних держав. Розгляд судом питання про виконання вироку суду іноземної держави. Виконання вироку суду іноземної держави.

Підстави розгляду питання про передачу засуджених осіб і їх прийняття для відбування покарання. Умови передачі засуджених осіб і їх прийняття для відбування покарання. Порядок і строки вирішення питання про передачу осіб, засуджених судами України, для відбування покарання в іноземних державах. Повідомлення про зміну або скасування вироку суду України щодо громадянина іноземної держави. Порядок розгляду запиту (клопотання) про передачу громадянина України, засудженого судоми іноземної держави, для відбування покарання в Україні. Розгляд судом питання про приведення вироку суду іноземної держави у відповідність із законодавством України. Організація виконання покарання щодо переданої засудженої особи. Визнання та виконання вироків міжнародних судових установ.

Рекомендована література


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)