АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ

Читайте также:
  1. II. Актуалізація опорних знань та мотивація навчальної діяльності
  2. II. Мотивація навчальної діяльності школярів
  3. VI. Програма змагань
  4. VII. Стягнення за порушення трудової дисципліни
  5. АНОТАЦІЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ЗІ СТРУКТУРНО-ЛОГІЧНОЮ СХЕМОЮ (МІЖДИСЦИПЛІНАРНИМИ ЗВ’ЯЗКАМИ).
  6. Анотація навчальної дисципліни «Макроекономічний аналіз»
  7. Анотація навчальної дисципліни «Макроекономічний аналіз»
  8. Анотований перелік питань для тестового державного іспиту з навчальної дисципліни «Організація рекреаційних послуг»
  9. В результаті вивчення дисципліни студенти повинні
  10. ВИДИ НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ
  11. Визначення проблеми, на розв’язання якої спрямована Програма
  12. ВИМОГИ ДО ОБСЯГУ ЗНАНЬ НА ДЕРЖАВНИХ ІСПИТАХ З ДИСЦИПЛІНИ «МЕТОДИКА ВИКЛАДАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ В ПОЧАТКОВИХ КЛАСАХ» (ЗГІДНО З ПРОГРАМОЮ)

СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ

Навчально-методичний посібник

 

 

Дніпропетровськ - 2010


МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ДЕРЖАВНА ФІНАНСОВА АКАДЕМІЯ

ФАКУЛЬТЕТ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ І ЕКОНОМІКИ ПРАЦІ

КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

 

СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ

Навчально-методичний посібник

для студентів денної форми навчання,

які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст

в галузі знань 0501 «Економіка i підприємництво»

за напрямами підготовки 7.050104 «Фінанси»,

7.050109 «Управління персоналом і економіка праці»,

7.050114 «Оподаткування»

Дніпропетровськ – 2010


УДК 338.244.42

ББК 65.291-21

К-63

Стратегічне управління: навчально-методичний посібник. – Дніпропетровськ, ДДФА, 2010. – 82 с.

 

Навчально-методичний посібник призначений надати допомогу студентам організувати роботу із самостійного вивчення дисципліни «Стратегічне управління» з метою засвоєння теоретичного матеріалу та набуття навичок застосування прийомів і методів стратегічного управління на підприємстві. Посібник розроблений відповідно до навчального плану підготовки магістрів в галузі знань 0501 «Економіка і підприємництво», програми навчальної дисципліни. Призначається для студентів вищих навчальних закладів денної форми навчання, а також викладачів дисципліни «Стратегічне управління».

 

Автор-укладач: К.В. Комарова - кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту Дніпропетровська державна фінансова академія
Рецензенти: І.Д. Падерін   С.А. Шмельова - кандидат економічних наук, професор кафедри менеджменту Дніпропетровська державна фінансова академія - кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту Дніпропетровська державна фінансова академія
Відповідальний за випуск: Н.І. Редіна - кандидат економічних наук, зав. кафедри менеджменту Дніпропетровська державна фінансова академія

 

Розглянуто та схвалено

Вченою радою

факультету управління персоналом та економіки праці

Протокол № 1 від 30.08.2010

 

Розглянуто та схвалено

на засіданні кафедри менеджменту

Протокол № 11 від 14.06.2010


ЗМІСТ

Вступ…………………………………………………………………...  
1. Програма навчальної дисципліни…………………………………  
2. Розподіл балів, що присвоюються студентам…………………....  
3. Методичні рекомендації до самостійної роботи…………….…...  
4. Методичні рекомендації до семінарських занять………………..  
5. Методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань..  
6. Підсумковий контроль…………………………………………….  
Список рекомендованої літератури……………………………........  

 


ВСТУП

Навчально-методичний посібник з дисципліни «Стратегічне управління» підготовлений з метою надання допомоги студентам в організації самостійної роботи в процесі вивчення теоретичного матеріалу та формування і розвитку компетенцій, необхідних для здійснення професійної діяльності.

Навчальний посібник підготовлено відповідно до програми навчальної дисципліни «Стратегічне управління» для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра за галуззю знань 0305 «Економіка і підприємництво».

Структурними складовими посібника є:

1. Програма навчальної дисципліни.

2. Розподіл балів, що присвоюються студентам.

3. Методичні рекомендації до самостійної роботи. В цьому блоці в розрізі кожної теми наводяться план вивчення теми, навчальні цілі, методичні рекомендації до вивчення теми (вони спрямовують процес навчання та чітко визначають, про що саме студенти повинні дізнатися, вивчаючи тему), питання до самоконтролю (вони концентрують увагу студентів на найсуттєвіших питаннях, вказують на найважливіші аспекти теми, допомагають засвоїти матеріал), тести, завдання до самостійного опрацювання окремих питань теми.

4. Методичні рекомендації до семінарських занять. В цьому блоці надаються плани семінарських занять, питання для обговорення та ситуації до аналізу.

5. Методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань. В цьому блоці надаються перелік індивідуальних завдань, методичні рекомендації по виконанню індивідуальних завдань.

6. Поточний та підсумковий контроль. В цьому блоці надається порядок оцінювання знань, вмінь та навичок студентів на основі результатів поточного контролю за темами та видами роботи (самостійна робота, семінарські заняття, індивідуальні завдання) та підсумкового контролю (іспит).

Цей посібник не є альтернативою підручникам і навчальним посібникам з стратегічного управління для отримання фундаментальних знань. Його призначення – допомогти студентам правильно організувати роботу із самостійного вивчення дисципліни.

Навчальний посібник призначений для студентів та викладачів.

 


ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ

«Стратегічне управління»


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)