АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Булейко Марти Володимирівни

Читайте также:
  1. Булейко Марта Володимирівна
  2. Жизнь Мартина Лютера
  3. Жизнь Мартина Лютера
  4. МАРТИН БОРУЛЯ
  5. Мартин Лютер о рабстве воли
  6. МАРТИН ХАЙДЕГГЕР. БЫТИЕ И ВРЕМЯ
  7. Мартин Хайдеггер: величие и превратности судьбы
  8. Мартин: Пагубная привычка
  9. От Мартина не скроешься
  10. Протестантизм. Учение Мартина Лютера. Кальвинизм. Англиканство.

 

менеджер з персоналу компанії «Мобісофт»,

1982 року народження,

освіта вища

 

Булейко Марта Володимирівна закінчила Національний університет водного господарства та природокористування за спеціальністю «Управління персоналом та економіка праці» у 2004 році. З 2008 року працює на посаді менеджера з персоналу компанії «Мобісофт».

Службові інструкції виконує сумлінно і якісно. Має високий професійний рівень з питань організації ефективної роботи персоналу. Цікавиться новими науковими розробками в межах своєї спеціальності.

Має хороші навики керування та оперативного вирішення організаційних питань з великими масами людей. Добре орієнтується в сучасних течіях у політиці, неформальних угрупованнях та соціальних процесах. Добре володіє навиками проведення, нарад, семінарів, зборів, засідань комісій

Має авторитет у колег, їй можна довірити будь-яку серйозну та важливу справу. Уважна до людей, завжди за справою бачить конкретну живу людину з її проблемами та турботами.

Характеристику складено для подання атестаційній групі для ухвалення рішення про переведення Булейко М.В. на посаду головного менеджера з персоналу на ТОВ «OLDO&C».

 

 

Директор компанії «Мобісофт» Р.О. Сергієнко

 

З характеристикою ознайомлена М.В. Булейко


Додаток 3

Автобіографія

Я, Булейко Марта Володимирівна, народилася 4 жовтня 1982 року в місті Рівному. В 1989 році пішла навчатись в 1-ий клас Рівненської середньої школи № 27, яку закінчила у 1999 році.

Після закінчення школи вступила на навчання до Національного університету водного господарства та природокористування і після його закінчення у 2004 році отримала спеціальність «Управління персоналом та економіка праці».

З 2004 по 2008 роки працювала на посаді менеджера по роботі з клієнтами у рекламній компанії «M-Style». З жовтня 2008 року працюю на посаді менеджера з персоналу компанії «Мобісофт».

Батько, Булейко Володимир Валерійович, 1958 року народження, військовослужбовець, В/Ч 1564, полковник, командир частини.

Мати, Булейко Надія Іванівна 1959 року народження, пенсіонер.

Одружена:

Чоловік, Пишненко Іван Олександрович, 1980 року народження, приватний підприємець.

Син, Пишненко Станіслав Іванович, 2003 року народження, учень четвертого класу Рівненської ЗОШ № 27.

Донька, Пишненко Єва Іванівна, 2006 року народження, відвідує дитячий садок.

Моя домашня адреса: вул. Соборна 287, кв. 7, м. Рівне.

 

(підпис)

Дата
Додаток 4

ТОВ «OLDO&C» ЗАТВЕРДЖЕНО
Найменування підприємства (установи, організації) наказом Держкомстату та Міністерства оборони України від 25.12.2009 р. № 495/656
 
 
  Дата запов-нення Табель-ний номер Індивідуальний ідентифікацій-ний номер Стать (чоловіча, жіноча) Вид роботи (основна, за сумісництвом)  
      780936734851 жіноча основна  
               


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)