АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Задача: ознайомлення сервісними можливостями ОС Windows 98

Читайте также:
  1. How to: Create a Shaped Windows Form
  2. Microsoft Word для Windows
  3. OC Windows NT Server пайдаланылады
  4. Windows
  5. Windows 9x/Me
  6. Аппаратные и программные неисправности, выявляемые при загрузке Windows
  7. Архітектура та робота ОС Windows Linux
  8. Аутентификация в Windows 2000
  9. Виртуальная память в Windows
  10. Етап І. Ознайомлення учнів з новою граматичною структурою (ГС)
  11. Завдання на роботу в Операційній системі Windows
  12. Загальне ознайомлення з підприємством.

1. Включити комп’ютер і ознайомитись з виглядом робочого стола і панелі задач. Запам’ятати (краще записати у зошит) усі параметри перед їх зміною.

2. Настроїти робочий стіл як у звичайному вигляді, так і у вигляді Web сторінки (2 способи).

3. Відкрити службову папку Панель управления (2 способи), ознайомитись з піктограмами і записати в зошит їх назви.

4. Відкрити діалогове вікно Экран (3 способи). Ознаймитись з його закладками. Настроїти фон робочого столу на однорідний колір, узор, малюнок з набору (закладка Фон).

5. Відкрити графічний редактор Paint, намалювати свій малюнок. Зберегти його у своїй робочій папці і зробити його фоном робочого столу.

6. Ознайомитись з заставками робочого столу, їх настройками. Встановити мінімальний час включення заставки і після попереднього перегляду дочекатись її появи. Повернути час включення на 10 хвилин.

7. Ознайомитись з схемами оформлення вікон Windows 98 (закладка Оформление). Записати в зошит назви найбільш цікавих, а також елементів, що можуть бути змінені. На основі схеми Дождливый день створити власну схему оформлення і запам’ятати її під номером групи. Записати параметри схеми до зошиту.

8. Повернути оформлення до схеми Обычная Windows, відновивши змінені розміри і параметри елементів.

9. На закладці Настройка ознайомитись з кольоровими палітрами і записати їх назви в зошит.

10. В діалоговому вікні Клавіатура папки Панель управления змінити швидкість блимання курсора і додати до списку мов німецьку або французьку. Змінити комбінацію клавіш для перемикання мов на Alt+Shift. Знайти клавіші, натискання на які дають символи, не відображені на Вашій клавіатурі (в текстовому редакторі WordPad). Записати їх в зошит. Знищити встановлену мову, залишивши англійську (по замовчуванню), українську і російську. Встановити комбінацію клавіш для перемикання мов на Ctrl+Shift.

11. Настроїти мишу на лівшу, встановити мінімальний проміжок між двома натисканнями для запуску програм і довгий шлейф. Спробувати запустити програму Assist-2 з робочого столу. Повернути настройки миші до попередніх.

12. Ознайомитись, яким подіям співставлені звуки в звукових схемах Windows. Записати в зошит встановлені на Вашому комп’ютері звукові схеми (діалогове вікно Звук папки Панель управления.

13. Ознайомитись з переліком тем робочого столу.

14. Ознайомитись з регіональними стандартами представлення чисел, дати, часу і грошової одиниці для різних країн (діалогове вікно Язык и стандарты папки Панель упраления).

15. Ознайомитись з параметрами встановленої операційної системи на комп’ютері. Записати в зошит її версію, тип процесора і розмір оперативної пам’яті (діалогове вікно Система).

16. Ознайомитись з способом зміни часу на комп’ютері (діалогове вікно Дата и время папки Панель управления).

17. Ще раз перевірити чи повернуті усі настройки до тих параметрів, які Ви побачили при включенні комп’ютера. Перезапустити комп’ютер і показати результати викладачеві.

18. Правильно вимкнути комп’ютер.


ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ № 9


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)