АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Про діяльність управління у справах жінок, інвалідів, ветеранів війни та праці в 2012 році

Читайте также:
  1. A) присвійними та особовими займенниками.
  2. II. ОРГАНІЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ І ПРАЦІ, ЗМІНИ В ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ І ПРАЦІ, ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОДУКТИВНОЇ ЗАЙНЯТОСТІ
  3. II. Основні напрями роботи, завдання та функції управління
  4. II. Порядок прийняття і звільнення працівників
  5. III. ОПЛАТА ПРАЦІ, ВСТАНОВЛЕННЯ ФОРМИ, СИСТЕМИ, РОЗМІРІВ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ Й ІНШИХ ВИДІВ ТРУДОВИХ ВИПЛАТ
  6. III. Основні правила та обов’язки працівників
  7. VI. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА ЗДОРОВ'Я
  8. VIII. ГАРАНТІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОФСПІЛКОВИХ ОРГАНІВ ТА ІНШИХ ПРЕДСТАВНИЦЬКИХ ОРГАНІВ ПРАЦІВНИКІВ
  9. VІІІ. Зовнішньоекономічна діяльність держави
  10. А) розподіл навчального часу за темами для студентів-магістрів за спеціальністю 8.030109 – «Управління персоналом та економіка праці» стаціонарної форми навчання
  11. Автоматизація обліку праці та заробітної плати
  12. Автоматизовані системи управління проектами

Звіт

 

Управління у справах жінок, інвалідів, ветеранів війни та праці є соціальним партнером між Київською міською державною адміністрацією та київською громадою через 93 міські громадські організації інвалідів, ветеранів війни та праці, дітей війни, жертв нацистських переслідувань, жінок, які об’єднують більше 500 тисяч киян.

 

Пріоритетними завданнями на 2012 рік були:

Забезпечення реалізації заходів, передбачених міською цільовою програмою «Соціальне партнерство» на 2010-2015 роки.

 

Ретельна підготовка та проведення на високому організаційному рівні загальноміських та державних заходів, пошук нових форм і методів їх проведення, спрямування заходів на розвиток ініціативи та задоволення інтересів громадських організацій міста.

 

Вдосконалення спільної діяльності управління з районними у м. Києві державними адміністраціями, підрозділами КМДА та громадськими організаціями столиці.

 

Узгодження діяльності координаційних рад громадських організацій, ветеранів війни та праці, інвалідів та чорнобильських об’єднань м. Києва.

Проведення у 2012 році ювілейних заходів з нагоди: 125-річчя з дня народження Ковпака С.А.; 25-річчя Київської міської організації ветеранів України; 55-річчя Київської організації ветеранів війни; 10-річчя Київської міської громадської організації „Асоціація ветеранів-підводників”; 50-річчя Об’єднання воїнів-інтернаціоналістів-кубинців; 20-річчя Київської міської організації інвалідів війни та Збройних Сил; 10-річчя проведення у м.Києві Міжнародного інтеграційного театрального фестивалю „Сонячна хвиля”. започаткованого Спілкою матерів розумововідсталих інвалідів м.Києва „Сонячний промінь”.

 

 

Забезпечення виконання загальнодержавних програм, національних планів тощо, спрямованих на розбудову держави, розвиток соціального партнерства, виховання громадянина, вдосконалення діяльності об’єднань громадян.

 

Організація виконання «Стратегії розвитку Києва на період до 2025 року».

 

Відповідно до Закону України „Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років” – забезпечення проведення заходів щодо відзначення державних свят, історичних та пам’ятних дат, пов’язаних з героїчним історичним минулим нашої Батьківщини, українського народу, столиці України. Підвищення ефективності роботи громадських організацій ветеранів, насамперед у патріотичному вихованні молодого покоління на засадах захисту правди історії.

 

Відповідно до законодавства України, на виконання Угоди про співробітництво між виконавчим органом Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та Київськими міськими громадськими організаціями ветеранів забезпечення взаємодії структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації і Київської міської організації ветеранів України з метою реалізації державницької політики щодо захисту ветеранів, поширення соціального партнерства органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадських організацій ветеранів.

Всебічна підтримка та розвиток волонтерського руху з метою надання допомоги одиноким непрацездатним та хворим громадянам похилого віку.

 

На виконання Угоди про співпрацю між міською владою та громадськими організаціями інвалідів:

- сприяння роботі громадських організацій інвалідів;

- впровадження європейського досвіду розвитку соціального партнерства між міською владою та громадськими інвалідними організаціями;

- сприяння створенню при громадських організаціях інвалідів установ реабілітації для осіб з особливими потребами, альтернативних державним центрам.

 

Проведення конкурсного відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва.

 

Участь у виконанні вимог Указу Президента України „Про додаткові невідкладні заходи щодо створення сприятливих умов для життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями”.

 

Сприяння забезпеченню рівних прав та можливостей жінок і чоловіків та впровадження гендерної складової у всі сфери суспільного життя.

 

Координація діяльності Київського міського Центру роботи з жінками та Притулку для жінок, які зазнали насильства в сім’ї.

 

Проблемні питання, які вирішувались управлінням у 2012 році як самостійно, а також за допомогою громадських організацій м.Києва:

1. Питання реорганізації управління.

2. Збереження приміщень, в яких виконують свої статутні завдання громадські організації жінок, інвалідів та ветеранів війни та праці.

 

3. Виділення фінансування для забезпечення надання фінпідтримки громадським організаціям через міську цільову програму «Соціальне партнерство».


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)