АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Накопичувальна відомість за розрахунками з іншими дебіторами

Читайте также:
  1. Бухгалтерські проведення обліку розрахунків з іншими дебіторами і кредиторами
  2. Взаємовідносини з іншими підрозділами
  3. Взаємозв'язок біржового ринку з іншими сільськогосподарськими ринками
  4. Взаємозв’язок з іншими дисциплінами.
  5. ВІДОМІСТЬ 3.2 аналітичного обліку розрахунків з різними дебіторами (до рахунку 37) за _____грудень 2012 р.
  6. ВІДОМІСТЬ 4,2 аналітичного обліку__________________________________ __ фінансових операцій
  7. Відомість залишків по рахунку «Розрахунки за виплатами працівникам» на 1.01.201_р.
  8. Відомість заробітної плати
  9. Відомість про зарплату працівника та кількість робочих днів за період
  10. Відомість результатів виконання контрольної роботи з англійської мови учням 3 класів (ЗАГАЛЬНООСВІТНІ) 2014-2015 н.р.
  11. Відомість результатів виконання контрольної роботи з англійської мови учням 6 класів (ЗАГАЛЬНООСВІТНІ) 2014-2015 н.р.
  12. Відомість результатів виконання контрольної роботи з англійської мови учнями 6-х класів (загальноосвітні) 2014-2015 н.р.
N з/п КЕКВ Назва організації (установи), дата, N документа Залишок на початок місяця за субрахунком 364 (дебет, кредит) Дебет субрахунку 364 дата, N документа, кор. субрахунок - сума, другі записи: Д, К, сума Кредит субрахунку 364 дата, N документа, кор. субрахунок - сума, другі записи: Д, К, сума Залишок на кінець місяця за субрахунком 364 (дебет, кредит)
             
             
             
             
             
Усього:        
  Залишок на початок місяця: Дебет:   Кредит:  
  Дебет субрахунку 364 до кредиту субрахунків:     Субрахунок Сума _________________________ Разом:  
  Кредит субрахунку 364 до дебету субрахунків:     Субрахунок Сума _________________________ Разом:  
  Другі записи: до дебету субрахунків:     Субрахунок Сума _________________________ Разом:  
  Другі записи: до кредиту субрахунків:     Субрахунок Сума _________________________ Разом:  
  Залишок на кінець місяця: Дебет:   Кредит:  
  Сума оборотів за меморіальним ордером:     ________________________  
  Виконавець: _____________ (посада) ______________ (підпис) __________________ (ініціали і прізвище)  
  Перевірив: _____________ (посада) ______________ (підпис) __________________ (ініціали і прізвище)  
  Головний бухгалтер: ______________ (підпис) __________________ (ініціали і прізвище)    
"___" _______________ 20__ р. Додаток на _______ аркушах
                                       

Завдання1.

На підставі наведених даних скласти меморіальний ордер №4.

Вихідні дані:

Кошти загального фонду.01.01.2011 року була проведена попередня оплата Харківобленерго (КЕКВ 1163) за електроенергію у сумі 5650 грн.

02.01.2011 року була проведена попередня оплата за паливо (ООО Альтаїр) у сумі 3150 грн.

Завдання 2.

У МЕМОРІАЛЬНОМУ ОРДЕРІ N 6 накопичувальна відомість за розрахунками з іншими кредиторами Форма N 409 (бюджет), затвердженому наказом Державного казначейства України від 27 липня 2000 року N68 «ІНСТРУКЦІЯ про форми меморіальних ордерів бюджетних установ та порядок їх складання» ведеться облік розрахунків з різними підприємствами, установами та організаціями, які є кредиторами бюджетної установи. Відомість складається за субрахунком 675 "Розрахунки з іншими кредиторами" окремо за кожним кредитором та в розрізі кодів економічної класифікації видатків. Записи в ній здійснюються позиційним методом - за кожною операцією, що підтверджена документом (платіжним дорученням, рахунком-фактурою тощо).

Операції за розрахунками з кредиторами, що здійснюється за рахунок коштів спеціального фонду, ведуться в окремому ордері за даною формою.

Отримані матеріальні цінності та послуги, за які установа розрахується в майбутньому, або зараховані грошові кошти за матеріальні цінності та послуги, що будуть відвантажені та надані установою в майбутньому, супроводжуються записами в кредит субрахунку 675 "Розрахунки з іншими кредиторами" та дебет кореспондентських субрахунків за графами 2, 5, 8 - 12 у рядку відповідного кредитора.

"Залишок на кінець місяця за субрахунком 675" розраховується загальний та окремо за кожним кредитором у розрізі кодів економічної класифікації видатків.

Для одержання позиції "Сума оборотів за меморіальним ордером" вираховуються суми операцій на реєстраційних (спеціальних реєстраційних, поточних) рахунках установи та за нарахованими доходами установи.

Позиція "Сума оборотів за меморіальним ордером" у вигляді відповідної кореспонденції рахунків переноситься до книги "Журнал-головна".


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)