АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

РОЗДІЛ IV. КРИМІНАЛІСТИЧНА МЕТОДИКА

Читайте также:
  1. I розділ
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. ПОРЯДОК И МЕТОДИКА ПРОВЕДЕНИЯ ЭКЗАМЕНА
  4. III. Методика расчета эффективности электрофильтра.
  5. АДАПТИВНЫЕ ПРОЦЕССЫ В СОЦИАЛЬНОЙ РАБОТЕ И МЕТОДИКА ИХ РЕГУЛИРОВАНИЯ
  6. Актуальність розділу.
  7. Ампутационный метод. Показания, методика.
  8. Ароматерапия — эстетическая методика. Чувство меры – признак высокого вкуса.
  9. Бальнеологія як розділ курортології. Головні бальнеологічні групи мінеральних вод.
  10. В – Індивідуальні розділи курсу
  11. Вимоги до написання підрозділу
  12. Вимоги до написання підрозділу

 

ТЕМА№ 17. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ КРИМІНАЛІСТИЧНОЇ МЕТОДИКИ

Предмет криміналістичної методики і її місце в системі криміналістики. Принципи і джерела криміналістичної методики. Структура криміналістичної методики. Основні категорії приватної методики розслідування окремих видів злочинів: класифікація злочинів, криміналістична характеристика злочину, типова слідча ситуація. Етапи розслідування і їх характеристика. Профілактична діяльність слідчого.

ТЕМА№ 18. РОЗСЛІДУВАННЯ ЗЛОЧИНІВ ПРОТИ ЖИТТЯ І ЗДОРОВ'Я ГРОМАДЯН

Загальні положення криміналістичної характеристики злочинів проти життя і здоров'я людини. Типові слідчі ситуації при розслідуванні вбивств. Первинний етап розслідування. Особливості виробництва окремих слідчих дій. Дії слідчого на подальшому етапі.

Криміналістична характеристика згвалтувань. Особливості висунення версій і побудови первинного етапу розслідування. Тактика допиту потерпілої. Призначення експертиз. Подальший етап розслідування. Особливості перевірки версій про інсценування злочинів проти життя, здоров'я і статевої недоторканності особи.

ТЕМА№ 19. РОЗСЛІДУВАННЯ ЗЛОЧИНІВ ПРОТИ ВЛАСНОСТІ

Загальні положення криміналістичної характеристики злочинів, що роблять замах на власності і особливості крадіжок, грабежів, розбійних нападів і інших посягань на власність. Типові слідчі ситуації і первинні слідчі дії і оперативно-розшукові заходи при розслідуванні цієї категорії злочинів. Система типових версій і планування розслідування. Особливості огляду місця події у справах про крадіжки. Подальший етап розслідування. Профілактика злочинів проти власності.

 

ТЕМА № 20. РОЗСЛІДУВАННЯ ПОСАДОВИХ ЗЛОЧИНІВ

Криміналістична характеристика посадових злочинів. Слідчі версії і планування розслідування. Первинний етап розслідування. Особливості виробництва слідчих дій і оперативно-розшукових заходів у справах про хабарництво. Особливості обшуку, допиту свідків і підозрюваних. Можливості використання експертиз.

ТЕМА № 21. РОЗСЛІДУВАННЯ ПІДПАЛІВ І ВИБУХІВ

Криміналістична характеристика підпалів і вибухів. Мотиви здійснення умисних вибухів. Особливості роботи на місці пожежі або вибуху. Заходи безпеки, дотримувані при розслідуванні. Висунення версій і планування розслідування. Використання спеціальних пізнань при розслідуванні. Тактика допитів свідків, потерпілих, підозрюваних (обвинувачених).


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)