АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тема: Складання меморіального ордеру № 3,2

Читайте также:
  1. SWOT-аналіз підприємства та складання профілю середовища.
  2. Аудиторський висновок. Види аудиторських висновків. Порядок їх складання і подання.
  3. Бухгалтерські рахунки якого класу кореспондують тільки між собою, а їх залишки не враховують під час складання фінансової звітності банку?
  4. Визначення власного капіталу, його функції та мета складання Звіту про власний капітал
  5. Визначення категорій та мета складання Звіту про фінансові результати
  6. Вимоги до їх складання
  7. Вопрос №19 Экономическая система: сущность, элементы, теоретические концепции.
  8. Дані для складання документів
  9. Дата:__________ Урок 2. Тема: Формирование навыков чтения, говорения.
  10. Диффузная эндокринная система: АПУДоциты
  11. Европейская валютная система: проблемы
  12. Економічна безпека як багаторівнева система: поняття та базові елементи

Мета: придбання практичних навичок у складанні меморіальних ордерів.

Меморіальні ордери затверджені наказом Державного казначейства України від 27 липня 2000 року N68 «ІНСТРУКЦІЯ про форми меморіальних ордерів бюджетних установ та порядок їх складання»

МЕМОРІАЛЬНИЙ ОРДЕР № 2"Накопичувальна відомість руху грошових коштів загального фонду в органах Державного казначейства України (установах банків) Форма № 381 (бюджет) та МЕМОРГАЛЬНИЙ ОРДЕР № 3 „Накопичувальна відомість руху грошових коштів спеціального фонду в органах Державного казначейства України (установах банків)"Форма № 382 (бюджет) призначені для відображення в обліку операцій з надходження на рахунок установи асигнувань, доходів та здійснення касових видатків загального і спеціального фондів, тобто вибірки з надходження та витрачання коштів з реєстраційних (особових),спеціальних реєстраційних рахунків в органах Державного казначейства України (поточних рахунків - в установах банків).

Накопичувальні відомості складаються окремо за кожним реєстраційним (особовим, поточним), спеціальним реєстраційним рахунком, застосовуючи для них додаткову нумерацію № 2-1, 2-2, 2-3, №3-1, №3-2 та ін. Операції з руху коштів загального фонду в іноземній валюті оформляються окремими меморіальними ордерами за видами валют.

Записи операцій в накопичувальні відомості здійснюються на підставі щоденних виписок з реєстраційних (особових, поточних), спеціальних реєстраційних рахунків, та доданих до них первинних документів (платіжних доручень тощо).

У кінці місяця підсумки меморіальних ордерів у вигляді відповідної кореспонденції рахунків переноситься до книги "Журнал-головна".

 

меморіальний ордер № 2

___________________ (назва установи)   Типова форма N 381 (бюджет)Затверджено наказом Державного казначейства України від 27 липня 2000 р. N 68
Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ
 


  Код за ДКУД  
 

 

             

МЕМОРІАЛЬНИЙ ОРДЕР N 2

За _______________ 20__ р.

Накопичувальна відомість руху грошових коштів загального фонду в органах Державного казначейства України (установах банків)

N з/п Дата виписки органу Державного казначейства (установи банку) Дебет субрахунку ___ Кредит субрахунку ___
до кредиту субрахунків до дебету субрахунків
                    Разом                     Разом
                                               
                                               
                                               
                                               
  Усього:                                            
Залишок на початок місяця _____ Залишок на кінець місяця ______
Сума оборотів за меморіальним ордером ______
  Виконавець: _______ (посада) ______ (підпис) ______________ (ініціали і прізвище) Перевірив: _______ (посада) ______ (підпис) ______________ (ініціали і прізвище)  
  Головний бухгалтер: ______ (підпис) ______________ (ініціали і прізвище) "___" _______ 20__ р. Додаток на _______ аркушах  
___________________ (назва установи)   Типова форма N 381-авт (бюджет)Затверджено наказом Державного казначейства України від 27 липня 2000 р. N 68
Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ
 


  Код за ДКУД
 


                                                                             

МЕМОРІАЛЬНИЙ ОРДЕР N 2

За _______________ 20__ р.

Накопичувальна відомість руху грошових коштів загального фонду в органах Державного казначейства України (установах банків)


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)