АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тема: Документальне оформлення та облік розрахунків з підзвітними особами. Складання меморіального ордеру № 8

Читайте также:
  1. III. Облік і контроль наявності та руху запасів в місцях їх зберігання
  2. IV. Вимоги до оформлення ветеринарних документів на переміщення тварин
  3. SWOT-аналіз підприємства та складання профілю середовища.
  4. V. КЛІНІЧНА ТА ДИСПАНСЕРНА КАТЕГОРІЯ ОБЛІКУ ХВОРОГО
  5. V. Облік амортизації основних засобів
  6. V. Облік зменшення та відновлення корисності нематеріальних активів
  7. V. Особливості обліку деяких запасів
  8. VI. Облік ремонту та поліпшення основних засобів
  9. VIII. Облік вибуття основних засобів
  10. VІІ. Оформлення роботи
  11. А. Методика розрахунків збитків внаслідок забруднення атмосферного повітря
  12. Автоматизація обліку праці та заробітної плати

Мета: відпрацювати навички у складанні документів з обліку розрахунків з підзвітною особою

Методичні рекомендації.

Накопичувальна відомість за розрахунками з підзвітними особами
Форма N 386 (бюджет)

У накопичувальній відомості ведеться облік розрахунків з підзвітними особами в розрізі кодів економічної класифікації видатків. Накопичувальна відомість за субрахунком 362 "Розрахунки з підзвітними особами" складається щомісячно позиційним способом.

Операції за розрахунками з підзвітними особами, що здійснюється за рахунок коштів спеціального фонду, ведуться в окремому ордері за даною формою.

Операції з видачі грошових коштів під звіт і відшкодування перевитрат супроводжуються записами за дебетом субрахунку 362 "Розрахунки з підзвітними особами". Дані про невикористані та повернені підзвітною особою до каси бюджетної установи авансові суми, а також про витрачені суми авансу та затверджені суми витрат відповідно до авансового звіту записуються за кредитом субрахунку 362.

Другі записи здійснюються у випадках придбання підзвітними особами необоротних активів, малоцінних та швидкозношуваних предметів.

"Залишок на кінець місяця за субрахунком 362" розраховується загальний та окремо за кожною підзвітною особою в розрізі кодів економічної класифікації видатків.

При підрахуванні позиції "Сума оборотів за меморіальним ордером" вираховуються суми операцій з руху коштів у касі установи.

Позиція "Сума оборотів за меморіальним ордером" у вигляді відповідної кореспонденції рахунків переноситься до книги "Журнал-головна".

Меморіальний ордер підписується виконавцем, особою, що перевірила меморіальний ордер, та головним бухгалтером.


МЕМОРІАЛЬНИЙ ОРДЕР N 8

За _______________ 20__ р.

Накопичувальна відомість за розрахунками з підзвітними особами

N з/п КЕКВ N авансового звіту Прізвище, ім'я, по батькові підзвітної особи Залишок на початок місяця за субрахунком 362 Видано під звіт і відшкодовано перевитрат - дебет субрахунку 362 Кредит субрахунку 362 Другі записи Залишок на кінець місяця за субрахунком 362
Повернення невикористаних сум авансу Затверджена сума витрат по авансовому звіту До дебету субрахунків Д Д Д Дебет Кредит
Дата виникнення заборгованості Дебет Кредит Дата Кредит субрахунку 30_ Дата Кредит субрахунку 30_ Дата Дебет субрахунку 30_             К К К
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
Усього:                                        
Сума оборотів за меморіальним ордером ________    
  Виконавець: _______ (посада) ______ (підпис) ______________ (ініціали і прізвище) Перевірив: _______ (посада) ______ (підпис) ______________ (ініціали і прізвище)  
  Головний бухгалтер: ______ (підпис) ______________ (ініціали і прізвище) "___" _______ 20__ р. Додаток на _______ аркушах  
  ___________________ (назва установи)   Типова форма N 386-авт (бюджет)    
Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ
 


  Код за ДКУД
 


 
                                                                                     

МЕМОРІАЛЬНИЙ ОРДЕР N 8

За _______________ 20__ р.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)